Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:46)
nu prie ko čia tas homo, čia gi personažas, įvaizdis, vaidyba. ir šalia to puikus balsas ir dainavimas.
tą barzdą aš tai suprantu kaip savotišką provokaciją. parodymą kad nei vienas nesam tobulas ir turim trūkumų.

Na nepanasu man i tiktai vaidyba schmoll.gif vien ta prakalba su kristoliniu mikrofonu rankose kaip nuskambejo blink.gif "We are unity and we are unstoppable" blink.gif cia jau kazkaip nelabai kaip blink.gif
Atsakyti
Gaila, kad jau pasibaigė šių metų Eurovizija.. Šiais metais kaip niekad neprognozuojama ir įdomi buvo smile.gif

Bet lietuviai su savo mažaisiais balais tai nustebino doh.gif Tik tiek kad Norvegiją bent įvertino 8 balais ir pirmos vietos normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2014 05 11, 02:59)
Na nepanasu man i tiktai vaidyba  schmoll.gif  vien ta prakalba su kristoliniu mikrofonu rankose kaip nuskambejo  blink.gif  "We are unity and we are unstoppable"  blink.gif cia jau kazkaip nelabai kaip  blink.gif

būūūūū, dabar užpuls pasaulį gauja ištttrypėlių, jau bijot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 01:57)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 01:01)
man patinka, kaip publika reaguoja į tuos kaimynystės balsus  thumbup.gif

Ne i kaimynystes balsus publika reagavo, o i balsus Rusijai.
Atsakyti
Vilija pusfinalyje buvo 11 ir balais gerokai atsiliko nuo slovenes 10 vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:56)
Kirkorovas moka gražiai pralaimėt wink.gif

Kirkorovas gražiai ir teisingai kalba.
Atsakyti
Na nepanasu man i tiktai vaidyba schmoll.gif vien ta prakalba su kristoliniu mikrofonu rankose kaip nuskambejo blink.gif "We are unity and we are unstoppable" blink.gif cia jau kazkaip nelabai kaip blink.gif

o kas čia tokio g.gif mes visi esam žmonės. ir gražus, ir negražūs, ir moterys su barzdom, ir vyrai be plaukų, ir sveiki, ir neįgalūs, ir homo, ir hetero, ir visų tautų. kame čia keistumas, nepagaunu...
juk jis nepasakė "we, transexuals..." biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 01:54)
Pagalvojau, kad jūsų avataras toks končitiškai elegantiškas biggrin.gif

rytoj tik barzdikę dasipiešiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 05 11, 02:01)
būūūūū, dabar užpuls pasaulį gauja ištttrypėlių, jau bijot?  biggrin.gif

Kol jie savo vietoj - man netrukdo irnesakyk.gif bet kai pradeda aiskinti, kad jie turi teise vaikus isivaikinti ir auginti...va tada geriau jau tegul nesimaiso man po akimis hihihi.gif...PEACE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 01:57)

malačius thumbup.gif drąsus ir talentingas jaunuolis thumbup.gif
Papildyta:
Kol jie savo vietoj - man netrukdo irnesakyk.gif bet kai pradeda aiskinti, kad jie turi teise vaikus isivaikinti ir auginti...va tada geriau jau tegul nesimaiso man po akimis hihihi.gif...PEACE smile.gif

tegu hetero nemėto savo vaikų patvorėse, tada homo nenorės jų įsivaikinti cool.gif

nors ne į temą čia visiškai ir gėjai ir jų įsivaikinimai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wellona @ 2014 05 11, 02:02)
Vilija pusfinalyje buvo 11 ir balais gerokai atsiliko nuo slovenes 10 vietoje.

oho, tai pirma už borto? gaila...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 03:05)
juk jis nepasakė "we, transexuals..." biggrin.gif

nu. nepasakė gi. ot tai pamanykit, atėjo barzdą prisipiešęs. tokių bobelių šniūrais gatvėm vaikšto, ir netgi su ūsiukais, tai tos jau netrukdo? biggrin.gif
relax, šou, graži daina, ką čia kapstot jau taip rimtai
Atsakyti
nu ką sveikinimai nugalėtojai thumbup.gif šiaip verta Austrija buvo laimėt drinks_cheers.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 00:40)
Na, ką gi, tokią baigtį ir nujaučiau dar prieš EV pradžią, kai tik išgirdau dainą smile.gif Vaizdas neįprastas akiai, bet daina - superinė wub.gif Šaunuolė Končita biggrin.gif

Olandai truputį nustebino, kad į antrą vietą iškopė.

o kas nustebino? nuostabi daina, labai gerai Užkuraitis pasakė - tikra, natūrali be jokių parabenų biggrin.gif pati balsavau už ją, tad nė kiek nenustebino smile.gif
Atsakyti