Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

Geras, pažiūrėjau tipo "bekraikio" tualeto nuorodą, kur JOFKY įdėjo.
Visose nuotraukose, matosi, kad tualetas pilnas kraiko...
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2014 09 16, 17:27)
Geras, pažiūrėjau tipo "bekraikio" tualeto nuorodą, kur JOFKY įdėjo.
Visose nuotraukose, matosi, kad tualetas pilnas kraiko...

As tai irgi niekaip neisivaizduoju, kaip galima laikyt tualeya be kraiko ( koks stebuklingas jis bebutu) . Su kraiku ( net super premium klases) juntamas kvapas . O ka kalbet be ?
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 09 16, 20:23)
As tai irgi niekaip neisivaizduoju, kaip galima laikyt tualeya be kraiko ( koks stebuklingas jis bebutu) . Su kraiku ( net super premium klases) juntamas kvapas . O ka kalbet be ?

Jeigu katės šeimininkas praktiškai visą dieną būna namuose (pvz. pensininkas ar mama su mažais vaikais) tai surinkti kakučius katei atlikus savo reikalus sekundžių reikalas. Po kiekvieno pasysiojimo tualetą galima išpilti ir praskalauti. Susitaupo nemaža suma kurią šiaip išleidi kraikui (o į metus tai ne tokia ir maža suma, pvz. pas mane su viena kate ant kraiko mažiausiai išeina apie 500lt per metus)
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 09 20, 14:52)
Jeigu katės šeimininkas praktiškai visą dieną būna namuose (pvz. pensininkas ar mama su mažais vaikais) tai surinkti kakučius katei atlikus savo reikalus sekundžių reikalas. Po kiekvieno pasysiojimo tualetą galima išpilti ir praskalauti. Susitaupo nemaža suma kurią šiaip išleidi kraikui (o į metus tai ne tokia ir maža suma, pvz. pas mane su viena kate ant kraiko mažiausiai išeina apie 500lt per metus)

Kodėl taip brangiai? g.gif
Aš, jeigu grubiai skaičiuoju į didžiąją pusę, gaunu 180 Lt per metus už kraiką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 20 rugsėjo 2014 - 14:05
Labas 4u.gif
as ne visai i tema.
Patebejau toki dalyka su bentoniniais kraikais. yra didelisskirtumas tarp balto ir pilko kraiku. balti nesiojasi SIAUBINGAI. kiek bandziau, visu atsisakiau net nebaigus maiso. pilkieji- visai pakenciamai. va ir db ismeciau is tuliko baltaji kraika, supyliau vel pilkaji .
Atsakyti
kombo granulės vienodo dydžio? Tada keista...
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 09 26, 10:01)
kombo granulės vienodo dydžio? Tada keista...

beveik veinodo. is baltu bandziau : Van Cat ir Gold White ( smulkiuosius, nes ju yra ir tokiu , ir tokiu)
o is pilkuju ( megstamuju)- Intersand Extreem Classic ir Vadigran
tai va, abu premiu klases baltuosius isveziau mamos puslaukei katei i kaima biggrin.gif
ir vel nusipirkau pilkuosius....
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 09 20, 15:04)
Kodėl taip brangiai?  g.gif
Aš, jeigu grubiai skaičiuoju į didžiąją pusę, gaunu 180 Lt per metus už kraiką  g.gif

