Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo "Memorial" klinika

Kas ta Michelina? g.gif aš tai Magnetuką matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 20, 09:17)
Kas ta Michelina? g.gif  aš tai Magnetuką matau g.gif

Mistika, net neįsivaizduoju iš kur ištraukiau tokį niką lotuliukas.gif išplaukus gal buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 20, 08:17)
Kas ta Michelina? g.gif  aš tai Magnetuką matau g.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 05 20, 08:54)
Mistika, net neįsivaizduoju iš kur ištraukiau tokį niką lotuliukas.gif išplaukus gal buvau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Rosita, yra Misheliina2 tokia mergaite, ji kitam IVF skyrelyje "gyvena" biggrin.gif Gal sumaisei bigsmile.gif

Na, va, turim dvi naujas nares: paSientka ir Michelina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na jau tikrai nekantraujam, jaudulys ima kad dar ka nors busiu pamirsusi smile.gif Rasysiu Yelenai del paemimo is oro uosto siandien. Ir dar laukiu mm turi but ryt poryt hormonus turiu pasidaryti tuos kur 3-5 cd. neaisku ar cia spesiu ar pas juos teks daryt, nes jau ant nosies tas susitiimas smile.gif kad nesigautu 5cd. kokia kad pas juos jau busiu ax.gif

eisiu apsirasyt visas inseminacijas dar. ir siaip galvoiju kad ko cia nepamirsus g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 05 20, 14:06)
Sveikos  4u.gif
Na jau tikrai nekantraujam, jaudulys ima kad dar ka nors busiu pamirsusi smile.gif Rasysiu Yelenai del paemimo is oro uosto siandien. Ir dar laukiu mm turi but ryt poryt hormonus turiu pasidaryti tuos kur 3-5 cd. neaisku ar cia spesiu ar pas juos teks daryt, nes jau ant nosies tas susitiimas smile.gif kad nesigautu 5cd. kokia kad pas juos jau busiu  ax.gif

eisiu apsirasyt visas inseminacijas dar. ir siaip galvoiju kad ko cia nepamirsus  g.gif  smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif As siaip turejau labai trumpai papunkciui apsirasiusi pirma IVF anglu k. (data, kokiom dozem stimuliavo, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, kiek isodino ir pan.), tai gyd. labai dziaugesi, sake surasiau viska, ko ji norejo paklausti biggrin.gif O daugiau tai zinok jokiu senu tyrimu net neziurejo, tik naujausius (2013 rudens turejau), ka reikejo - pasidare vietoj. Taip kad nepergyvenk, viskas bus gerai, pamatysi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 05 20, 16:50)
tai gyd. labai dziaugesi, sake surasiau viska, ko ji norejo paklausti  biggrin.gif 

Aš irgi buvau viską suvedus: kairėj lapo- data, o dešinėj- daryta procedūra ar koks tyrimas, taip nuo pradžių pradžios mūsų nevaisingumo. Semra irgi labai stebėjosi tokiu rimtu pateikimu ir net šalia esantiems gyd.sakė "va,matot kaip reikia pacientų istorijas surašyt" thumbup.gif net susigėdau, rodos savaime suprantama taip surašyt. Tada viskas kaip ant delno rolleyes.gif
Edena, viskas bus super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Edena, išskrendat turbūt jau šį savaitgalį? rolleyes.gif paskui pirmadienį konsultacija?
4u.gif
Atsakyti
Labutis damos 4u.gif

Gal kas galite pakomentuoti mano AMH? Siandien gavau atsakyma 9.1 ug/l
Kazkaip skiriasi matavimo vienetai nuo internete randamu g.gif
Atsakyti
Labukas,
Gavau spermos tyrima siaip ne taip. Tai jo, ju "we detected some motility and morphological defects" pasirodo reiskia, kad 90 % turim mirusiu ir 10% D judrumo blink.gif A ir B judrumo 0%, normal shapes irgi 0% verysad.gif nieko sau "some" blink.gif verysad.gif tai gerai, kad paklausiau skaiciuku, nes jau buvau pagalvojusi, kad gal padejo papildai.. Zodziu is oligoastenospermijos jau turim astenoteratozoospermija verysad.gif neradau daug info, bet suprantu, kad viskas dar blogiau verysad.gif zodziu nuotaika sugedo visai, tai jei isvis nera judriu ir nei vieno procento normaliu formu, tai kaip mums ta IVF padarys verysad.gif ir kokia tikimybe, kad pavyks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 21 gegužės 2014 - 18:54
QUOTE(Atisa @ 2014 05 21, 19:46)
Labukas,
Gavau spermos tyrima siaip ne taip. Tai jo, ju "we detected some motility and morphological defects" pasirodo reiskia, kad 90 % turim mirusiu ir 10% D judrumo  blink.gif  A ir B judrumo 0%, normal shapes irgi 0%  verysad.gif  nieko sau "some"  blink.gif  verysad.gif  tai gerai, kad paklausiau skaiciuku, nes jau buvau pagalvojusi, kad gal padejo papildai.. Zodziu is oligoastenospermijos jau turim astenoteratozoospermija  verysad.gif  neradau daug info, bet suprantu, kad viskas dar blogiau  verysad.gif zodziu nuotaika sugedo visai, tai jei isvis nera judriu ir nei vieno procento normaliu formu, tai kaip mums ta IVF padarys  verysad.gif ir kokia tikimybe, kad pavyks  verysad.gif

brangut, nesijaudink, visa tai isspres IMSI 4u.gif tikrai ras bent keleta sveiku spermatozoidu kelioms kiausialastems apvaisint mirksiukas.gif juk IMSI nereik judrumo.
mums irgi apvaisint 8kiausialastes rado tik pusei geru spermiuku (Kity irgi kiek pamenu) 4u.gif

Magnetuk, negaliu atsakyti, nes nezinau normu. Jos skiriasi tarp TR ir LT. as dariausi TR, tai neatitiks. Neraso ant atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 05 21, 21:06)
brangut, nesijaudink, visa tai isspres IMSI  4u.gif

Aciu, Rositele, tikiuosi... verysad.gif bet tyrimas tragiskas.. Jau ir taip buvo blogas, tikejausi, kad nors kazkiek pageres, o cia dar blogiau... verysad.gif
Atsakyti