Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

QUOTE(Sankcija- @ 2014 06 17, 14:27)
drinks_cheers.gif

** Aš irgi supratau, kad priežastis laiške, bet gal sakau kaip nors kas nors paaiškėjo smile.gif
O laiške tai kiek supratau kažkas ir apie Alberto motiną parašyta, nes lyg ir jos nuotrauka buvo pridėta  g.gif

*** Patricija  mirksiukas.gif gali būti  drinks_cheers.gif
Bet ko gero juo susižavės ir galbūt jo tikroji sesuo  doh.gif ta pardavėja, ji Blankos dukra (neaišku ar tikra), o Maksas gali būti Blankos sūnus ax.gif

**** asmeninį gyvenimą turi pamiršti  doh.gif

merginos, galiu pasakyti kad tas Maksas yra ne Blankos sunus, Alberto motina yra gyva. Na bet jeigu idomu greiciau viska suzinoti,ziurekit internete,as jau visa pirma sezona perziurejau
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 06 17, 14:42)
merginos, galiu pasakyti kad tas Maksas yra ne Blankos sunus, Alberto motina yra gyva. Na bet jeigu idomu greiciau viska suzinoti,ziurekit internete,as jau visa pirma sezona perziurejau

Uoj, reikėjo pageltoninti, nes ne visos turbūt nori žinoti.
O gal žinot ko taip Blanka susinervino pamačiusi jo pakabuką?
O Maksas su Patricija bus poroj?

Ir kur žiūrėjot? Gal yra kur nors su angliškais titrais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankcija-: 17 birželio 2014 - 13:50
Man truputį primena "Viešbutis Babilonas", kur kažkada rodė, ypač kai įlipa į liftą smile.gif Gran hotelis man labiau patiko, nors gal dar įsivažiuosiu.
Atsakyti
Aš kažkaip net neturiu tokio noro per internetą žiūrėti, bent jau kol kas. Man kaip tik sekmadienio vakare po vieną seriją tinka smile.gif

Ir man kažkaip atrodo, kad prie Luisos tas vyras, kur paprašė grąžinti ją į darbą (pamiršau vardą), priekabiaus g.gif

Blanka tai tikrai kažkokių paslapčių turi g.gif

O šiaip man dar patinka, kad serialui parinkta jo laikmetį atitinkanti muzika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 06 17, 15:47)
Ir man kažkaip atrodo, kad prie Luisos tas vyras, kur paprašė grąžinti ją į darbą (pamiršau vardą), priekabiaus g.gif

Kai filmo pabaigoje rodo kas bus kita serija, tai jau ir rodė kad kabinėjasi.
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 06 17, 14:49)
Uoj, reikėjo pageltoninti, nes ne visos turbūt nori žinoti.
O gal žinot ko taip Blanka susinervino pamačiusi jo pakabuką?
O Maksas su Patricija bus poroj?

Ir kur žiūrėjot? Gal yra kur nors su angliškais titrais?  smile.gif

Na jeigu jos klausia kas ir kaip, tai reiskias nori zinoti,as butent joms ir atsakiau. Na o kur ziureti tai viena panele/moteris linka yra ikelusi 4tame puslapyje berods. Titrai yra rusu kalba, o nuo devintos serijos tik originalia ispanu kalba
Atsakyti
Kaip suprantu šį sekmadieni teks būti be filmo, nes 20,00 rodys laida apie Ruplena
Papildyta:
Pasitikslinau, nukelta i 21.20. buvau jau išsigandus
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 06 17, 22:14)
Kaip suprantu šį sekmadieni teks būti be filmo, nes 20,00 rodys laida apie Ruplena
Papildyta:
Pasitikslinau, nukelta i 21.20. buvau jau išsigandus

Gerai, kad visgi tik nukelta, man jau ritualu tapo sekmadienio vakaras ir VELVET wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rame25 @ 2014 06 17, 20:53)
Na jeigu jos klausia kas ir kaip, tai reiskias nori zinoti,as butent joms ir atsakiau. Na o kur ziureti tai viena panele/moteris linka yra ikelusi 4tame puslapyje berods. Titrai yra rusu kalba, o nuo devintos serijos tik originalia ispanu kalba

O kazin yra kur serijos pvz rusu ar anglu kalba, ne su titrais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 06 21, 17:08)
O kazin yra kur serijos pvz rusu ar anglu kalba, ne su titrais  rolleyes.gif

kiek skaitinėjau įvairiuose forumuose tai įgarsinta rusų kalba tikrai nėra šiuo metu, kaip beje ir anglų.
Atsakyti
Koks fainas man tas Maxas, kur naujai pasirode.Grazuoliukas. Galetu pagrindini vaidint. Uz dabartini tikrai grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 06 21, 19:58)
kiek skaitinėjau įvairiuose forumuose tai įgarsinta rusų kalba tikrai nėra šiuo metu, kaip beje ir anglų.

Tai teks po serija ziureti sekmadieniais. cool.gif
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 06 22, 14:07)
Koks fainas man tas Maxas, kur naujai pasirode.Grazuoliukas. Galetu pagrindini vaidint. Uz dabartini tikrai grazesnis smile.gif

Kiekvienam pagal skoni, man tai jis toks pusetinas, ir iki Alberto jam toli thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 06 22, 17:24)
Kiekvienam pagal skoni, man tai jis toks pusetinas, ir iki Alberto jam toli  thumbup.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man Alberto savam vaidmeniui labai tinkamas, o Makso misija šiame seriale visai kita... ax.gif
Atsakyti