Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 4

QUOTE(maskatukas @ 2015 11 10, 01:09)
Lb arti yra Kika. Ka patartumete is kraiko sioje parduotuveje?

KIKA kaip visur asortimentas, tik brangiau wink.gif Tai paskaitykite temą ir pagalvokite koks labiausiai jums tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 09, 22:03)
Pamiršau parašyti, jog esu patiesus. Vis tiek išneša. Šiaip jei ne vaikas mam netrukdytų, nes kraikas toks smulkus, kad net nesimato, bet va yra kas turi geresnį regėjimą nei mano  doh.gif

Tuomet net nežinau ką patarti g.gif nebent pabandyti pjuvenines granules ir imti būtent sušokantį kraiką (būna ir nuo drėgmės subyrančios granulės), jos gal sunkesnės būtų ir liktų ant kilimėlio g.gif kažkokia dalis dulkelių išsineštų, žodžiu nepabandžius sunku pasakyti. Silikoninį kažkada seniai esu bandžiusi - išsineša vistiek, man pasirodė, kad silikoninio kraiko granulės kibesnės ir labaiu įkimba nei bentonitinio, aišku jos irgi snukesnės ir labai daug neišsinešą bet vistiek nešiojasi
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 19:55)
Tuomet net nežinau ką patarti  g.gif  nebent pabandyti pjuvenines granules ir imti būtent sušokantį kraiką............m

Hmm... galvojau gal silikoninį bandyt.. aš dukart dienoj apšluoju tai svarbu jog nuo dėžės į kitą kambarį nenuvilktu. Kaži geriau stambesnis ar smulkesnis silikoninis? Na mūsų atvejui. Ir dar kokį pjuveninį reiks mėgint. Žodžiu bandyt reiks tik va kokius kaži doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 19:55)
Tuomet net nežinau ką patarti  g.gif  nebent pabandyti pjuvenines granules ir imti būtent sušokantį kraiką (būna ir nuo drėgmės subyrančios granulės), jos gal sunkesnės būtų ir liktų ant kilimėlio  g.gif 
Vyr. teršėjui irgi naudojame minėtą Cat's Best Gold, jokie kilimukai nepadės, kai išneša dalį wc prilipusio prie pauodegės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 10, 20:47)
Vyr. teršėjui irgi naudojame minėtą Cat's Best Gold, jokie kilimukai nepadės, kai išneša dalį wc prilipusio prie pauodegės biggrin.gif

Manasis su kojom išneša. Matyt kasėjas didis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 10, 19:47)

biggrin.gif aš irgi ir šitą ir subyrančias pjuvenų granules naudojau. Maniškiai trumpakelniai tai į pantalonus nieks neįkimba, prie uodegikių irgi neypatingai, bet vis randu pjuvenų dalelių balkone, tai nežinau - gal rieškučiose nusineša doh.gif
Tamaya - dėl silikoninio labai rimtai pgalvokit ar verta jeigu vaikutis kraiko kruopeles renka ir burnon deda. Nežinau kokios dabar silikoninio kraiko granulės, anksčiau būdavo tokios kaip skaldytos, negaliu pasakyti kad aštriom briaunom bet vistiek man atrodo iš visų kraiko rūšių labiausiai pavojinga būtų jeigu vaikutis nurytų tokią, plius silikoninio kraiko granulės dar ir gražiai atrodo - gal dar labiau vaikutį vilios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 21:02)
Tamaya - dėl silikoninio  labai rimtai pgalvokit ar verta jeigu vaikutis kraiko kruopeles renka ir burnon deda. Nežinau kokios dabar silikoninio kraiko granulės, anksčiau būdavo tokios kaip skaldytos, negaliu pasakyti kad aštriom briaunom bet vistiek man atrodo iš visų kraiko rūšių labiausiai pavojinga būtų jeigu vaikutis nurytų tokią, plius silikoninio kraiko granulės dar ir gražiai atrodo - gal dar labiau vaikutį vilios  g.gif

