Na va, dabar negalėsiu dirbti nepažiūrėjusi O ispanai laiko tikrai nepakeitė - rodys tik vėlai vakare.
QUOTE(stygele @ 2014 11 04, 10:54)
Na va, dabar negalėsiu dirbti nepažiūrėjusi O ispanai laiko tikrai nepakeitė - rodys tik vėlai vakare.
tai rusai blatą turi?
Bet kaip suprantu, tik titrai ru yra? Gal netyčia yra jau ir su normaliu vertimu ru?
QUOTE(Alekto @ 2014 11 04, 11:17)
Bet kaip suprantu, tik titrai ru yra? Gal netyčia yra jau ir su normaliu vertimu ru?
na aš radus tik titrus
QUOTE(Nemeja @ 2014 11 04, 10:58)
Na merginos jus auksas! Nereikės naktinet
QUOTE(Jol @ 2014 11 04, 16:58)
Jei sumoki, atresplayer.com puslapyje seriją galima pažiūrėti anksčiau, dar iki parodymo per TV, tai ją iš ten matyt ir gavo.
bet kokie geriečiai, mums už ačiū duoda, na aš tai titrų lauksiu, nes 2 kartus žiūrėt nenoriu...paskui maišausi
Sveikos serialo žiūrėtojos!! Aš taip pat esu auka šio serialo labai laukiu per lnk 2 sezono... skaičiau, kad kažkuri rašėt lnk, gal kokių žinių gavot? Skaičiau srraipsnį, kuriame lnk žadėjo rodyti 2 sezoną kaip tik pasirodys ispanijoj... bet turbūt dar ikgai tampys už nervų.. aš rusiškai nlb suprantu, gal netyčia kuri atradot anglų k.šį serialą.. ispanų k.nlb noriu žiūrėt, nes vėl teks peržiūrėt
Tai Kristina galvos, kad laukiasi: http://www.antena3.c...4110400112.html Įdomu, kas iš viso to išeis
Tiesa, ar jūs supratote, kokius ten popierius Patricija tvarkė ir ką pasakė motinai, kad ji norėjo jai trenkti?
Tiesa, ar jūs supratote, kokius ten popierius Patricija tvarkė ir ką pasakė motinai, kad ji norėjo jai trenkti?
O trečia serija kol kas dar yra be rusiškų titrų?
QUOTE(Ali @ 2014 11 05, 19:46)
O trečia serija kol kas dar yra be rusiškų titrų?
kol kas dar be
Pagaliau ir as perziurejau 2 ir 3 serijas Sekanti serija nusimato idomi
Man labai nepatinka Barbara, tokia pasikelusia vistele vaidina kad negaliu, nepatiko, kaip su Ana kalbejo restorane. 3 serijoje Ana kad isgrazejo
Kitoje serijoje naujas personazas pasirodys, idomu koks jos vaidmuo bus
Man labai nepatinka Barbara, tokia pasikelusia vistele vaidina kad negaliu, nepatiko, kaip su Ana kalbejo restorane. 3 serijoje Ana kad isgrazejo
Kitoje serijoje naujas personazas pasirodys, idomu koks jos vaidmuo bus