Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

QUOTE(saniux123 @ 2014 09 23, 11:26)
o man kazkodel neatvercia tu seriju rusu kalba kur ikeltos cia forume,

palaukit, gal paskui leis , buvo ir anksčiau tokių "pertvarkų".
Atsakyti
Gal kuri atidziau ziurejo sita seriala ir gali atsakyti man? doh.gif Nezinau, ar susivaideno man, ar is tikruju viename is anonsu, kur buna serijos gale, Albertas isreke Kristinai, kad ja vede ar ves, nes jos tevas ji priverte? Taip laukiau to epizodo ir neparode, ir dabar susibalamutinau. doh.gif
Paziurejau nuo penktadienio 10 seriju, siandien baigiau. Lauksim antro, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2014 09 23, 12:47)
Gal kuri atidziau ziurejo sita seriala ir gali atsakyti man?  doh.gif Nezinau, ar susivaideno man, ar is tikruju viename is anonsu, kur buna serijos gale, Albertas isreke Kristinai, kad ja vede ar ves, nes jos tevas ji priverte? Taip laukiau to epizodo ir neparode, ir dabar susibalamutinau.  doh.gif
Paziurejau nuo penktadienio 10 seriju, siandien baigiau. Lauksim antro, ane? biggrin.gif

g.gif o aš nepamenu kad taip būtų sakęs...

kai kas pakeis šukuoseną 2-ame sezone

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saniux123 @ 2014 09 23, 10:03)
gal zinot,ar kartos serijas ryte ,nes ne visi dirba dienine pamaina.Siaip galejo rodyt savaitgaliais kaip ir rode.

Nekartos, bet gal įkels į LNK GO g.gif
QUOTE(DG* @ 2014 09 23, 11:26)
Papildyta:

Abejoju, jei kai per LNK rode nedejo visu seriju tai TV1 rodymo tuo labiau nedes manau.  unsure.gif

Tai kad visas serijas kėlė, tik po savaitės išimdavo.
Atsakyti
Ar man vienai pasirodė baisus epizodas kai Kristinos brolienė rūkė pries gimdymą ir sako, svarbiausiai, kad vaikas gimtų sveikas... Tai taip širdį suspaudė doh.gif Gal dar tais metais niekas nežinojo apie rūkymo žalą nėščioms???

Paguglinau, radau, kad XX a. 6 ir 7 dešimtmečiuose galutinai įrodžius rūkymo žalą, prasidėjo kampanija prieš rūkymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 24 rugsėjo 2014 - 08:47
QUOTE(oziarage @ 2014 09 24, 09:44)
Ar man vienai pasirodė baisus epizodas kai Kristinos brolienė rūkė pries gimdymą ir sako, svarbiausiai, kad vaikas gimtų sveikas... Tai taip širdį suspaudė doh.gif  Gal dar tais metais niekas nežinojo apie rūkymo žalą nėščioms???

man ir tas krito į akis
Atsakyti
Aha, ir man uzstrigo tas rukymas. Jau anoj serijoj ja rode beuzsirukancia ir prie stalo rukancia. Vienzo baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 24 rugsėjo 2014 - 09:28
Gal kas galit papasakoti vakarykstes serijos pradzia, turejau sveciu ir tik po 21h 15min isijungiau, kaip tik jau reklama rode unsure.gif
Atsakyti
Ar man vienai pasirodė baisus epizodas kai Kristinos brolienė rūkė pries gimdymą ir sako, svarbiausiai, kad vaikas gimtų sveikas... Tai taip širdį suspaudė doh.gif  Gal dar tais metais niekas nežinojo apie rūkymo žalą nėščioms???

Paguglinau, radau, kad XX a. 6 ir 7 dešimtmečiuose galutinai įrodžius rūkymo žalą, prasidėjo kampanija prieš rūkymą.

paziurekit mad men naktim nemiegosit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš pati neseniai visai tokioj padėty buvus, tai kažkaip nupurtė, o gal kaip tik kūrėjai bando parodyti, kad tuo laikmečiu tai dar buvo įprasta.
O ko Kristinos brolis taip veržiasi vadovauti? Jau įsijautė į savininko role.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 24, 14:40)

O ko Kristinos brolis taip veržiasi vadovauti? Jau įsijautė į savininko role.

tikrieji kėslai matyt atsiskleis tik 2-ame sezone, gal nori periimt Velvet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 24, 11:23)
paziurekit mad men naktim nemiegosit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mad men ir aš norėjau paminėti biggrin.gif

Vakar pažūrėti negalėjau, teks gaudyti per kažkur kitur seriją rolleyes.gif
Atsakyti