Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

QUOTE(Esemesas @ 2014 09 07, 11:38)
Tai kodel tada jis pasielge taip, kaip pasielge??? Nu kaip cia reikes tu kitu seriju sulaukt...

Ar Albertas?
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2014 09 05, 16:10)
Taip, nes Ispanijoje rodė 15 serijų, o pas mus turėtų iš viso parodyti 16, kadangi kai kitos šalys nusiperka, tai serijų yra viena daugiau. Lygtais viena serija Ispanijoje buvo ilgesnė, tai dėl to.

nesupratau kodėl kitur 16, jei Ispanijoje 15... ax.gif
Atsakyti
Užsikepiau pažiūrėt likusias sezono serijas....bet net rusiškuose saituose randu tik originalo kalba. Čia tik aš tokia nevykusi ieškotoja ir visos čia taip gerai ispaniškai suprantat, kad nesvarbu kaip žiūrėt? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 09 07, 13:37)
Užsikepiau pažiūrėt likusias sezono serijas....bet net rusiškuose saituose randu tik originalo kalba. Čia tik aš tokia nevykusi ieškotoja ir visos čia taip gerai ispaniškai suprantat, kad nesvarbu kaip žiūrėt? lotuliukas.gif

Nera dar rusiskai isverstu paskutiniu seriju wink.gif

Siaip beje lietuviu kalba yra 12 seriju www.filmai.in
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 09 07, 13:37)

tik originalo kalba tos paskutinės sezono serijos, o supratimas tik pagal veiksmus...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 07, 13:14)
nesupratau kodėl kitur 16, jei Ispanijoje 15... ax.gif

Kažkuria savaite LNK sumaišė skaičius, tai gal daug kam taip pasirodė. Aš kažkada pastebėjau, kad peršoko per skaičius, bet tada atrodė, kad man tik vaidenasi. biggrin.gif

Nustebino, kad paskutinėje serijoje rodė kas laukia toliau. Aš maniau, kad dabar parodys, kas po keliu metu vyksta, bet pasirodo toliau veiksmas rutuliojasi.

ir dar...
Gaila kad Ana nespėjo suknelės nunešti, bet pagal viska tai turėtų prasimušti ji i dizaineres.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 07, 14:08)
ir dar...
Gaila kad Ana nespėjo suknelės nunešti, bet pagal viska tai turėtų prasimušti ji i dizaineres.

drinks_cheers.gif pasirašė vyriška dizainerio pavarde...
Atsakyti
Bet jei dirbs Velvet (kas greičiausiai ir bus) tai vistiek gaus prisipažinti. Arba toliau kurs kitiems, ir taps konkurencija Velvet.
Papildyta:
ir dar... kas turi patirties, po kiek laiko pasirodžius ispanijoje filmui, jis ikeliamas i interneta.
Kita sezona žiūrėsiu ispaniškai...
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 07, 14:24)
ir dar... kas turi patirties, po kiek laiko pasirodžius ispanijoje filmui, jis ikeliamas i interneta.
Kita sezona žiūrėsiu ispaniškai...

sunku pasakyt, nes aš jo pradėjau ieškot kai LNK pradėjo rodyt ir visos serijos jau buvo internete...
Atsakyti
na reikia manyti, kad tikrai greiciau nei per LNK. Bendrom jėgom reikės ieškoti
Atsakyti
Aš irgi nesusilaikiau ir ispaniškai baigiau žiūrėt. Tik nesupratau, kodėl Kristinai reikėjo naują suknelę siūti, kur dingo senoji, taip ilgai kurtoji? Ir labai įdomu, kas Raulio laiške buvo parašyta...
Ir dar - Albertas nebaisiai laimingas, Ana žymiai laimingesnė buvo ant to uniformuoto berniuko rankų...
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2014 09 07, 15:28)
Aš irgi nesusilaikiau ir ispaniškai baigiau žiūrėt. Tik nesupratau, kodėl Kristinai reikėjo naują suknelę siūti, kur dingo senoji, taip ilgai kurtoji? Ir labai įdomu, kas Raulio laiške buvo parašyta...
Ir dar - Albertas nebaisiai laimingas, Ana žymiai laimingesnė buvo ant to uniformuoto berniuko rankų...

Kaip supratau per klaida iškeliavo su siuntomis, ar kažkas pan. Žodžiu dingo.
Tai kad labai simpatiškas tas uniformuotas vaikinukas. Ko nebūt laimingai biggrin.gif

O ar dar reikia geltoninti, ar dar yra kas nežiūrėjo ispaniškai? Vistiek dauguma jau nusiteikusios žiūrėti toliau ispaniškai
Atsakyti