Žinokit, mums irgi spermogramos tyrimų neatsiuntė po pirmojo vizito, o ir po IVF tik pasakė , kad nebuvo tokia jau bloga, yra nukrypimų, bet nėra blogai, imsi užteko, bet visų 6 gerų spermiukų nerado. Nifiga nesupratau, kaip tai nėra bloga, jeigu 6 idealių nerado, bet pokalbis vyko prieš įsodinimą, mano pūslė buvo tokioj stadijoj,kad atrodė,sprogs ir sienas aptaškys, tai aš ir nesugeneravau klausimo, kaip ten iš tikrųjų, kaip ir Rosita sako, buvo kažkoks pasitikėjimas, nu neaiškina, tai neaiškina, tokios tradicijos, gal ten dauguma pacientų patys nieko neišmano ir nesigilina. Buvo viena rusė
, vyras už ją viską darydavo, o paskui jis išvažiavo. Ji bijojo pajudėti, tik iš viešbučio su taksu į ligoninę ir atgal, ir neskirdavo vaistų, vyras jai sudėliojo eilės tvarka, taip ir leidos. Ir buvo problema su ovitreliu, nes jį tai vėliau paskyrė
, vyro jau nebuvo ir ką, viskas, ji bijo leistis.. girdėjom,kaip koordinatorė skundėsi, kad nežino,ką daryti, baisu su tokia, dar sumaišys vaistus
Pačios turkės, man rodos, irgi nieko ten neraukia. Gal dėl to ir nesiunčia tų tyrimų
nors va embriologas daug išsamiau mums viską pakomentavo, negu LV, gydytojai viso proceso metu irgi
mes buvom ką tik darę tą spermogramą, tai neėmėm į galvą, bet manau, reikia tiesiog rašyti ir sakyti,kad nori tikslių skaičių