aš tai pikta ant Jacobs, nes puodelio negaliu atsiimt jau nežinau kiek laiko kiek nuvažiuoji į Pegasą, tiek neturi tai kas čia per akcija?? negalėjo pagamint tiek puodelių, kiek kodų yra? žodžiu pykstu, nes irgi noriu Marijono puodų
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 13, 13:41)
Pritariu, kad Mikutavičius galėtų gerai sudalyvaut (dievinu jį, net Jacobs kavą pirkau, kad jo puodelį gaut ) ir Lietuvą jis myli, priešingai Matačiūnaitei.
Ai, čia jau irgi perlenkėt
O Mikutavičius man mėgstamiausias iš LT vyrų atlikėjų bei jo mąstymas labai patinka Jo puodelius irgi eisiu atsiimti Nors Jacobs kavos nepernešu
QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 14:01)
Europa savo tolerancija irode, bet ar Koncita parode savo tolerancija vyrams, moterims, vaikams? Ar issijuoke tokiu budu is paprastu normaliu seimu dar pareiksdama kad mes nesustabdomi? Kas gi juos siais laikais bestabdo??
Aš savo šeimą laikau normalia, tadicine (kaip ir neturiu priežasčių galvoti kitaip ). Bet mūsų šeimos Končita neįžeidė
Ir iš viso man kur kas įdomiau apie muziką pakalbėti , nei apie kažkieno kažkokias orientacijas Aišku, orientacijų ir tolerancijos temos dabar labiau ant bangos O gaila...
Manau, nerimstancios savo seimu doroves saugotojos gali atsidaryt atskira tema.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 13, 14:13)
Ai, čia jau irgi perlenkėt
o man šiaip irgi susidarė toks įspūdis, kad Vilijai svarbiau buvo save ir savo dainą nuvežti, o jau ta Lietuva tai tarp kitko
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 13, 14:13)
Aš savo šeimą laikau normalia, tadicine (kaip ir neturiu priežasčių galvoti kitaip ). Bet mūsų šeimos Končita neįžeidė
Ir iš viso man kur kas įdomiau apie muziką pakalbėti , nei apie kažkieno kažkokias orientacijas Aišku, orientacijų ir tolerancijos temos dabar labiau ant bangos O gaila...
Maniske irgi Turiu savo nuomone ir ja parasiau Beje rasiau savo nuomone ir apie muzika Man Vilija atstovavo jaunaja merginu karta ir ju problemas Ne tik save (vyresnes moterys kitokiu problemu turi )
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 13, 13:41)
Pritariu, kad Mikutavičius galėtų gerai sudalyvaut (dievinu jį, net Jacobs kavą pirkau, kad jo puodelį gaut ) ir Lietuvą jis myli, priešingai Matačiūnaitei. Šou tikrai galėtų padaryt. Ir balsas dieviškas . Suknia aprengiam ir vperiot . O bekuose Džentelmenai su bikiniais
Su kiekvienu žodžiu sutinku, tik suknios nereik, ką?
QUOTE(linamog @ 2014 05 13, 14:22)
Manau, nerimstancios savo seimu doroves saugotojos gali atsidaryt atskira tema.
nusibodo jau.
QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 14:01)
Europa savo tolerancija irode, bet ar Koncita parode savo tolerancija vyrams, moterims, vaikams? Ar issijuoke tokiu budu is paprastu normaliu seimu dar pareiksdama kad mes nesustabdomi? Kas gi juos siais laikais bestabdo??
nėr ką ir bepridurt
QUOTE(Ūla @ 2014 05 13, 16:09)
Su kiekvienu žodžiu sutinku, tik suknios nereik, ką?
Taigi džiaukas . Mikutavičius, įtariu, už jokius pinigus jos neapsirengtų, nebent tam tikram humoro šou . Bet ne Eurovizijai
QUOTE(nefifi @ 2014 05 13, 16:31)
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija.
Scenografija gal, bet pacios dainos jau tiek nugrotos, kad vemt vercia.
QUOTE(nefifi @ 2014 05 13, 15:31)
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija. Mikutavičiaus dainos be prasmingų jo tekstų nepralįstų. O tekstai, kaip supratom iš Užkuraičio pristatinėjamų tekstų, EV tikrai ne pirmoj vietoj
neee, Mikutavičius geriau.. tuo labiau, kad pats sakė, jog už medalį atidirbt reiks Parašytų tą tekstą, ar čia bėda talentingam vyrukui? Ir patirties jau turi - dalyvavo, ir tekstas tiko
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 05 13, 15:41)
Scenografija gal, bet pacios dainos jau tiek nugrotos, kad vemt vercia.
Be to, daina nauja turi būti.
Gal jau aprimkim dėl tos nupieštos barzdos
Zilnys kaip visada taikliai
Papildyta:
Mikutavičius gal ir galėtų pagelbėt su Eurovizija. iš kitos pusės, gal reiktų pabandyt pažiūrėt ramiau į tą konkursą, ne kaip į kokią olimpiadą tiesiog atsipalaiduot, padalyvaut. nes dabar kuo labiau stengiamės, tuo nieko nesigauna
Zilnys kaip visada taikliai
Papildyta:
Mikutavičius gal ir galėtų pagelbėt su Eurovizija. iš kitos pusės, gal reiktų pabandyt pažiūrėt ramiau į tą konkursą, ne kaip į kokią olimpiadą tiesiog atsipalaiduot, padalyvaut. nes dabar kuo labiau stengiamės, tuo nieko nesigauna