Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

Man tai tas pats kaip žiūrėt ar rusiškai ar ispaniškai suprantu beveik vienodai. lotuliukas.gif Tai palauksiu aš irgi dabar jau lietuviškai. O rusai visas parodė? nesapaliavo, nesamonių kaip LNK?
Kas jau supratote kas vyko tarp Kristinos ir Raulio paskutinėj serijoj parašykit geltonai arba i AZ. Labai smalsu.
O šiaip tai gerai, kad šita tema įsitraukusi esu i favoritus, nes kitaip net nežinociau, kad toliau rodys filmą, TV1 beveik nežiūriu tai jokios reklamos dar nemačiau. (nors kartais LNK parodo kitu savo kanalu reklama)
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 20, 22:02)

Ana (Paula Echevarría) reliame gyvenime su savo vyru (nuotrauka iš Instagram profilio)

user posted image

Kažka negeri įkėlėte, nerodo verysad.gif
Atsakyti
O kada prasides antras sezonas? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 21, 11:55)
Kažka negeri įkėlėte, nerodo verysad.gif

nu lyg tai nebekėliau, kaži ką čia sublūdijo kompas biggrin.gif

va čia galima pažiūrėt visko daug http://instagram.com/pau_eche
Papildyta:
QUOTE(adomke @ 2014 09 21, 15:22)

jei LT tai tik kitamet biggrin.gif , oIspanijoje rusai rašo taip Официальной даты выхода 2-го сезона пока нет. Приблизительно это будет осенью или зимой. taip kad neaišku ar rudenį, ar žiemą.
Atsakyti
Nežinau kur skaičiau kad premjera Ispanijos spalio 12. (Berodz pati LNK taip rašė FB )
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 20, 23:02)
man rusų įgarsinimas irgi prie širdies, tai nelaukiau, nes lietuviškai galiu ir užmiršt pažiūrėt darbo dienom...

Man irgi jokio skirtumo angliškai, rusiškai ar lietuviškai žiūrėt.

Antro sezono aš nelaukiu, pažiūrėjau paskutinę pirmojo seriją ir kažkaip nuvylė. Nepaaiškinamas jausmas. Grand Hotelį surijau visus sezonus per kelias dienas vos pradėjo rodyti Lietuvoj. O šitas nebekabina.
Visus serialus pražiūrėdavau į priekį vos pasirodydavo ir būdavo verti dėmesio, o Velvetas tapo nebeįdomus.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 21, 10:55)
Man tai tas pats kaip žiūrėt ar rusiškai ar ispaniškai suprantu beveik vienodai.  lotuliukas.gif Tai palauksiu aš irgi dabar jau lietuviškai. O rusai visas parodė? nesapaliavo, nesamonių kaip LNK?

Tai kad rusai tik visai neseniai pradėjo rodyti.

QUOTE(adomke @ 2014 09 21, 14:22)

Lygtais spalio 13-ąją.
Atsakyti
oficialiai niekur nėra patvirtinta antro sezono data, dėl 10.13 sena informacija.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 21, 19:30)
oficialiai niekur nėra patvirtinta antro sezono data, dėl 10.13 sena informacija.

gal zinot,ar kartos serijas ryte ,nes ne visi dirba dienine pamaina.Siaip galejo rodyt savaitgaliais kaip ir rode.
Atsakyti
QUOTE(saniux123 @ 2014 09 23, 11:03)
gal zinot,ar kartos serijas ryte ,nes ne visi dirba dienine pamaina.Siaip galejo rodyt savaitgaliais kaip ir rode.

iš tikrųjų nežinau, programoje neradau, kad būtų kartojama
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 23, 10:19)
iš tikrųjų nežinau, programoje neradau, kad būtų kartojama

o man kazkodel neatvercia tu seriju rusu kalba kur ikeltos cia forume,
Atsakyti
QUOTE(saniux123 @ 2014 09 23, 11:03)

Gal bus i Lnkgo ikelta paskui.
Atsakyti
QUOTE(saniux123 @ 2014 09 23, 10:26)
o man kazkodel neatvercia tu seriju rusu kalba kur ikeltos cia forume,

Pries kelias dienas ziurejau tai viskas gerai, viska vercia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 09 23, 11:22)
Gal bus i Lnkgo ikelta paskui.

Abejoju, jei kai per LNK rode nedejo visu seriju tai TV1 rodymo tuo labiau nedes manau. unsure.gif
Atsakyti