Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

Nauji serialo veidai:

Sara Ortega (vaidina Juana Acosta)

user posted image

Jonás (vaidina Llorenç González)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 09 30, 20:55)
Nauji serialo veidai:

Sara Ortega (vaidina Juana Acosta)

Jonás (vaidina Llorenç González)

user posted image

Pedro pusbrolis iš kaimo, bandys užkariauti Liusi...dirbsi pardavėju Velvet-e
Atsakyti
Į FB ikelia vis nauju ir nauju foto is filmo. Bandau įsijunkti vertima, bet gaunasi nesąmonė. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar jau pagailo Anos. Kažkaip pagalvojau ar išvis tokia meilė būna? Jei būna, tai jai pasisekė jau tu, kad išgyveno ta jausma nesvarbu kokia poto baigtis
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 10 01, 07:25)
Vakar jau pagailo Anos. Kažkaip pagalvojau ar išvis tokia meilė būna?  Jei būna, tai jai pasisekė jau tu, kad išgyveno ta jausma nesvarbu kokia poto baigtis

Gaila jos.Albertas bailys.Zadejo,kad neves.O finalas priesingas.30 metu mylet, o per du menesius viskas sugriauta.
Matyt jie kartu jau nebebus. Nes baznytine santuoka panaikintu nebent Kristinos mirtis.Raso,kad Alberto motina pakeis jo gyvenima ir galeriju, bet kazin ar Ana su Albertu bebeus kartu..

Paaiskinkit,uz ka ta Rauli lauk veja?ko jis ten prisidirbo Prancuzijoje?
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 02, 11:55)
Gaila jos.Albertas bailys.Zadejo,kad neves.O finalas priesingas.30 metu mylet, o per du menesius viskas sugriauta.
Matyt jie kartu jau nebebus. Nes baznytine santuoka panaikintu nebent Kristinos mirtis.Raso,kad Alberto motina pakeis jo gyvenima ir galeriju, bet kazin ar Ana su Albertu bebeus kartu..

Paaiskinkit,uz ka ta Rauli lauk veja?ko jis ten prisidirbo Prancuzijoje?

Apie Kristinos mirti ir aš kažkada pagalvojau,( PVZ gimdydama mirs. )
Apie Rauli, tai beliko laukti paskutines serijos kitaip nebus. Vistiek manau, kad ji engia už lytine orentacija. Tikiuosi kitame sezone jis bus, fainuolis man toks.
O Ana pataps rimta dizainere. (mano vizijos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 10 02, 13:11)
Apie Rauli, tai beliko laukti paskutines serijos kitaip nebus. Vistiek manau, kad ji engia už lytine orentacija. Tikiuosi kitame sezone jis bus, fainuolis man toks.

Aš irgi mąstau lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 10 02, 13:11)
Apie Kristinos mirti ir aš kažkada pagalvojau,( PVZ gimdydama mirs. )

Raulio kitame sezone nelieka..
Bet vat niekur nera reklaminiu Anos ir Alberto nuotrauku antro sezono..Galima nuspet,kad demesys serialo kureju kryps kur tik nori, o tik ne i Anos ir Alberto meile..o gaila verysad.gif Juk serialas del ju ir yra toks populiarus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemeja: 02 spalio 2014 - 12:22
Aš tai labai tikiuosi kad neužtes N sezonų. Paskui išsigimsta viskas. Galėtu pabaigti ties antru.
Jei Ana susitikinės su nauju vaikinu, Albertas bus su Kristina tai taip ir kankinsis abu tyliai. Nemanau, kad Ana eis dviems frontais.
Atsakyti
Arba aš blogai supratau, bet ne dėl orentacijos veja Raulį, bent pagrindinė mintis kitokia priežastis, o užslėpta mintis, tai gal ir ta meilė tarp dviejų dizainerių vyrų baigėsi, prasidėjo kerštas, arba aš nusifantazuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2014 10 02, 12:19)
Raulio kitame sezone nelieka..
Bet vat niekur nera reklaminiu Anos ir Alberto nuotrauku antro sezono..Galima nuspet,kad demesys serialo kureju kryps kur tik nori, o tik ne i Anos ir Alberto meile..o gaila  verysad.gif  Juk serialas del ju ir yra toks populiarus..

O iš kur žinote, kad Raulio kitame sezone nebebus?
Skaičiau, kad 2 sezone daugiau dėmesio bus skiriama tiems, kurie nespėjo pakankamai pasireikšti 1 sezone, t. y. Maksui, Ritai ir pan.
Mačiau "Velvet" puslapyje FB įkelta nuotrauka, kur Patricija su Pedru. Nežinau, ar teisingai supratau, bet ar jie romaną užmegs?
Čia irgi parašyta, kad nuo spalio 13 d. prasidės http://www.melty.es/...os-a143846.html

Beje, aptikau naują tų pačių kūrėjų darbą biggrin.gif Bet čia bus toks kitokio tipo, su detektyvo elementais, ir vaidins tas pagrindinis iš Grand Hotel. http://betafilm.com/...il.html?id=3776
Atsakyti
Kazkurioj serijoj sakyta,kad kontraktas su Rauliu nebepratestas, o jis gi ir taip buvo sutikes uz dyka kurt.Vienzo ji isgrauze, Raulio nebebus..
Beto jei ziurejote 16 serija, Kristinos brolis, ten kazka sukalbejo ir laiska iteike, Raulis po to su laisku pas Kristina atejo, bet ir ji kaip suprantu ne paguode Rauli, o palaike tevo ir brolio puse.

O kad Patricija su Pedru susidetu, tai nebent jai bus sutrenktos smegenys, gal tada biggrin.gif Anas gi trenktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemeja: 02 spalio 2014 - 16:56