QUOTE(Vaivaivora @ 2014 06 16, 17:24)
QUOTE(Sankcija- @ 2014 06 16, 20:49)
Sveikutės žiūrovės
jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį man irgi šis daugiaserijinis filmas labai patiko kaip ir Grand Hotel jau po Grand Hotelio laukiau šio filmo, nes net neabejojau, kad ir šis bus geras
jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį man irgi šis daugiaserijinis filmas labai patiko kaip ir Grand Hotel jau po Grand Hotelio laukiau šio filmo, nes net neabejojau, kad ir šis bus geras
Tikrai fainas serialas. Toks kaiptik sekmadienio vakarui. Bet ar man vienai jis panašumų turi su Grand hotel? Na, kad ir siuvyklos prižiurėtoja su tui dėde kaip ir tarnaičių prižiūrėtoja su ukvedžiu GH. Arba dingusio sūnaus istorija (taip galvoju, kad bus tokia).
QUOTE(oziarage @ 2014 06 16, 20:42)
Bet ar man vienai jis panašumų turi su Grand hotel?
tie patys kūrėjai
QUOTE(oziarage @ 2014 06 16, 20:42)
Tikrai fainas serialas. Toks kaiptik sekmadienio vakarui. Bet ar man vienai jis panašumų turi su Grand hotel? Na, kad ir siuvyklos prižiurėtoja su tui dėde kaip ir tarnaičių prižiūrėtoja su ukvedžiu GH. Arba dingusio sūnaus istorija (taip galvoju, kad bus tokia).
Panašumų gal ir turi, bet siužetas tai kitoks Man irgi labai patinka, tikrai labai tinka sekmadienio vakarui, taip lengvai susižiūri
ką tik peržiūrėjau trečią seriją, jau laukiu sekmadienio ir ketvirtos
QUOTE(oziarage @ 2014 06 16, 21:42)
Kaip jau viena mergaitė minėjo, abiejų filmų tie patys kūrėjai bet aš kažkaip neįžvelgiu panašumų, bent jau kol kas
Ir man atrodo, kad bus dingęs sūnus (jei turit omenyje Blanką ir Maksimiljaną (jei teisingai surašiau vardus)) o Grand Hotelyje dingusio sūnaus siužeto neprisimenu
Merginos, man truputį neaišku dėl ko nusižudė Rafaelis, Alberto tėtis? Kad galerija bankrutuoja, o sūnus nenorėjo perimti verslo?
Papildyta:
QUOTE(atraversiamo @ 2014 06 16, 22:54)
ką tik peržiūrėjau trečią seriją, jau laukiu sekmadienio ir ketvirtos
Ir aš gal ir vestuves jau rodys
QUOTE(rame25 @ 2014 06 16, 22:29)
Labas visoms. Gal kuri zinote ar yra jau antras sezonas sito filmo? Visas penkiolika seriju perziurejau, na ir aisku paskutineje serijoje reklamavo ka rodys kitoje serijoje. Na tai galvoju gal jau ir sesiolikta serija yra
Antrą sezoną lygtais tik rudenį Ispanijoje pradės rodyti
Jungiuosi ir as i sio serialo gerbeju gretas nuo pirmos serijos patiko, nors grand hotelio tik pirmas serijas maciau, bet iskart galejau pasakyt, kad tu paciu kureju darbas
QUOTE(Jol @ 2014 06 17, 08:34)
Antrą sezoną lygtais tik rudenį Ispanijoje pradės rodyti
hmmm,kaip gaila,kad taip ilgai laukti. Dabar kaip tik turiu marias laisvo laiko filmu ziurejimui . Su ta reklama paskutinej serijoj mane taip suintrigavo Tikiuos pas ispanus ruduo ateina anksciau nei pas mus
Man patinka, kad serija normalaus ilgio. vat tokia tai malonu žiūrėti, Ir kad pagrindinei aktoriai parinkti ne "gražuoliukai, saldainiukai". Pirmoj serijoj Albetrto net nesimpatiškas pasirodė, o dabar viskas vietoj. Tokie tikroviški. (PVZ dinges sunus tai man jau toks "mačio" tipinis meilės serialams.)
Merginos, man truputį neaišku dėl ko nusižudė Rafaelis, Alberto tėtis? Kad galerija bankrutuoja, o sūnus nenorėjo perimti verslo?
Tikroji priežastis tai laiške, kuri paėmė pamotė, bet Alberto tai turbūt susidarė nuomone, kad dėl jo atsisakymo vadovauti verslui.
Įdomu kurią Maksimilijanas pakerės. Ar nesusižavės pati Alberto sesutė juo. (sunku man su vardais)
Ir šiaip klausimas ne į tema. Kaip ten jie gyvena ir dirba ten pat. O tai kaip asmeninis gyvenimas. Šeima. 11 visi lovose privalo būti.
QUOTE(Sankcija- @ 2014 06 16, 22:59)
Tikroji priežastis tai laiške, kuri paėmė pamotė, bet Alberto tai turbūt susidarė nuomone, kad dėl jo atsisakymo vadovauti verslui.
Įdomu kurią Maksimilijanas pakerės. Ar nesusižavės pati Alberto sesutė juo. (sunku man su vardais)
Ir šiaip klausimas ne į tema. Kaip ten jie gyvena ir dirba ten pat. O tai kaip asmeninis gyvenimas. Šeima. 11 visi lovose privalo būti.
QUOTE(Dzenete @ 2014 06 17, 13:57)
* Man patinka, kad serija normalaus ilgio. vat tokia tai malonu žiūrėti, Ir kad pagrindinei aktoriai parinkti ne "gražuoliukai, saldainiukai". Pirmoj serijoj Albetrto net nesimpatiškas pasirodė, o dabar viskas vietoj. Tokie tikroviški. (PVZ dinges sunus tai man jau toks "mačio" tipinis meilės serialams.)
** Tikroji priežastis tai laiške, kuri paėmė pamotė, bet Alberto tai turbūt susidarė nuomone, kad dėl jo atsisakymo vadovauti verslui.
*** Įdomu kurią Maksimilijanas pakerės. Ar nesusižavės pati Alberto sesutė juo. (sunku man su vardais)
**** Ir šiaip klausimas ne į tema. Kaip ten jie gyvena ir dirba ten pat. O tai kaip asmeninis gyvenimas. Šeima. 11 visi lovose privalo būti.
** Tikroji priežastis tai laiške, kuri paėmė pamotė, bet Alberto tai turbūt susidarė nuomone, kad dėl jo atsisakymo vadovauti verslui.
*** Įdomu kurią Maksimilijanas pakerės. Ar nesusižavės pati Alberto sesutė juo. (sunku man su vardais)
**** Ir šiaip klausimas ne į tema. Kaip ten jie gyvena ir dirba ten pat. O tai kaip asmeninis gyvenimas. Šeima. 11 visi lovose privalo būti.
*
** Aš irgi supratau, kad priežastis laiške, bet gal sakau kaip nors kas nors paaiškėjo
O laiške tai kiek supratau kažkas ir apie Alberto motiną parašyta, nes lyg ir jos nuotrauka buvo pridėta
*** Patricija gali būti
Bet ko gero juo susižavės ir galbūt jo tikroji sesuo ta pardavėja, ji Blankos dukra (neaišku ar tikra), o Maksas gali būti Blankos sūnus
**** asmeninį gyvenimą turi pamiršti