Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai su širdies ydomis

QUOTE(bendzia @ 2014 05 28, 08:27)
Gal zinot,kada gug.Sudikiene atostogauja?

Anksciau cia buvo rasyta, kad liepos men.
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2014 05 29, 05:09)
Anksciau cia buvo rasyta, kad liepos men.

Rasyta buvo,kad gyd.Lankutis liepa atostogauja g.gif vakar skambinaus tai sake sia savaite atostogauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,sakykit ka reikia tureti gulantis i ligonine,vaikuciui po PPD operacijos,ka reikia turet mamai? Ar vaikai po PPD operacijos gauna invaliduma,jei taip per kiek laiko sutvarkomas tas invalidumas? Ar reikia kaskoko venkti,fiziniu kruviu,laipiojimu ir t.t..po kiek laiko vaikutis gali lankyti darzeli,ar geriau kokius metus jo nelankyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bendzia: 03 birželio 2014 - 16:06
QUOTE(bendzia @ 2014 05 29, 08:52)
Rasyta buvo,kad gyd.Lankutis liepa atostogauja g.gif vakar skambinaus tai sake sia savaite atostogauja mirksiukas.gif

ne, buvo rasyta, kad gyd. Sudikiene atostogaus liepos men.

bendzia, Jus Lietuvoje planuojate operuotis?
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2014 06 03, 19:46)
ne, buvo rasyta, kad gyd. Sudikiene atostogaus liepos men.
bendzia, Jus Lietuvoje planuojate operuotis?

Tada praleidus buvau,nes kaskaip uzsifiksavo apie Lankuti,na bet kokiu atveju Sudikiene ryt grysta i darba 4u.gif
Taip Lietuvoj,uz tai noriu zinot ka cia pasiemus,ko reikia vaikuciui,mamai,kokiu dokumentu,kiek daznai reikia rodytis po operacijos,ar galima gaut sanatorija,ar duoda po PPD operacijos? Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2014 06 03, 17:03)
Sveikutes,sakykit ka reikia tureti gulantis i ligonine,vaikuciui po PPD operacijos,ka reikia turet mamai? Ar vaikai po PPD operacijos gauna invaliduma,jei taip per kiek laiko sutvarkomas tas invalidumas? Ar reikia kaskoko venkti,fiziniu kruviu,laipiojimu ir t.t..po kiek laiko vaikutis gali lankyti darzeli,ar geriau kokius metus jo nelankyt?

Mamai jei vaikui virs 3 metu nebus lovos, maisto. Yra virtuve, saldytuvas. Taip pat pirmam aukste a la kavine. Siaip drabuziu, duso reikmenu ir viskas. Neigalumas priklauso. Sanatorija priklauso. Dokus man rodos neskubu tvarkytis. Seimos gyd surenka reikiamus dokus, jus nuvezat kur reik priklauso nuo miesto ir po to gaunat atsakyma, tik nepamenu per kiek laiko tas ats ateina. Pirmoj zinytej yra info apie neigaluma.
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2014 06 06, 13:04)
Mamai jei vaikui virs 3 metu nebus lovos, maisto. Yra virtuve, saldytuvas. Taip pat pirmam aukste a la kavine. Siaip drabuziu, duso reikmenu ir viskas. Neigalumas priklauso. Sanatorija priklauso. Dokus man rodos neskubu tvarkytis. Seimos gyd surenka reikiamus dokus, jus nuvezat kur reik priklauso nuo miesto ir po to gaunat atsakyma, tik nepamenu per kiek laiko tas ats ateina. Pirmoj zinytej yra info apie neigaluma.

O vaikutis kokia lova gauna nuo 3 metu,lovele su krastais ar normalia lova? Tai gal tada koki ciuzinuka isidet,as Vilniui neturiu giminiu,tai nelabai bus kur ir apsistot,su valgymu maziausiai pergyvenu,kuo maziau tuo geriau smile.gif O vaikuciui reik rubeliu segliojamu per prieki ar nera butinybe,atsiprasau,kad tiek klausimu,nu bet nesam guleje mes ligoninei tai nezinau ko reikia blush2.gif o ir seip milionas klausimu kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2014 06 06, 13:04)
Mamai jei vaikui virs 3 metu nebus lovos, maisto. Yra virtuve, saldytuvas. Taip pat pirmam aukste a la kavine. Siaip drabuziu, duso reikmenu ir viskas. Neigalumas priklauso. Sanatorija priklauso. Dokus man rodos neskubu tvarkytis. Seimos gyd surenka reikiamus dokus, jus nuvezat kur reik priklauso nuo miesto ir po to gaunat atsakyma, tik nepamenu per kiek laiko tas ats ateina. Pirmoj zinytej yra info apie neigaluma

Lova duoda. Mums ka tik buvo sueje 3 metai, tai buvo atskira palata su 2 lovomis, viena - vaikui , 4u.gif tokia metalinesu nuleidziamais aukstais sonais ir kita ta paprasta ligonines lova
Atsakyti
Sveikos, gal zinok kada Lankutis atostogauja?
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2014 07 03, 07:39)

Reikia paziureti, berods anksciau buvo rasyta, bet man Lankutis neaktualu, smile.gif tai neisiminiau
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2014 07 03, 08:39)

Lankutis jei neklystu atostogauja liepos mėn.
Atsakyti
labas mergaites ir berniukai 4u.gif 4u.gif
vai kaip senai cia berasiau,o ir paskaityti kazkaip va retokai beuzsuku....
dziaugiames gyvenimu...ir stengiames ta baisuji,baimiu pilna laikotarpi pamirsti.....
dabar va mano pupai jau 5metukai ir puse,o gudrumo kokio ji. o kiek asaru pralieta,baimiu...bet drasiai galiu dabar pasakyti kad santariskiu daktariukai stebuklus daro,auksarankiai. kai del dukrytes teko su jais susidurti,tikrai nieko nepazinojau su sirdutes yda,man nuskambejo baisiai,vos ne kaip mirties nuosprendis dukrytei,o dar kai apie operacija pasake tai isvis kazkoks kosmosas.....siaubas....o va dabar jei susidurciau su ta situacija jau ramiau reaguociau,pasitikeciau labiau. tiesa,mano pupa operavo kai jai nebuvo ne triju menesiu. augam,nera ji labai ligoniuke,priesingai,gal drisciau pasakyti kad paliginus su kitais reciau sergame.nieko specialaus netaikau,tik va pagrindinis kad fizinio kruvio netoleruoja,melsta,pavargsta,nors labai megsta siausti,nepabuna rami.nors niekaip nesuprantu,gydytojai aiskina kad viskas tvarkoje,nera del ko melti,viskas gerai,nieko blogo nemato. augam,einam i darzeli,rudeni i paruosiama eisim....tad mergaites,noriu visas padrasinti,kartais mums tuo metu viskas baisiau atrodo nei yra,tad ramybes ir tvirtybes,bus mazyliams viskas gerai,nes daktariukai viska daro kad gyvenimas geresnis butu. kazkada sis skyrelis buvo mano paguoda....
Atsakyti