Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 29, 12:27)
Naudojau tą cats best oko plus, o dabar pabandžiau extreme, kur nuorodoj ir daugiau oko plus nenaudosiu. oko plus nepatiko, nes nesulimpa, o turėtų, nes ale sulimpantis, labai išsinešioja po namus, nespėjau šluot, ir absoliučiai nesulaiko kvapo.  Extreme- sulimpantis, beveik nelimpa prie letenų ir puikiai sulaiko kvapą
O tikrai Oko Plus? Nes jie yra skirtingi... kurie sulimpa ir ne. Nes kvapas ir gumuliukai 9 pagal 10 balų sistemą.
Nešiojasi visi, ir bentonitiniai, ir pjūveniniai, deja. O katinams dar prilimpa blush2.gif
Man atrodo, mažiausiai išsineša silikoninis.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 07 01, 07:44)
O tikrai Oko Plus? Nes jie yra skirtingi... kurie sulimpa ir ne. Nes kvapas ir gumuliukai 9 pagal 10 balų sistemą.
Nešiojasi visi, ir bentonitiniai, ir pjūveniniai, deja. O katinams dar prilimpa blush2.gif
Man atrodo, mažiausiai išsineša silikoninis.

kalbėjau apie šitą http://www.zooplus.i...best_oko/127214 tas pats? g.gif Na, man nepasiteisino
Atsakyti
Truputi ne i tema paklausiu .
Gal esate kuri bandziusi specialiu kilimėli prie kraiko dežės, kad taip nesinesiotu kraikas po namus ?
pavyzdys kilimelio

Mes naudojame silikonini kraika, tai ko kiekvieno jos apsilankymo reikia sluoti aplink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2014 07 01, 19:23)
Truputi ne i tema paklausiu .
Gal esate kuri bandziusi specialiu kilimėli  prie kraiko dežės, kad taip nesinesiotu kraikas po namus ?
pavyzdys kilimelio

Mes naudojame silikonini kraika, tai ko kiekvieno jos apsilankymo reikia sluoti aplink doh.gif

Turim tokį pat, tai puikiai pasiteisina, bet silikoninis kraikas stambus, todėl nemanau, kad labai jums padės. Mes naudojam bentonitinį kraiką, tai surenka žiauriai gerai, aš tik už tokius kilimukus, tik galėtų būti didesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 07 02, 23:38)
Turim tokį pat, tai puikiai pasiteisina, bet silikoninis kraikas stambus, todėl nemanau, kad labai jums padės. Mes naudojam bentonitinį kraiką, tai surenka žiauriai gerai, aš tik už tokius kilimukus, tik galėtų būti didesni thumbup.gif

Bentonitini surenka gerai, dėl kitokio nežinau, bet mums buvo per mažas, tai pirkome iš Senukų dirbtinės žolės šmotelį ir pakišau. Labai pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 07 03, 08:36)
Bentonitini surenka gerai, dėl kitokio nežinau, bet mums buvo per mažas, tai pirkome iš Senukų dirbtinės žolės šmotelį ir pakišau. Labai pasiteisino.
Panašiai ir mes padarėme. Visa kambariuką su tualetų uždengėme danga.
Tai surenka gerai ir bentonitą, ir pjuvenas. Gal kažkiek per smulki.
Dar naudojam tokį Trixie kilimėlį
CODE
http://www.kika.lt/?featureValues[0]=170&featureValues[1]=52&featureValues[2]=220&productId=9760#gsc.tab=0
tai kažkiek sulaiko silikono.
Atsakyti
Taip taip, gerai surenka ''pėdutė'' bentonitą, tik ji labai jau maža smile.gif O tas kitoks, tai mums nepasiteisina, nieko nesurenka beveik.
Atsakyti
Toumei, ''pėdutė'' = gerai, o tas "Trixie" (aukščiau nuoroda, ir tokio tipo kilimėliai) = žymiai blogiau?
O su "pjuvenomis" kaip ji?

Aktualu, kadangi bentonitas ir Cat's Best - tiesiog siutina savo išsinešimu po namus.
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 07 03, 13:32)
Toumei, ''pėdutė'' = gerai, o tas "Trixie" (aukščiau nuoroda, ir tokio tipo kilimėliai) = žymiai blogiau?
O su "pjuvenomis" kaip ji?

Aktualu, kadangi bentonitas ir Cat's Best - tiesiog siutina savo išsinešimu po namus.

Taip, tas Trixie niekuo neypatingas, senukuose mačiau tokios pat medžiagos kilimukus kojoms valyt pirkt biggrin.gif Tai turim mes tą pėdutę ir šitą Trixie, tai pėdutė daug geriau, tik kaip sakiau, tokia maža ji, kad geriausia iškart bent jau dvi turėti.
O dėl bentonito aš nesutinku, kad labai nešiojasi, nes namus siurbiu su 3 katėm kas dvi dienas, tualetas šiuo metu laikomas atviras, nes viena katė bijo eiti į uždarą, tai tikrai nėra net ko lyginti su tuo oko plus, ten tai siaubas būdavo, kasdien po du kartus siurbti ir dar šluoti, plauti, nes visur tos pjuvenos, lovoj ir toj... Nežinau, gal tie bentonitai labai skirtingi būna, bet pas mane Ever Clean ir geresnio rimtai nesu atradusi per visą kačių auginimo laiką, į nieką jau nekeisčiau.
Atsakyti
Toumei,
Labai keista g.gif. Bandžiau gana daug bentonitinių, tai siaubas. Po jų Cat's Best - palaima. Tiesa namai tai kasdien siurbiami, kaip ir po bentonito.
Ever Clean neturėjau. Bet nėjau toks didelis skirtumas bus tarp jo ir pvz. Golden White.

Tai ir paklojome visą kačių kambariuką-tualetą iš tokios "ala-Trixie" dangos biggrin.gif
Bet į svetainę - tai reikia jau rimtesnio kraiko, nes ją gi neužklosi visą biggrin.gif Dabar ten silikonas, kol kas mažiausiai nešiojasi
Atsakyti
Silikonas dėl savo tekstūros ir svorio nešiojasi mažiausiai, bet aromatas padarius rimtą reikalą net akis graužia, ką jau kalbėti apie tai jeigu eidamas basomis užmini ant ''grūdelio'' ir keikiesi biggrin.gif Turėjau aš ir kitokius bentonitinius, tai Ever Clean kitoks mano akimis, nes su tais pigiais tai ir nešiojosi labiau, ir smirdėdavo, ir lipdavo prie tūliko dugno, o galiausiai dar ir katės sugebėdavo grindis ištepliot visaip. Su šituo man to nebūna, tikrai atsakau, siurbiu ir plaunu grindis kas 2 dienas, o katės trys biggrin.gif
Atsakyti
Aš noriu paklausti, gal žinot kuo skiriasi šis kraikas violetinėje pakuotėje, nuo žalios - violetinės pakuotės? Ar tas pats?
http://www.zooplus.i...best_oko/127216

Senukuose pirkdavau žalia - violetinę pakuotę (kaina 34,99 Lt), o dabar jo kaina kaip ir violetinės 49,99 Lt.
Atsakyti