QUOTE(Toumei @ 2014 07 03, 15:28)
Taip, tas Trixie niekuo neypatingas, senukuose mačiau tokios pat medžiagos kilimukus kojoms valyt pirkt Tai turim mes tą pėdutę ir šitą Trixie, tai pėdutė daug geriau, tik kaip sakiau, tokia maža ji, kad geriausia iškart bent jau dvi turėti.
O dėl bentonito aš nesutinku, kad labai nešiojasi, nes namus siurbiu su 3 katėm kas dvi dienas, tualetas šiuo metu laikomas atviras, nes viena katė bijo eiti į uždarą, tai tikrai nėra net ko lyginti su tuo oko plus, ten tai siaubas būdavo, kasdien po du kartus siurbti ir dar šluoti, plauti, nes visur tos pjuvenos, lovoj ir toj... Nežinau, gal tie bentonitai labai skirtingi būna, bet pas mane Ever Clean ir geresnio rimtai nesu atradusi per visą kačių auginimo laiką, į nieką jau nekeisčiau.
O dėl bentonito aš nesutinku, kad labai nešiojasi, nes namus siurbiu su 3 katėm kas dvi dienas, tualetas šiuo metu laikomas atviras, nes viena katė bijo eiti į uždarą, tai tikrai nėra net ko lyginti su tuo oko plus, ten tai siaubas būdavo, kasdien po du kartus siurbti ir dar šluoti, plauti, nes visur tos pjuvenos, lovoj ir toj... Nežinau, gal tie bentonitai labai skirtingi būna, bet pas mane Ever Clean ir geresnio rimtai nesu atradusi per visą kačių auginimo laiką, į nieką jau nekeisčiau.
Toumei, pasidalink, kur perki ir kiek kaštuoja?
Kodėl patinka Ever Clean, nes aš labiau už bentonitinį, nes rimto reikalo katė mūsų neužkasa, tai kvapas... bet nuimi jį į WC ir viskas, vėl ramu, o šlapimas tai sušoka geriau, tikrai džiaugiuos.
Silikoninį bandžiau, bėriau lauk po savaitės.
Naudojam Noriko oranžinį.
Nešasi. Mažiau nešėsi Maximos Favorit. Bet Noriko randu net ant palangių.