Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(nefifi @ 2014 05 13, 16:31)
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija. Mikutavičiaus dainos be prasmingų jo tekstų nepralįstų. O tekstai, kaip supratom iš Užkuraičio pristatinėjamų tekstų, EV tikrai ne pirmoj vietoj biggrin.gif

Apie Čiuožki, kai ji tik pasirodė iškarto sakiau, ka EV nuneštų 1 vietą. Tiesa sakant, maniau, kad EV ji ir buvo sukurta, bet kaip laikas parodė-ne. Dar ir SM temoje apie tai rašiau. Vat tų moksliukų tema būtų gal įdomi. O gal jau buvo kažkada?
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 12, 20:43)
Jusu darbe vos neprimuse,o manes tai vos nesuvalge viename rusiskame soc.tinkle

o tu ju ar nepaklausei, kodel Rusijos ziurovai Conchitai 8 balus dave, ir tik pridejus vertinima 5 gavosi balai bendrai. taip kad su savo tankais pas save lai ir vazineja

QUOTE(Varinija @ 2014 05 12, 21:03)
Dar va toki eilerastuka parase
Родила Европа в ночь
Не то сына, не то дочь;
Не мышонка, не лягушку,
А неведому зверушку..
То ли баба, то ль мужик,
То ли немец, то ль таджик
Сиськи, попа, борода
В общем вышла ерунда..
Разукрашена, небрита
Странный образ трансвистита
Серьги, кольца, каблуки
И страшней Бабы Яги...
Голосом мужским вещает
Видом всем своим смущает
В общем стала фаворитом
Мужичок-мадам Кончита.
"Царь велит своим боярам,
Времени не тратя даром,
И Европу и приплод
Тайно бросить в бездну вод"
ВОТ!

Na zinokite,man is tiesu baisu pasidare,isiskaitykite i paskutinius sakinius...Taigi jie tikrai ten po isiverzimo i Ukraina pajaute kraujo skoni...Bijau,kad dzinas jau paleistas is butelio... doh.gif
Papildyta:

Net baugoka kaip praplautos smegenys ... verysad.gif

man tokius eilerastukus rase vk forume euronews ziniu temoje apie Ukrainos krize. fasiste vadino, pardavinejancia tevyne
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 13, 19:02)
o tu ju ar nepaklausei, kodel Rusijos ziurovai Conchitai 8 balus dave, ir tik pridejus vertinima 5 gavosi balai bendrai. taip kad su savo tankais pas save lai ir vazineja

Rektu ispute akis, kad saaamokslas, juodosios technologijos, suklastoti balsaaaai.
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 15:01)
Europa savo tolerancija irode, bet ar Koncita parode savo tolerancija vyrams, moterims, vaikams? Ar issijuoke tokiu budu is paprastu normaliu seimu dar pareiksdama kad mes nesustabdomi? Kas gi juos siais laikais bestabdo??

Sorry, bet ką čia kliedit blush2.gif .
Aš prie tų "mes" priskiriu ir save, ir visus tolerantiškus žmones, neverkiančius, kad užvaldys homoseksualai ar transeksualai pasaulio biggrin.gif . Nematau jokios nepagarbos, VISIŠKAI, nesuprantu išvis kurioj vietoj ją įžvelgiat? Matot ką norit matyti, kaip sakoma, jeigu žmogus visur įžvelgia blogumus tai daug daugiau pasako apie jį, o ne apie kitus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 13, 16:48)

nu pagaliau nors vienas protingas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad moderatorė turėtų mažiau darbo apie barzdos "teisėtumą" galima bendrauti čia:
http://www.supermama...;#entry66585404
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 20:33)
nu pagaliau nors vienas protingas  drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 13, 19:07)
Sorry, bet ką čia kliedit  blush2.gif .
Aš prie tų "mes" priskiriu ir save, ir visus tolerantiškus žmones, neverkiančius, kad užvaldys homoseksualai ar transeksualai pasaulio  biggrin.gif . Nematau jokios nepagarbos, VISIŠKAI, nesuprantu išvis kurioj vietoj ją įžvelgiat? Matot ką norit matyti, kaip sakoma, jeigu žmogus visur įžvelgia blogumus tai daug daugiau pasako apie jį, o ne apie kitus  mirksiukas.gif .

Matau bloga, kur mano supratimu yra kazkas netaip, tarkime jei jis tampa ja, tai argi merginos bazdas augina? Parode ka norejo parodyti, bet MAN Vilijos pasirodymas buvo DAUG Priimtinesnis thumbup.gif Na ir dar plius as uz Lietuva lithuania.gif Buvo tikrai geresniu dainu uz Koncitos mirksiukas.gif As turiu teise i SAVO nuomone nail.gif
Mane sios Eurovizijos rezultatai nuvyle, ziuriu ja kas met, net kai pati buvau vaikas, kai rode tik lenkiska televizija ir Lietuva ten ne nedalyvaudavo :4u:Dar pridursiu, kad vaziuodavome pas gimines i Jurbarka, nes musu kraste lenkiskos televizijos ne nebuvo 4u.gif O jus kai kurie aiskinate, kad vaikams to nera reikalo ziureti, velgi, kodel netoleruojame kazko GERO vaikams, kodel turetume uzdrausti po tiek metu, ziureti vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febrez: 13 gegužės 2014 - 20:09
QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 21:05)
O jus kai kurie aiskinate, kad vaikams to nera reikalo ziureti, velgi, kodel netoleruojame kazko GERO vaikams, kodel turetume uzdrausti po tiek metu, ziureti vaikams?

o vaikai neturėtų 22 val. jau daryti liūlia liūlia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 13, 21:21)
o vaikai neturėtų 22 val. jau daryti liūlia liūlia?  biggrin.gif

ziurint kokio amziaus vaikai. mano keturmetis tai liuli liuli, o keturiolikmetis iki galo.
Atsakyti
dabar tiek visur eskaluoja tą temą su foto, kad kaži ar kuris vaikas liko nematęs smile.gif Bet nereikia sureikšminti. Galima juk pasakyti, kad tai tiesiog sukurtas personažas - kaip teatre. Juk iš tikrųjų taip ir yra.
O lyginti su Vilijos daina tai net reikalo nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 13, 19:49)
Rektu ispute akis, kad saaamokslas, juodosios technologijos, suklastoti balsaaaai.

o taip, ir neirodysi gi kad ne samokslas doh.gif
Atsakyti