QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 05 06, 20:12)
Labai labai jums aciu, kad pasidalinote, suteikete man didele vilti, kad sikart viskas bus gerai ir kad imanoma tai nustatyti naujagimiui.
Sveiki.
Labai užjaučiu dėl jūs netekties.
Noriu padrąsinti ir nuraminti. Auginu sūnelį, kuriam buvo atlikta operacija dėl aortos koarktacijos. Gimė sveikutėlis, anot gydytojų, tačiau po savaitės Klaipėdos vaikų ligoninės reanimacijoje atsidūrėme su tragiška būkle. Iš ten reanimobiliu išsiuntė į Kauną. Ten prabuvome apie 10 dienų, nes niekaip nenustatė diagnozės.Tik kai nuvykome į Santariškes, paaiškėjo diagnozė. operaciją paskyrė jau kitą rytą. Ačiū Dievui, viskas klostėsi gerai. Tiesa, po metų vėl reikėjo operacijos - teko plėsti aortą.
Kai pastojau antą kartą, gydytoja davė siuntimą pas genetikus. Buvau pas nuostabią gydytoją E.Beniušienę. Ji viską nuodugniai apžiūrėjo, patikino, kad viskas gerai ir davė gydytojos R.Vankevičienės tel. numerį. Ši puiki gydytoja liepė pasiskambinti 21-23 savaitę, nes tada geriau matosi širdutė. Nuvykus patikino, kad tikimybė, jog ir antras vaikelis turės tokią pačią širdies ydą minimali.Apžiūrėjusi liepė nusiraminti, nes viskas gerai. Tad būtinai su ja susitarkite dėl echoskopijos. (jei neturite tel. numerio, parašykite).
Po antro gimdymo atėjusiai vaikų gydytojai paminėjau, kad mano pirmas vaikelis gimė su širdioes yda. Ji kitą dieną paskyrė vaikų kardiologės apžiūrą. Echoskopavo ir tikrino pulsą kojose (nebe piršais, o specialiu aparatu - pačios labai džiaugėsi, kad jau tokį turi). Viskas buvo gerai. Čia Klaipėdoje. Tą patvirtino ir gyd. K.Lankutis (kai reikėjo tikrinti vyresnįjį, nusivežėme ir mažiuką).
Tikrai viskas bus gerai.Suprantu jūsų baimę ir nerimą. Apsilankykite pas minėtas gydytojas ir po gimdymo paprašykite, jei patys nepasiūlys, echoskopijos. Sėkmės, ramybės ir džiugaus laukimo.