Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

O kodėl niekas venų nesipjovė kai Verka Serdiučka antrą vietą laimėjo ? Tada visi bajerį ir personažą suprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 01:46)
Nepergyvenkit, esat kuo tikriausia homofobė mirksiukas.gif .

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:49)
O kodėl niekas venų nesipjovė kai Verka Serdiučka antrą vietą laimėjo ? Tada visi bajerį ir personažą suprato smile.gif

ana ne tokia graži buvo. viskas iš pavydo čia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 00:44)
nedavė nei vieno

ot tai dry.gif

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:46)
nu prie ko čia tas homo, čia gi personažas, įvaizdis, vaidyba. ir šalia to puikus balsas ir dainavimas.
tą barzdą aš tai suprantu kaip savotišką provokaciją. parodymą kad nei vienas nesam tobulas ir turim trūkumų.

Visiškai pritariu!!! Tik MB irgi matau sunku susitaikyt su tuo laimėjimu. Jis už švedę buvo. O aš net nepaniuniuočiau švedės dainos.
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 02:49)

biggrin.gif aš tai irgi nesuprantu, ko čia dauguma taip susijautrino? biggrin.gif
beje, nors normaliai padainavo pabaigoj, kaip ne kurie kažkada, Azerbaidžanas, berods, vos išlemeno kažką
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 01:46)
Nepergyvenkit, esat kuo tikriausia homofobė mirksiukas.gif .

Kas per nesąmoningas pavadinimas - homofobė, ji juk žmones mėgsta, jų nebijo, o nemalonius jausmus jaučia tik tam tikrai neįprastai sąmonei, kuri nebūdinga daugumai žmonių.
Tas pavadinimas visiškai netinkamas.
Atsakyti
ačiū visoms už kompaniją thumbup.gif
manau rytoj dar paplepėsim biggrin.gif vakare galim susitikti prezidento rinkimų temoje, bet jaučiu, nebus taip smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu prie ko čia tas homo, čia gi personažas, įvaizdis, vaidyba. ir šalia to puikus balsas ir dainavimas.
tą barzdą aš tai suprantu kaip savotišką provokaciją. parodymą kad nei vienas nesam tobulas ir turim trūkumų.

drinks_cheers.gif

Pagalvojau, kad jūsų avataras toks končitiškai elegantiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:49)

Verka Serdiučka truputi kitokio formato dainą atliko ax.gif . Končitos daina rimta, stipri biggrin.gif
Duskit pavidoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirkorovas moka gražiai pralaimėt wink.gif
Atsakyti

Balsas ok, dainavimas irgi. Su tuo sutinku. Personažas šokiruojantis ir tai tikrai turėjo įtakos laimėjimui, nes su įvaizdžiu be barzdos vargu ar tiek balsų būtų surinkęs/us. Bet tie visokie "mes esam vieningi, nesustabdomi". Neabejotinai, vienybė matosi. Bet kodėl visa tai taip aukštinti reikėtų, nesuprantu. Gal čia kai kam toks mąstymas ir pasirodys kaip homofobija, tebūnie.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti