Įkraunama...
Įkraunama...

"Velvet"

QUOTE(Alekto @ 2014 09 04, 08:47)
Tai vadinas internete greit atsiras su rusisku vertimu.Bus galima paziuret tas dvi serijas su rus. vertimu. Kaip ir visai gerai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei rasit kur tas paskutines dvi serijas nesvarbu kokia kalba imeskite nuoroda,
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 04, 09:04)
Jei rasit kur tas paskutines dvi serijas nesvarbu kokia kalba imeskite nuoroda,

Prisijungiu su prašymu tokiu pat 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 09 03, 22:35)
LNK programoje nėra nei 09.07 nei 14 d.
Papildyta:

o jūs dabar tikrinote, jei įdėjote? Neužkrauna jų, nes jos yra susijusios su mano įkeltomis nuorodomis iš maxserial tinklalapio...Anksčiau buvo galima daug kur rast, o dabar nebėra, nes rodys per šį kanalą http://www.set-russi...galereya-velvet

Nuoroda tikrai veikia,ka tik patikrinau.
ir abi serijas ir 15 ir 14 uzkrauna ir rodo.
del senesniu seriju nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2014 09 04, 10:07)
Nuoroda tikrai veikia,ka tik patikrinau.
ir abi serijas ir 15 ir 14 uzkrauna ir rodo.
del senesniu seriju nezinau.

šiandien veikia vakar neveikė, kaip ir sakiau, tai susiję su maxserials tinklalapiu, kas norit suskubt pažiūrėt veikia ir per čia jau http://maxserials.tv...2014-06-08-3901 bent jau šiuo metu
Atsakyti
Nuo 13 reikia žiūrėti.
Atsakyti
Koki ten laiska gavo Albertas pries vestuves? Ir Rafaeliui kas vel atsitiko? Koki laiska jis perdave Kristinai kai ji jau buvo su vestuvine suknele? Kodel jie abu taip susinervavo?
Atsakyti
Aš nelabai spėju tokiais tempais smile.gif
Vaikai neleidžia. 1 paziurėjau 2 dar liko.
O LNK tai išvis, netai kad nesugeba ir teisingai seriju surašyti, bet jokios informacijos apie tai kad nerodys filmo neskelbia. Mes tai nors SM paskaitom. O tarkim kas nesidomi forumais, tai ir liktum durniaus vietoj
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2014 09 04, 19:02)
Koki ten laiska gavo Albertas pries vestuves? Ir Rafaeliui kas vel atsitiko? Koki laiska jis perdave Kristinai kai ji jau buvo su vestuvine suknele? Kodel jie abu taip susinervavo?

Jei gerai supratau laiške buvo kažkokia informacija apie Rauli, juk ir Kristinos brolis šantazavo ji prieš tai. Kristina pasakė kažką panašaus. "Aš tam nieko prieš bet mano tevas nesutiks" ar kažkas panašaus.
Gal kas apie seksualine orentacija?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 05, 11:38)
Jei gerai supratau laiške buvo kažkokia informacija apie Rauli, juk ir Kristinos brolis šantazavo ji prieš tai. Kristina pasakė kažką panašaus. "Aš tam nieko prieš bet mano tevas nesutiks" ar kažkas panašaus.
Gal kas apie seksualine orentacija?

Albertas gavo laiska nuo tevo.Pomirtinis tevo laiskas,kaip testamentas, kuri Albertui pasiuntinys ar advokatas tevo iteike.Esme laisko,kad jis laimina Alberto ir Anos draugyste ir nepriestarauja. Tipo tevas gailisi,kad visa savo gyvenima paaukojo atidave VELVET galerijoms,ir liepia sunui taip nesiaukoti.Tipo buk laimingesnis,nei as buvau..
O del Raulio laisko nesupratau..gal kas su papasakos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemeja: 05 rugsėjo 2014 - 15:11
QUOTE(Dzenete @ 2014 09 04, 11:50)
Nuo 13 reikia žiūrėti.

Taip, nes Ispanijoje rodė 15 serijų, o pas mus turėtų iš viso parodyti 16, kadangi kai kitos šalys nusiperka, tai serijų yra viena daugiau. Lygtais viena serija Ispanijoje buvo ilgesnė, tai dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2014 09 05, 16:08)
Albertas gavo laiska nuo tevo.Pomirtinis tevo laiskas,kaip testamentas, kuri Albertui pasiuntinys ar advokatas tevo iteike.Esme laisko,kad jis laimina Alberto ir Anos draugyste ir nepriestarauja. Tipo tevas gailisi,kad visa savo gyvenima paaukojo atidave VELVET galerijoms,ir liepia sunui taip nesiaukoti.Tipo buk laimingesnis,nei as buvau..
O del Raulio laisko nesupratau..gal kas su papasakos?

Tai kodel tada jis pasielge taip, kaip pasielge??? Nu kaip cia reikes tu kitu seriju sulaukt...
Atsakyti