Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai su širdies ydomis

Tarutis anksciau dirbo KARDIOLITOJE. Galit ten pasiskambinti, gal ten pakonsultuos Jus.
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 03 20, 21:54)

Aciu labai labai uz jusu atsakymus ir patarimus! Butinai pas juos ir registruosimes. O gyd Vankeviciene paminejo, kad rekomenduotu mums registruotis pas gydytoja Katlioriene. Bet ji turbut ne tokia gera kaip Sudikiene ar Lankutis.
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2015 03 21, 13:04)
Taip, Lankutis arba Sudikiene stebi, apziuri ar reikalinga operacija. Musu atveju kabinete buvo ir Tarutis ir Lebetkevicius, kuris ir operavo smile.gif Viskas bus gerai smile.gif

Pas mus taip pat per apžiūrą buvo ir Lankutis (kardiologas) ir Lebetkevičius (kardiochirurgas). Matyt čia gal priklauso nuo operacijos sudėtingumo ir nuo to ar exta operuoti ar ne.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Balandzio 14 d. 13:30 esam uzsiregistrave pas gyd. Lankuti. Lankomes nebe pirma karta, kortele yra uzvesta.
Gal galite pagelbeti, nes jau turbut 10 numeriu skirtingu suskambinau i santariskes, niekas negalejo man paaiskinti kur pasiimti paciento med. kortele, iki kelintos valandos jas isduoda, ir ar yra galimybe, kad kortele atnestu pas gydytoja i kabineta ir nereiketu su kudikiu lakstyti po korpusus?

Registravausi pas gydytoja turbut kaip ir visos - asmeniniu numeriu, o ne per bendra registracija.

Labai labai aciu uz informacija!
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2015 04 03, 08:19)
Sveikos mamytes,

Balandzio 14 d. 13:30 esam uzsiregistrave pas gyd. Lankuti. Lankomes nebe pirma karta, kortele yra uzvesta.
Gal galite pagelbeti, nes jau turbut 10 numeriu skirtingu suskambinau i santariskes, niekas negalejo man paaiskinti kur pasiimti paciento med. kortele, iki kelintos valandos jas isduoda, ir ar yra galimybe, kad kortele atnestu pas gydytoja i kabineta ir nereiketu su kudikiu lakstyti po korpusus?

Registravausi pas gydytoja turbut kaip ir visos - asmeniniu numeriu, o ne per bendra registracija.

Labai labai aciu uz informacija!

Kiek zinau kortele nenesa schmoll.gif , pries pusmeti buvom tai reikejo pasiimti,420 kabinetas.
Atsakyti
Mūsų kortelė visada yra pas Lankutį, t.y. tame echoskopų kabinete. Bet į registratūrą vistiek reikia eiti dėl lipdukų su barkodais.
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2015 04 03, 22:55)
Mūsų kortelė visada yra pas Lankutį, t.y. tame echoskopų kabinete. Bet į registratūrą vistiek reikia eiti dėl lipdukų su barkodais.

Lenusikas, Braskyte, o tas 420 kabinetas yra salia Lankucio kabineto?
O kur gauti bar kodus? kur yra registratura?
Esu visiskai pasimetusi, praeita karta, pasak salia laukianciu kitu mamu, papuolem pas ji per stebukla, nes, ju teigimu, ar med. korteles, ar bar kodus isduoda tik iki 11 ar 12 val, kazkur kitur.
O jei vizitas tik po 13 val?
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2015 04 04, 07:26)
Lenusikas, Braskyte, o tas 420 kabinetas yra salia Lankucio kabineto?
O kur gauti bar kodus? kur yra registratura?
Esu visiskai pasimetusi, praeita karta, pasak salia laukianciu kitu mamu, papuolem pas ji per stebukla, nes, ju teigimu, ar med. korteles, ar bar kodus isduoda tik iki 11 ar 12 val, kazkur kitur.
O jei vizitas tik po 13 val?

Kortele visada bus pas daktara kabinete, jei jau ne pirma syk lankotes. Bet lipdukus visvien gausite pasiimti, tokia ten tvarka. Tas kabinetas ( teisingiau durys su langeliu ) yra kitam korpuse, kur konsutacine poliklinika. As einu per lauka, taip paprasciau.Pakylat laiptais i 4 auksta, sukat i kaire ir dar syk kolidorium i kaire. Ten ir yra tas 420 kab. Dirba iki 12, bet jei 15 min paveluosit,pabarskinsit i langeli, atidarys. Jei cvizitas paskirtas veliau, teks kazkur prastumti laika. Mano supratimu baisiai netikes tas darbo laikas, bet ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2015 04 04, 14:40)
Kortele visada bus pas daktara kabinete, jei jau ne pirma syk lankotes. Bet lipdukus visvien gausite pasiimti, tokia ten tvarka. Tas kabinetas ( teisingiau durys su langeliu ) yra kitam korpuse, kur konsutacine poliklinika. As einu per lauka, taip paprasciau.Pakylat laiptais i 4 auksta, sukat i kaire ir dar syk kolidorium i kaire. Ten ir yra tas 420 kab. Dirba iki 12, bet jei 15 min paveluosit,pabarskinsit i langeli, atidarys. Jei cvizitas paskirtas veliau, teks kazkur prastumti laika. Mano supratimu baisiai netikes tas darbo laikas, bet ka padarysi.

Oi, atsiprasau labai! Neii kaire sukat,o i DESINE! galvojau vienaip-parasiau kitaip doh.gif . nu bet manau supratot smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2015 04 04, 16:35)
Oi, atsiprasau labai! Neii kaire sukat,o i DESINE! galvojau vienaip-parasiau kitaip doh.gif . nu bet manau supratot  smile.gif .

As ten kai buvau pirma karta, eidama i A korpusa, po desine puse maciau kita pastata, ant kurio buvo parasyta "konsultacine poliklinika" ar cia tas pats?
Na taip, darbo laikas iki 12 tai cia labai idomus... Idomu kur reikes prabuti pusantros valandos su kudikiu.. :/
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2015 04 05, 22:55)
As ten kai buvau pirma karta, eidama i A korpusa, po desine puse maciau kita pastata, ant kurio buvo parasyta "konsultacine poliklinika" ar cia tas pats?
Na taip, darbo laikas iki 12 tai cia labai idomus... Idomu kur reikes prabuti pusantros valandos su kudikiu.. :/

Mums Lankutis visada paskiria vizitą 13 val., kadangi atvažiuojame iš toliau. Bet mes visada nueiname anksčiau prie jo kabineto ir mus visada anksčiau priima.
Atsakyti
QUOTE(ievapieva85 @ 2015 04 05, 21:55)

Taip, tam pastate kur konsultacine poliklinika. Mums ir buna apie 13 val vizitas visada. Tai mes nueinam pietus pavalgyti i apacioj esancia kavine ar siaip pasivaikstom lauke. O kad ankscviau priimtu ne syk nebuvo schmoll.gif
Atsakyti