sveikos, merginos as naudoju biokraika (lietuviskas) , bet mum labai prilimpa prie sieneliu neimanoma atkrapstyti, gal kas galetu paliginti su Cats Best Oko Plus , nes kaip suprantu daugiau nelabai yra ,kraiku kuriuos galima mest i toleta
QUOTE(giedruze @ 2015 05 03, 11:11)
sveikos, merginos as naudoju biokraika (lietuviskas) , bet mum labai prilimpa prie sieneliu neimanoma atkrapstyti, gal kas galetu paliginti su Cats Best Oko Plus , nes kaip suprantu daugiau nelabai yra ,kraiku kuriuos galima mest i toleta
Best Oko plus yra nepalyginamai geresnis Tik reiktų storesnį sluoksnį įpilti, tada tik išrankioji kamuoliukus ir kakučius ir vsio. Tą Biokraiką esu kažkada bandžius vieną kartą. Man to karto užteko, nebenorėjau daugiau košės gramdyt nuo tūliko dugno ir sienų Cats Best Oko Plus žymiai taupesnis ir geresnis
Deja, nėra alternatyvų Cat's Best. Yra daug bentonitinių (nuo Noriko iki EverClean), yra silikoninių (na šie tik granulių dydžiu/forma skiriasi daugumoje), o iš pjuveninių yra 3 rūšys Cat's Best, nesušokantis, sušokantis (Oko Plus, optimaliausias iš visų pasirinkimų) ir sušokančios stambios granulės (Gold, brangus).
Kadaise man irgi atrodė, kad brangu ir t.t., bet išeina taupiau, negu naudojant kitus
Kadaise man irgi atrodė, kad brangu ir t.t., bet išeina taupiau, negu naudojant kitus
QUOTE(esarmy @ 2015 05 03, 13:37)
Deja, nėra alternatyvų Cat's Best. Yra daug bentonitinių (nuo Noriko iki EverClean), yra silikoninių (na šie tik granulių dydžiu/forma skiriasi daugumoje), o iš pjuveninių yra 3 rūšys Cat's Best, nesušokantis, sušokantis (Oko Plus, optimaliausias iš visų pasirinkimų) ir sušokančios stambios granulės (Gold, brangus).
Mačiau yra Noriko pjuveninis Tik, nesu jo bandžiusi, man brangokas pasirodė
QUOTE(LaiLaa @ 2015 05 03, 17:55)
Mačiau yra Noriko pjuveninis Tik, nesu jo bandžiusi, man brangokas pasirodė
Jeigu brangokas, tai neturi prasmės Bet gerai, kad jau atsiranda alternatyvos, gal atsiras pagaliau, kas pigesnio ar geresnio
As Thomas PHillips pardej uzmaciau kraika Cat Tonit,uzklausiau konsultantes ar susokantis,tai ji man sako nzn ar susoka,bet zinau,kad labai geras .Nusipirkau ir visai patiko,susokantis,kaina juokinga 2.70 euro uz 10kg,perkant 20kg dar pigiau butu.Zodziu,visai patiko
O as is daugybes bandytu kraiko variantu labiausiai patenkinta cat's dream universal tikrai nesiojasi maziausiai is visu, net ir su cat's best nepalyginsi, jau nekalbant apue kaina
isbandziau as ta best oka plius , man tikra tragedija, pilni namai kraiko, tikrai mazesnis blogis ,gramdyti nuo seneliu, negu po namus su sluota tad grisiu prie savojo
QUOTE(giedruze @ 2015 05 07, 08:46)
isbandziau as ta best oka plius , man tikra tragedija, pilni namai kraiko, tikrai mazesnis blogis ,gramdyti nuo seneliu, negu po namus su sluota tad grisiu prie savojo
Oho Nu va kiek žmonių, tiek nuomonių Man mažesnis blogis šluota, negu košė ant sienelių Kiekvienam savo
QUOTE(LaiLaa @ 2015 05 07, 08:50)
Oho Nu va kiek žmonių, tiek nuomonių Man mažesnis blogis šluota, negu košė ant sienelių Kiekvienam savo
aš irgi nepakenčiu sunkiai valomo wc. O šluot namie ar taip ar taip reikia, jei ne kraiką tai šerius. Tai kaip ir nėra skirtumo ką ten sušluoji.
O tas Cats Dream universal įtariu toks pats kaip pas mus tas be žodžio Dream ar jis kažkuo kitoks?
QUOTE(Atisa @ 2015 05 06, 19:43)
O as is daugybes bandytu kraiko variantu labiausiai patenkinta cat's dream universal tikrai nesiojasi maziausiai is visu, net ir su cat's best nepalyginsi, jau nekalbant apue kaina
Nu nežinau, jei pirkt tokį veislynui tai bankrotas. Kaina kaip ir nemaža pas mus (7 l - 5 ).
Na man kažkaip silikoninis nepakeičiamas.
QUOTE(giedruze @ 2015 05 07, 07:46)
Cats Best Gold žymiai mažiau nešiojasi, nei Oko Plus, bet ir kainoja.QUOTE(Tajka @ 2015 05 07, 08:34)
Nu nežinau, jei pirkt tokį veislynui tai bankrotas. Kaina kaip ir nemaža pas mus (7 l - 5 ).
Na man kažkaip silikoninis nepakeičiamas.
Irgi ankščiau naudojau daugiau silikono stambaus (kad nesinešiotų), bet jei neužkasinėja, tai kvapas dar tas stovi Tai jau paprasčiau nupirkti "problematiškiems" - Gold, o tvarkingom katėms - Oko Plus ir sodo kilimėlių/dangų, kaip ir patarinėjo čia.Na man kažkaip silikoninis nepakeičiamas.
Buvau nusistačiusi "prieš" ankščiau, bet kai įsiragavau, tai pagrinde tik pjuveninį ir naudojam. Atrodo brangokas, bet ekonomiškiau gaunasi.