Na gal ir gerai sakot g.gif galvos skausmą ne dėl katino, o dėl vaiko turiu... kažin būna bentonitinių kur nesinešioja? Šis tikrai viskuo patinka, bet še tau nu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 10, 21:10)
Na gal ir gerai sakot  g.gif galvos skausmą ne dėl katino, o dėl vaiko turiu... kažin būna bentonitinių kur nesinešioja? Šis tikrai viskuo patinka, bet še tau nu... doh.gif

Zverlit gal mažiau nešasi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 10, 21:10)
Na gal ir gerai sakot  g.gif galvos skausmą ne dėl katino, o dėl vaiko turiu... kažin būna bentonitinių kur nesinešioja? Šis tikrai viskuo patinka, bet še tau nu... doh.gif

Vertėtų tada rinktis natūralų kraiką grūdų ar pjuvenų granulių... tai, kas nepakenktų vaikučiui jei netyčia į burną įsidėtų... silikoninio tai jokiu būdu... schmoll.gif Mes naudojam medžio granules, pasirinkimo priežastis buvo ta kad pati katė kol buvo maža viską ragaudavo, kraiką ypač doh.gif Iš pradžių pirkom kažkokį grūdų lyg tai pagrindu Rimiake nebrangų, o paskui atsirado galimybė pigiai gauti ekologiškų medžio granulių, tai dabar šitas naudojam. Buvau labai patenkinta, nei nei nešiojosi ypatingai, nei ką, kaina juokinga, kvapo jokio, tik medienos, namuose švaru... o atsiradus mažam kačiukui namuose tvarka pasibaigė- ji sugeba taip apsikapstyti kad pjuvenos po visą butą išnešiojamos, nu bet ji ten į dengtą dėžę įlipus dar ir pažaisti sugeba, buvo ir žaislų nusitempusi... doh.gif Bet, manau, bet kokiu atveju geriau jau pjuvenos ant grindų nei kažkas kenksmingo, ką vaikas galėtų į burną ar rankytes paimti...
Atsakyti
Esu išbandžius beveik visų rūšių kraikus,man geriausias CAT'S BEST GREEN POWER arba CAT'S BEST OKOPLUS,didžiausi privalumai,kad galima mesti į unitazą(jokių smirdančių maišelių thumbup.gif ) ir jokio kvapo,trūkumas,kad lengvas ir kažkiek išsineša prie dėžutės.Dar neblogai silikoninis,privalumai,kad nedulka ir neišsineša,jokio kvapo,bet trūkumas,kad negalima mesti į unitazą,neekologiškas,teršia gamtą.Bentonitiniai ir ceolitiniai man nepatinka,dulka,išsinešioja,reik kraut ir lakstyt su maišeliais schmoll.gif Dar bandžiau Asan Cat Pure,bet smirdi jis ir išsinešioja labai doh.gif Tiesa,nebandžiau kraikų iš molio,pvz CatSens Cat Litter gal irgi neblogas,taip pat nesu turėjus biokraikų iš javų-kukurūzų, kviečių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 06 gruodžio 2015 - 14:43
Prikelsiu temą, gal kokių patarimų turėtumėt ax.gif Nupirkau štai šio smėlio http://m.zooplus.ie/...lds_best/464075 kvepiantis atseit levandomis, mano uoslei smirda vaistais ir tas kvapas labai stiprus doh.gif Mano katinai nebeina į dėžę, šiandien jau trečia diena, neįsivaizduoju, kur atlieka reikalus, smelis net nepaliestas doh.gif Ką man dabar daryt, ar keist į ankstesnį, ar laukt, gal katinai nugalės ožius ir teiksis eit į tualetą g.gif
Atsakyti
Aš tai keisčiau į ankstesnį, o kad tą sunaudoti įmaišyčiau po truputį. Kam kankinti savo katinus. Jei jau ano nebūtų pirkti, tai ką darysi, nebūtų kitos išeities mirksiukas.gif

Nes jeigu jums kvapas stiprus, tai katinams juo labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 20 kovo 2016 - 10:29