Atisa, nenusimink tik
tas vyru turtas labai jau kintamas dalykas, viename gali nerast normaliu , kitame ras ir ne viena judru gera.. tikekim kad viskas bus ok, pora menesij pries rugseji vyrui brazilisku riesutu, granatu daug, seklu visokiu ten buna, ir tikesimes geriausio rezultato:) mums labai panasiai, viska isbandem, bet sperm tyrimas buvo geriausias pries 2 metus, kai nieko nedarem, o tik viska oradejom vartot ir pradejo netgi bloget, nesuprasi
dabar vyrui tik profertil esu palikus jis jau kelis menesius juos geria, dar like porai, buvau pusei metu nupirkus, tai tikesimes bent jau nepagadins...
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 05 21, 19:59)
Aciukas Atisiuk,kad klausi. AI man kazkaip nuotaikos nera,mano gerai draugei nepasiseke IVF nors as taip tikejau,taip tikejau ,skauda sirdele labai del jos.
O siaip siandien gavau jau AMH tyrima, juokiausi sakau na zinosiu kad klimaksas ateis po 4 metu, ens kas met krenta po 1 proc./bal.
Laukiu, bet as labiau laukiu kad pakalbeti,suzinot ar galim bandyt rugpjuti ir vyro rezultatus suzinot. O del to geno,tai nesitikiu didelio supratimo is jos puses ir net neteisciau jei nezinotu daug; sedziu ir nagrinejuosi pati,kalbuosi,zodziu pati viska aiskinuosi,dar mastau kad gal reiktu pasidsaryt nes keli medikai is JAV rekomenduoja toki testa genetini is seiliu pasidaryti 23andme vadinasi.Bet viskas dar tik apmastymuose pas mane. Ir aisku baime nemaza yra del busimo IVF kad gali sutrukdyt vel tas genas
bet stengiuos nusiteikt optimistikai,tikiu kad po Turkijos busiu irgi optimiste.
O tu laikykis,as suprantu kad tokios naujienos nekelia nuotaikos, ypac kai vartoji papildus ir dedi pastangas, bet as neabejoju kad suras tuos tinkamus, embrioskopas matys ar gerai jie vystosi ir manau kad bus tikrai gerai viskas,linkiu to labai.
Edenai sekmes dideles
Tik ar gerai supratau kad 5 c.d. busi pas turkus? as maniau kad pas juos svarbu nepataikyti ant musu dienu
Laikysim kumscius uz geras zinias.
Uh,kaip laukiu Maniaaaakoooo ziniu
Afrodite aciu uz palinkejima
na dabar jau taip gaunas kad pas juos bus kazkuri c.d. kada darytis reiks hormonus, nes siandien jau 34 cd o mm dar nera, tai jei ryt prasides reiskias pas juos bus 5 c.d. tikiuosi ryt ir prasides nes jei ant mm nuskrisiu tai nei sis nei tas
aisku pas mane 4-5 c,d. nieko nebenuna ten jau beveik.. kaip ir paprasta c.d. beveik... mano svyruija tarp 32-36 cd ciklas, nors is inofolic visokius geriu ( siuo metu nustojau nes 3 menesius nenusimato dar ivf, nutariau pailseti)...