Aš pažiūrėjau 20 minučių, daugiau miegas mane įveikė, bet nu kaip norisi suprast ką jie ten kalba, nes suprantu tik pavienius žodžius
Laba ryta, lekiu filmo žiūrėti tikiuosi pavyks per diena peržiūrėti. (Sunku tiek laiko pavokti iš vaikų dienos metu).
,
,
Kas supratote apie ką Ana su Alberto kalbėjo ant stogo?
Kaip čia gaunasi,kad Alberto nebeturi savo darbo vietos?Enrike okupavo?
Kaip čia gaunasi,kad Alberto nebeturi savo darbo vietos?Enrike okupavo?
http://www.atresplay...4102100219.html žiūrim,,,,
QUOTE(Dzenete @ 2014 10 22, 09:37)
Laba ryta, lekiu filmo žiūrėti tikiuosi pavyks per diena peržiūrėti. (Sunku tiek laiko pavokti iš vaikų dienos metu).
,
,
Aš kitaip dariau Atsikėliau pusvalandžiu anksčiau,padariau pusryčius, ir kol abu bernai papusryčiavo per tą laiką pažiūrėjom visi. Tai taip gerai diena prasidėjo..tik kad mažai supratau. Aišku,tik kad Karlosas dave užsakymą galerijoms pasiūti uniformas avialinijoms.Ir Ana dabar pasireikš
O kaip su Rita, ar ji pavarė Pedro?ko tas išleke iš šventes? Ar Mateo pasipiršo Clarai?
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 22, 12:18)
Aš kitaip dariau Atsikėliau pusvalandžiu anksčiau,padariau pusryčius, ir kol abu bernai papusryčiavo per tą laiką pažiūrėjom visi. Tai taip gerai diena prasidėjo..tik kad mažai supratau. Aišku,tik kad Karlosas dave užsakymą galerijoms pasiūti uniformas avialinijoms.Ir Ana dabar pasireikš
O kaip su Rita, ar ji pavarė Pedro?ko tas išleke iš šventes? Ar Mateo pasipiršo Clarai?
Aš tai supratau, kad nespėjo pasipiršti, nes Klara lyg ir pasakė, kad nebesilaukia....
QUOTE(stygele @ 2014 10 22, 11:32)
Aš tai supratau, kad nespėjo pasipiršti, nes Klara lyg ir pasakė, kad nebesilaukia....
o tai kaip ji sužinojo,kad nesilaukia?
iveikiau kai gėris.
Jei gerai supratau tai Albertas pasiguode, kad ji verčia siuti uniformas, o Ana ji sugebėjo sumotyvuoti šiam pasiūlymui.
Gal ta varle apmyžo.
Nesupratau tik ką Raulis pasakė, Bet iš Alberto reakcijos galima numanyti.
Padaugėjo meilės scenų. Ir serija lygtai trumpesne
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 22, 09:47)
Kas supratote apie ką Ana su Alberto kalbėjo ant stogo?
Jei gerai supratau tai Albertas pasiguode, kad ji verčia siuti uniformas, o Ana ji sugebėjo sumotyvuoti šiam pasiūlymui.
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 22, 11:40)
Gal ta varle apmyžo.
Nesupratau tik ką Raulis pasakė, Bet iš Alberto reakcijos galima numanyti.
Padaugėjo meilės scenų. Ir serija lygtai trumpesne
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 22, 12:40)
Aš tik spėju.. juk ji iš vonios išėjo... gal susirgo... O dar įdomu: 2 serijos anonso pabaigoje Patricijai mama paduoda tėvo laišką, rašytą Albertui, ir ji pasako: Vadinasi, šita santuoka neegzistuoja... Kaip suprast??? Gal čia turi omenyje Alberto ir Kristina... Įdomu, įdomu
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 22, 11:18)
Tai kad tas Pedro šiknius, tegu pasikankina, kaip kad Rita kankinosi. Ji kaip ir vios moterys įsimyli ne ta ka reikia
Papildyta:
QUOTE(stygele @ 2014 10 22, 11:47)
Aš tik spėju.. juk ji iš vonios išėjo... gal susirgo... O dar įdomu: 2 serijos anonso pabaigoje Patricijai mama paduoda tėvo laišką, rašytą Albertui, ir ji pasako: Vadinasi, šita santuoka neegzistuoja... Kaip suprast??? Gal čia turi omenyje Alberto ir Kristina... Įdomu, įdomu
Tai gal antra Alberto tėvo santuoka neegzituoja ir jos netri jokiu teisiu i Velvet.
QUOTE(stygele @ 2014 10 22, 11:47)
Rimtai??? o as supratau,kad kažka apie Izabel vapėjo, bet su mano žiniom gali būt kad nublūdijau..
QUOTE(Dzenete @ 2014 10 22, 12:54)
Tai kad tas Pedro šiknius, tegu pasikankina, kaip kad Rita kankinosi. Ji kaip ir vios moterys įsimyli ne ta ka reikia
Papildyta:
Tai gal antra Alberto tėvo santuoka neegzituoja ir jos netri jokiu teisiu i Velvet.
Papildyta:
Gali būti ir taip. Na, dabar tai tik mūsų spėlionės Teks laukti kito antradienio.