Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

Žirinovskis savame stiliuje - mes veltui išlaisvinom Austriją smile.gif
Atsakyti
O aš nzn, po šitos eurovizijos atpuolė bet koks noras dar kada ją žiūrėti. Nesu homofobė, bet to jau man per daug buvo.
Atsakyti
Na, ką gi, tokią baigtį ir nujaučiau dar prieš EV pradžią, kai tik išgirdau dainą smile.gif Vaizdas neįprastas akiai, bet daina - superinė wub.gif Šaunuolė Končita biggrin.gif

Olandai truputį nustebino, kad į antrą vietą iškopė. Labai keista, kad šveicarai gana žemai liko sad.gif

Atsakyti

nu ką daugiau tam apgailėtinam diedukui besakyt biggrin.gif

Ukraina berods aukščiau už Rusiją buvo (?)
Atsakyti
Rusai studijoje dėl Končitos laimėjimo tuoj tikriausiai susimuš, ten dar Žirinovskis dalyvauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:38)
gal jau kur visas eiliškumas surašytas? noriu pasitikrinti, kiek atspėjau  biggrin.gif nebeatsimenu iš tos laimės, kas 3-5 vietose  biggrin.gif

Aš irgi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:38)

Ane g.gif . O ps juos jau seksas yra bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 01:31)
Nu ką, sveikinam Končitą  thumbup.gif

bet o tai kaip suprast - lietuviai Armėnijai nė taško nedavė?

nedavė nei vieno

1 Danija
2 Šveicarija
3 Baltarusija
4 Ispanija
5 Ukraina
6 Rusija
7 Švedija
8 Norvegija
10 Austria
12 Olandija

jei gerai įskaitau savo užsirašymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:38)

Koncita siuncia jam oro bucki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 11, 01:34)
As patenkinta pirmomis dvejomis vietomis  biggrin.gif

Pirmi metai kai esu patenkinta 1 ir 2 vietomis!!! Šaunuolė Končita!!! Bet man neramu dėl lietuvių...kokie žiaurūs komentarai FB... Nebegalim taip mąstyt 21 a.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 05 11, 01:40)
O aš nzn, po šitos eurovizijos atpuolė bet koks noras dar kada ją žiūrėti. Nesu homofobė, bet to jau man per daug buvo.

nu prie ko čia tas homo, čia gi personažas, įvaizdis, vaidyba. ir šalia to puikus balsas ir dainavimas.
tą barzdą aš tai suprantu kaip savotišką provokaciją. parodymą kad nei vienas nesam tobulas ir turim trūkumų.

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 05 11, 01:40)

Nepergyvenkit, esat kuo tikriausia homofobė mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ane g.gif . O ps juos jau seksas yra bigsmile.gif ?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif dar neatsirado tikriausiai

kokie žiaurūs komentarai FB... Nebegalim taip mąstyt 21 a.

tai kvailių visur yra. tai, kad LT davė 10 balų Končitai rodo ką kita. tikrai jautėsi skirtumas tarp šalių pagal balsavimą už Austriją.
Atsakyti