180 lt? t.y. sunaudojat kaikui tik 15 lt į menesį? pasidalinkite patirtimi kaip sugebat? Kokį kraiką naudojat? Juk net pigesnio sušokančio kraiko 10 kg kainuoja apie 20lt, o man tokio kiekio neužtenka.
Man į mėnesį kraikui išeina apie 40-50 lt. Naudoju Cas Best Oko plus. Kad būtų pigiau perku dideliais maišais po 40l internetinėse parduotuvėse, jei pirkčiau po 10 l ir dar Kikose tai suma gautusi dar didesnė biggrin.gif
Dar galiu naudoti kokį nors kokybišką sušokantį, bet tada suma gaunasi dar didesne.
Prieš du metus bandžiau sutaupyti ir pagal vienos estės rekomendaciją nupirkau Kikos Finko lotuliukas.gif katė rėkė ir atsisakė eiti į tualetą, bet aš nusrendžiau kad su tuo susitaikys (naivuolė doh.gif ), o kai supratau kad pradėjo myžti ne tualete (ko per 14 metų nei karto nebuvo sau leidusi) tai lėkiau kaip kulka pirkti normalaus kraiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 26 rugsėjo 2014 - 17:56
QUOTE(ORNELLA @ 2014 09 26, 18:44)
180 lt? t.y. sunaudojat kaikui tik 15 lt į menesį? pasidalinkite patirtimi kaip sugebat? Kokį kraiką naudojat? Juk net pigesnio sušokančio kraiko 10 kg kainuoja apie 20lt, o man tokio kiekio neužtenka.
Man į mėnesį kraikui išeina apie 40-50 lt. Naudoju Cas Best Oko plus. Kad būtų pigiau perku dideliais maišais po 40l internetinėse parduotuvėse, jei pirkčiau po 10 l ir dar Kikose tai suma gautusi dar didesnė biggrin.gif
Dar galiu naudoti kokį nors kokybišką sušokantį, bet tada suma gaunasi dar didesne.
Prieš du metus bandžiau sutaupyti ir pagal vienos estės rekomendaciją nupirkau Kikos Finko lotuliukas.gif  katė rėkė ir atsisakė eiti į tualetą, bet aš nusrendžiau kad su tuo susitaikys (naivuolė  doh.gif ), o kai supratau kad pradėjo myžti ne tualete (ko per 14 metų nei karto nebuvo sau leidusi) tai lėkiau kaip kulka pirkti normalaus kraiko  lotuliukas.gif

Aš naudoju FINKO silicio gelio. Perku irgi tik internetu. Pvz dabar užsipirkau kurio kaina 17 LT už 7 L. Tokio pakio užteks beveik 1,5 mėn. Padauginus iš metų gaunasi apie 136 LT, bet suma padidinau, nes kartais ne planuotai gali tekti išvalyti papildomai, tarkim išvažiuojant paruošti kad katę prižiūrinčiam žmogui neužkrauti kraiko keitimo pareigos 4u.gif

Iš tikro man firma nesvarbi, tik rūšis, perku bet kokios firmos esmė kas tuo metu pigiau parduodama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 26 rugsėjo 2014 - 19:15
QUOTE(Jofky @ 2014 09 26, 20:14)
Aš naudoju FINKO silicio gelio. Perku irgi tik internetu. Pvz dabar užsipirkau kurio kaina 17 LT už 7 L. Tokio pakio užteks beveik 1,5 mėn. Padauginus iš metų gaunasi apie 136 LT, bet suma padidinau, nes kartais ne planuotai gali tekti išvalyti papildomai, tarkim išvažiuojant paruošti kad katę prižiūrinčiam žmogui neužkrauti kraiko keitimo pareigos  4u.gif

Iš tikro man firma nesvarbi, tik rūšis, perku bet kokios firmos esmė kas tuo metu pigiau parduodama  4u.gif

Man taip pat apie 40-50 lt menesiui gaunasi
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 09 26, 20:22)
Man taip pat apie 40-50 lt menesiui gaunasi

O aš dar norėjau keisti kraiką, ta prasme pigesnio varianto ieškoti biggrin.gif
Pigiau bus nebent jeigu į vonią išmokinsiu katę eiti. Į klozetą darė mano prieš tai turėta katė, tai didelis minusas kad dangtį reikia laikyti visada atidarą, todėl šios nebepratinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 09 26, 20:54)
O aš dar norėjau keisti kraiką, ta prasme pigesnio varianto ieškoti  biggrin.gif
Pigiau bus nebent jeigu į vonią išmokinsiu katę eiti. Į klozetą darė mano prieš tai turėta katė, tai didelis minusas kad dangtį reikia laikyti visada atidarą, todėl šios nebepratinau.  4u.gif

Siaip, kas del kates pratinimo daryt i klozeta zmogiska, tai girdejau veiseju nuomone, jog kates turi refleksa kasti smeli, o ismokius daryt be kraiko ( t.y klozete) , juems sebatvej susisuka galveles.
Atsakyti