labas mergaites ir berniukai
vai kaip senai cia berasiau,o ir paskaityti kazkaip va retokai beuzsuku....
dziaugiames gyvenimu...ir stengiames ta baisuji,baimiu pilna laikotarpi pamirsti.....
dabar va mano pupai jau 5metukai ir puse,o gudrumo kokio ji. o kiek asaru pralieta,baimiu...bet drasiai galiu dabar pasakyti kad santariskiu daktariukai stebuklus daro,auksarankiai. kai del dukrytes teko su jais susidurti,tikrai nieko nepazinojau su sirdutes yda,man nuskambejo baisiai,vos ne kaip mirties nuosprendis dukrytei,o dar kai apie operacija pasake tai isvis kazkoks kosmosas.....siaubas....o va dabar jei susidurciau su ta situacija jau ramiau reaguociau,pasitikeciau labiau. tiesa,mano pupa operavo kai jai nebuvo ne triju menesiu. augam,nera ji labai ligoniuke,priesingai,gal drisciau pasakyti kad paliginus su kitais reciau sergame.nieko specialaus netaikau,tik va pagrindinis kad fizinio kruvio netoleruoja,melsta,pavargsta,nors labai megsta siausti,nepabuna rami.nors niekaip nesuprantu,gydytojai aiskina kad viskas tvarkoje,nera del ko melti,viskas gerai,nieko blogo nemato. augam,einam i darzeli,rudeni i paruosiama eisim....tad mergaites,noriu visas padrasinti,kartais mums tuo metu viskas baisiau atrodo nei yra,tad ramybes ir tvirtybes,bus mazyliams viskas gerai,nes daktariukai viska daro kad gyvenimas geresnis butu. kazkada sis skyrelis buvo mano paguoda....
Santykiai yra trapūs lyg stiklas. - Kartais geriau palikti juos sudaužytus, negu žaloti save rankiojant jų šukes...