Žirinovskis savame stiliuje - mes veltui išlaisvinom Austriją
O aš nzn, po šitos eurovizijos atpuolė bet koks noras dar kada ją žiūrėti. Nesu homofobė, bet to jau man per daug buvo.
Na, ką gi, tokią baigtį ir nujaučiau dar prieš EV pradžią, kai tik išgirdau dainą Vaizdas neįprastas akiai, bet daina - superinė Šaunuolė Končita
Olandai truputį nustebino, kad į antrą vietą iškopė. Labai keista, kad šveicarai gana žemai liko
Olandai truputį nustebino, kad į antrą vietą iškopė. Labai keista, kad šveicarai gana žemai liko
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:38)
gal jau kur visas eiliškumas surašytas? noriu pasitikrinti, kiek atspėjau nebeatsimenu iš tos laimės, kas 3-5 vietose
Aš irgi
Papildyta:
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:38)
Ane . O ps juos jau seksas yra ?
QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 01:31)
Nu ką, sveikinam Končitą
bet o tai kaip suprast - lietuviai Armėnijai nė taško nedavė?
bet o tai kaip suprast - lietuviai Armėnijai nė taško nedavė?
nedavė nei vieno
1 Danija
2 Šveicarija
3 Baltarusija
4 Ispanija
5 Ukraina
6 Rusija
7 Švedija
8 Norvegija
10 Austria
12 Olandija
jei gerai įskaitau savo užsirašymą
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:38)
Koncita siuncia jam oro bucki
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 11, 01:34)
As patenkinta pirmomis dvejomis vietomis
Pirmi metai kai esu patenkinta 1 ir 2 vietomis!!! Šaunuolė Končita!!! Bet man neramu dėl lietuvių...kokie žiaurūs komentarai FB... Nebegalim taip mąstyt 21 a.
QUOTE(Tanite @ 2014 05 11, 01:40)
O aš nzn, po šitos eurovizijos atpuolė bet koks noras dar kada ją žiūrėti. Nesu homofobė, bet to jau man per daug buvo.
nu prie ko čia tas homo, čia gi personažas, įvaizdis, vaidyba. ir šalia to puikus balsas ir dainavimas.
tą barzdą aš tai suprantu kaip savotišką provokaciją. parodymą kad nei vienas nesam tobulas ir turim trūkumų.
QUOTE(Tanite @ 2014 05 11, 01:40)
Nepergyvenkit, esat kuo tikriausia homofobė .