Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

QUOTE(Toumei @ 2014 07 03, 15:28)
Taip, tas Trixie niekuo neypatingas, senukuose mačiau tokios pat medžiagos kilimukus kojoms valyt pirkt biggrin.gif Tai turim mes tą pėdutę ir šitą Trixie, tai pėdutė daug geriau, tik kaip sakiau, tokia maža ji, kad geriausia iškart bent jau dvi turėti.
O dėl bentonito aš nesutinku, kad labai nešiojasi, nes namus siurbiu su 3 katėm kas dvi dienas, tualetas šiuo metu laikomas atviras, nes viena katė bijo eiti į uždarą, tai tikrai nėra net ko lyginti su tuo oko plus, ten tai siaubas būdavo, kasdien po du kartus siurbti ir dar šluoti, plauti, nes visur tos pjuvenos, lovoj ir toj... Nežinau, gal tie bentonitai labai skirtingi būna, bet pas mane Ever Clean ir geresnio rimtai nesu atradusi per visą kačių auginimo laiką, į nieką jau nekeisčiau.

Toumei, pasidalink, kur perki ir kiek kaštuoja?
Kodėl patinka Ever Clean, nes aš labiau už bentonitinį, nes rimto reikalo katė mūsų neužkasa, tai kvapas... bet nuimi jį į WC ir viskas, vėl ramu, o šlapimas tai sušoka geriau, tikrai džiaugiuos.
Silikoninį bandžiau, bėriau lauk po savaitės.

Naudojam Noriko oranžinį.
Nešasi. Mažiau nešėsi Maximos Favorit. Bet Noriko randu net ant palangių.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 07 11, 23:02)
Toumei, pasidalink, kur perki ir kiek kaštuoja?
Kodėl patinka Ever Clean, nes aš labiau už bentonitinį, nes rimto reikalo katė mūsų neužkasa, tai kvapas... bet nuimi jį į WC ir viskas, vėl ramu, o šlapimas tai sušoka geriau, tikrai džiaugiuos.
Silikoninį bandžiau, bėriau lauk po savaitės.

Naudojam Noriko oranžinį.
Nešasi. Mažiau nešėsi Maximos Favorit. Bet Noriko randu net ant palangių.

Parašysiu į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar verta katės silikoninį kraiką keisti į bentonitinį arba sušokanti kraiką? 4u.gif
Sugalvojau keisti dėl dviejų priežasčių, silikoninis labai brangiai gaunasi, 1 pakio 3,8 Ltr mėnesiui neužtenka. Ir manoji katė ne visada užkasa savo kalniukus, tai gal su kitu būtu mažiau to nemalonaus kvapo. Bet nežinau kaip katės reguoja į tokius pasikeitimus ir kaip tai teisingai padaryti nevarant katei šoko? 4u.gif
Atsakyti
Paprastai didesnis šokas būna kai keiti bet kokį į silikoninį. Nes pastarasis labiausiai šiugžda. Todėl keičiant iš silikoninio tikrai problemų neturėtų kilti. O bet tačiau.... Katės irgi su pričiūdais, joms paprasčiausiai gali nepatikti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 07 31, 22:50)
Paprastai didesnis šokas būna kai keiti bet kokį į silikoninį. Nes pastarasis labiausiai šiugžda. Todėl keičiant iš silikoninio tikrai problemų neturėtų kilti. O bet tačiau.... Katės irgi su pričiūdais, joms paprasčiausiai gali nepatikti.  cool.gif

Mano katytei patinka viskas kas traška biggrin.gif
Tik va ar teisinga keisti kraiką? g.gif
Ar sutaupysiu toje vietoje? g.gif
Atsakyti
naudojam silikoninį, bet išbandžius esu visokį. pjūveninis labai nešiojasi, tas "molinis" labai prie letenėlių prilimpa. silikoninis brangus, bet nešiojasi po namus mažiausiai ir prie letenų neprilimpa smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate bandę katytėms Finko kraiką? Reklamuoja, kad nesineša ant pėdučių...
Atsakyti
O tas tualetas kur be kraiko naudoti,nenaudojat? mums budavo labai gerai nereikdavo kraiko.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 09 05, 18:32)
O tas tualetas kur be kraiko naudoti,nenaudojat? mums budavo labai gerai nereikdavo kraiko.

Apie kokį kalbate? 4u.gif

Radau jau pati 4u.gif
Užsienį jis 30 USD, o pas mus 150 USD doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 05 rugsėjo 2014 - 18:09
O tai kas čia per stebuklas, kad nereikia kraiko?
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2014 09 11, 09:35)
O tai kas čia per stebuklas, kad nereikia kraiko?

Nelabai koks ir stebūklas. Yra vietoj kraiko grotelės, šlapimas nubėga į apatinį indelį o kakis pasilieka ant grotelių. Toletas geriausiai tam tinkamas uždaras, yra vieta filrui (kuriam irgi manau reiks išleisti nemažai pinigų), kad kažkiek sumažintu kapą. Bet tokie rekomenduojami kai šeimininkas yra dažnai namie ir galėtu iškarto išvalyti, priešingu atveju visvien kažkiek smarvės pasklis po butą ir katė gali atsisakyti eiti į neišvalytą tualetą, ir pridarys už jo ribų kur švaru 4u.gif

http://beta.lt/lt/vi...ims?show_more=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 11 rugsėjo 2014 - 08:43
Merginos, naudojančios silikoninį kraiką, parašykite kokios firmos ir pavadinimo silikoninis kraikas ya ne "gabaliukais", o apvaliomis granulėmis "perliukais"? Toks yra vokiškas Trixie firmos kraikas „Fresh 'n' Easy Pearls“ (kurį veža Kika), bet gal dar koks nors yra?
Atsakyti