Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

QUOTE(žydrynė @ 2016 09 05, 07:31)
O šis  Cat's Best Nature Gold visiškai neišsineša,net prie dėžės?Aš naudoju Cat's Best Green Power ,jis daug geriau sugeria kvapus nei Okoplus(nors ir okoplus palyginus su silikoniniu labai gerai sugeria)
Green Power nėra granuliuotas, o Gold granulėse ir jei išsineša, tai tik kelios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 05 rugsėjo 2016 - 10:21
QUOTE(esarmy @ 2016 09 05, 10:21)
Green Power nėra granuliuotas, o Gold granulėse ir jei išsineša, tai tik kelios.

Tas issinesimas labai priklauso nuo kates plaukuotumo. Pas mane beveik ilgaplaukes ir metus naudojau Gold, dabar jau pusmeti oko ir issinesioja vienodai, tad nematau prasmes permoketi, o oko ir susoka labiau, lengviau valyti. Beje, Gold kokybe nuo perkamo Senukuose ir Vokietijoje man labai skyresi, o zooplus.de dar ir kaina geresne, galima ir nuolaidos koda pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 09 05, 11:27)
Tas issinesimas labai priklauso nuo kates plaukuotumo. Pas mane beveik ilgaplaukes ir metus naudojau Gold, dabar jau pusmeti oko ir issinesioja vienodai, tad nematau prasmes permoketi, o oko ir susoka labiau, lengviau valyti. Beje, Gold kokybe nuo perkamo Senukuose ir Vokietijoje man labai skyresi, o zooplus.de dar ir kaina geresne, galima ir nuolaidos koda pritaikyti.

Tai jūs siunčiatės iš Vokietijos? Turiu 4 kates. Labai kenčiam nuo kvapų.
unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 rugsėjo 2016 - 10:59
QUOTE(Erode @ 2016 09 05, 10:58)
Tai jūs siunčiatės iš Vokietijos? Turiu 4 kates. Labai kenčiam nuo kvapų.
unsure.gif  verysad.gif

taip, man labai apsimoka viska is ten pirkti. Kvapai ir pas mane yra, nes visiskai neuzkapsto, valau 3 kart per diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2016 09 03, 14:09)
Bet kate pastaruoju metu pradejo dideli reikala palikineti nebe dezuteje, o bet kur. Sisioja i dezute, o kakucio nebenori i dezute. As manau, kad jai gali skaudeti kojas, nes kartais paslubcioja, 12 metu jau.
Nusprendziau pakeisti silikonini i koki nors susokanti, bet nezinau kur mesti tuos susokancius gumulelius.

Aš viską prieš išmetant vynioju į polietileninius maišelius. Mums "Barbora" tų maišelių priveža. Šeima didelė, perkam nemažai, tai prisikaupia smile.gif

O dėl didelio reikalo ne vietoj...
Mūsų katė (dar jauniklė) keletą kartų buvo pradėjus krauti krūveles matomose vietose. Ir bausti bandžiau, ir ko tik neprisigalvojau... O neseniai suvedžiau, kad ji taip elgiasi tada, kai serga ir blogai jaučiasi (porąkart taip darė suviduriavusi, kartą, kai dantenų uždegimas prasidėjo).
Nesu tikra, bet spėju, kad tai jos būdas atkreipti šeimininkų dėmesį. Paskutinįkart tai buvo demonstratyviai prikrovusi laiptų aikštelės vidury. Tada virškinimas buvo sustreikavęs. Kai tik gavo vaistų - tvarka grįžo ir nebesikartoja tie dalykai.

O kraiką kol kas naudojam molinį iš Thomas Philipps. Kvapus sugeria vidutiniškai, bet sušoka tvarkingai, valyti patogu. Privalumas - pigu. Trūkumas - letenos purvinasi. Bet kai katės wc pusrūsy, tai ne bėda.
Atsakyti
Naudoju medžio granules, kvapo nėra, labai pigu ir kraikas natūralus. Minusas tik vienas, ir jis atsirado tik atėjus į šeimą dar vienai katytei- ta mūsų mažoji mėgsta pasiausti tarp tų granulių ir pjuvenas išdrabsto smile.gif
Atsakyti
Ko tik nebandžiau, bet dabar labai patinka Sanicat Oxygen Power Clumping

http://pigu.lt/gyvun...tems?id=7041786

Užtenka ilgam ir nėra blogo kvapo, o sušoka puikiai ir dar priedo nedulka.
Atsakyti
Pabandžiau Cats Best Oko Plus. Nuvylė. Nesušoka gerai, LAAAAABAI nešiojasi.
Bet maišą užbaigsim, pirkom 40 l.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 21, 11:30)
verysad.gif
Nešiojasi, ir netgi labai, bet sušoka :o Jis vienas iš geriausiai sušokančių kraikų. Ne tiek, kad priliptų prie dugno, bet pakankamai gerai. O nuo tradicinio smėliuko turi pliusus, kad nedulka, nelieka letenų po namus, nesmirda kraiku (o pušimis).
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 21, 12:30)
verysad.gif

Keista kad rašot jog gerai nesušoka g.gif aišku jei jūs tikėjotės, kad sušoks taip, kaip brangūs kokybiški "cementiniai" kraikai tai taip tikrai nėra.
Aš anksčiau jį nuolat naudojau (tik pirkdavau ne Lietuvoje). Dėl nešiojimosi tai negaliu pasakyti kad jo išnešioja daugiau nei kitų kraikų (bet pas mane tualetas-namas). Užtat specifinis jo kvapas ir tai kad nedulka tikrai didelis pliusas.

Gal kas Lietuvoje matė parduodant pagamintus Rusijoje kraikus
user posted image

user posted image
Atsakyti
As naujoke su katem.
Norejau paklausti koki kieki kraiko reikia pilti i tuscia deze. Mes turime nama, kate daro tvarkingai. Ar reikia issemineti, isrinkti kasdiena? Kas kiek laiko reikia keisti visa kraika ir plauti deze?
Siuo metu pas mus kate dvi savaites, kasdiena viena ar du kartus rankiojam su semtuveliu "reikalus". Naudojam nuleidziama i tualeta kraika. Man, neipratusiai, kvapas atrodo, kad visa laika yra. po nepilnu dvieju savaiciu keiciau visa tualeta, ploviau deze.

kaip jus darote? aciu uz atsakymus
Atsakyti
VaidaSa
Pripilate 5-7cm sluoksnį sušokančio kraiko.
Išimate sušokusius gumuliukus ir rimtesnį reikalą.
Jeigu kraikas pjuveninis, tai išmetat į klozetą.
Kai kraikas jau turi kvapą savaime ar užsiteršė nuo smulkesnių neišimtų/išbirusių gumuliukų - keičiat jį.
Pvz. Cat's Best pjuveninį kraiką dažniausiai pakanka keisti pilnai kas 2-4 savaites plaunant dėžę.
Kvapo sumažinimui galima naudoti uždaras dėžutes
Atsakyti