QUOTE(Jofky @ 2014 09 26, 20:14)
Aš naudoju FINKO silicio gelio. Perku irgi tik internetu. Pvz dabar užsipirkau kurio kaina 17 LT už 7 L. Tokio pakio užteks beveik 1,5 mėn. Padauginus iš metų gaunasi apie 136 LT, bet suma padidinau, nes kartais ne planuotai gali tekti išvalyti papildomai, tarkim išvažiuojant paruošti kad katę prižiūrinčiam žmogui neužkrauti kraiko keitimo pareigos
Iš tikro man firma nesvarbi, tik rūšis, perku bet kokios firmos esmė kas tuo metu pigiau parduodama
Ačiū už paaiškinimą
Silicio gelį bandžiau naudoti pieš daug daug metų kai šis kraikas tik atsirado Lietuvoje. Man labai nepatiko, atsisakiau po 2 mėnesių.
Nors taupumo atžvilgiu buvo tikrai labai taupu, vieno pakelio beveik užteko mėnesius kaip gamintojas ir reklamavo.
QUOTE(Jofky @ 2014 09 26, 20:54)
O aš dar norėjau keisti kraiką, ta prasme pigesnio varianto ieškoti
Pigiau bus nebent jeigu į vonią išmokinsiu katę eiti. Į klozetą darė mano prieš tai turėta katė, tai didelis minusas kad dangtį reikia laikyti visada atidarą, todėl šios nebepratinau.
Turėčiau pakeisti vonią jei mano katė nuspręstų nuolat vonioje sysinti
Ar mano tualete. Nesu pedantė, bet nuo minties kad grįžus namo rasiu primyžtą vonią net nupurto
Vėlgi nelabai aiškus pats principas darymo vonioje, jei tik šeimininkas nesėdi visą dieną namuose. Katė pasysino, sysius "stovi" vonioje, visą dieną garuoja ir kvepia. Katė vėl užsimano pasysinti, ir lipa į jau prisysintą vonią
ten pavaikšto kol "prisitaiko", atlieka reikalus ir su šlapiom susysintom kojom eina lakstyt po kambarius. Ir taip kelis kartus per dieną kol grįžta šeimininkas