Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

aš tai pikta ant Jacobs, nes puodelio negaliu atsiimt jau nežinau kiek laiko doh.gif kiek nuvažiuoji į Pegasą, tiek neturi doh.gif tai kas čia per akcija?? negalėjo pagamint tiek puodelių, kiek kodų yra? g.gif žodžiu pykstu, nes irgi noriu Marijono puodų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 13, 13:41)
Pritariu, kad Mikutavičius galėtų gerai sudalyvaut (dievinu jį, net Jacobs kavą pirkau, kad jo puodelį gaut lotuliukas.gif ) ir Lietuvą jis myli, priešingai Matačiūnaitei.

Ai, čia jau irgi perlenkėt biggrin.gif doh.gif

O Mikutavičius man mėgstamiausias iš LT vyrų atlikėjų bei jo mąstymas labai patinka rolleyes.gif Jo puodelius irgi eisiu atsiimti biggrin.gif Nors Jacobs kavos nepernešu doh.gif blush2.gif

QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 14:01)
Europa savo tolerancija irode, bet ar Koncita parode savo tolerancija vyrams, moterims, vaikams? Ar issijuoke tokiu budu is paprastu normaliu seimu dar pareiksdama kad mes nesustabdomi? Kas gi juos siais laikais bestabdo??

Aš savo šeimą laikau normalia, tadicine (kaip ir neturiu priežasčių galvoti kitaip biggrin.gif ). Bet mūsų šeimos Končita neįžeidė biggrin.gif

Ir iš viso man kur kas įdomiau apie muziką pakalbėti , nei apie kažkieno kažkokias orientacijas blush2.gif rolleyes.gif Aišku, orientacijų ir tolerancijos temos dabar labiau ant bangos biggrin.gif doh.gif O gaila...
Atsakyti
Manau, nerimstancios savo seimu doroves saugotojos gali atsidaryt atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 13, 14:13)
Ai, čia jau irgi perlenkėt  biggrin.gif  doh.gif

o man šiaip irgi susidarė toks įspūdis, kad Vilijai svarbiau buvo save ir savo dainą nuvežti, o jau ta Lietuva tai tarp kitko ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 13, 14:13)

Aš savo šeimą laikau normalia, tadicine  (kaip ir neturiu priežasčių galvoti kitaip  biggrin.gif ). Bet mūsų šeimos Končita neįžeidė  biggrin.gif

Ir iš viso man kur kas įdomiau apie muziką pakalbėti , nei apie kažkieno kažkokias orientacijas blush2.gif  rolleyes.gif  Aišku, orientacijų ir tolerancijos temos dabar labiau ant bangos  biggrin.gif  doh.gif  O gaila...

Maniske irgi 4u.gif Turiu savo nuomone ir ja parasiau 4u.gif Beje rasiau savo nuomone ir apie muzika mirksiukas.gif Man Vilija atstovavo jaunaja merginu karta ir ju problemas 4u.gif Ne tik save 4u.gif (vyresnes moterys kitokiu problemu turi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 13, 13:41)

Pritariu, kad Mikutavičius galėtų gerai sudalyvaut (dievinu jį, net Jacobs kavą pirkau, kad jo puodelį gaut lotuliukas.gif ) ir Lietuvą jis myli, priešingai Matačiūnaitei. Šou tikrai galėtų padaryt. Ir balsas dieviškas wub.gif . Suknia aprengiam ir vperiot biggrin.gif . O bekuose Džentelmenai su bikiniais biggrin.gif

Su kiekvienu žodžiu sutinku, tik suknios nereik, ką? biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2014 05 13, 14:22)
Manau, nerimstancios savo seimu doroves saugotojos gali atsidaryt atskira tema.

drinks_cheers.gif nusibodo jau.
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 13, 14:01)
Europa savo tolerancija irode, bet ar Koncita parode savo tolerancija vyrams, moterims, vaikams? Ar issijuoke tokiu budu is paprastu normaliu seimu dar pareiksdama kad mes nesustabdomi? Kas gi juos siais laikais bestabdo??

drinks_cheers.gif nėr ką ir bepridurt
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 05 13, 16:09)
Su kiekvienu žodžiu sutinku, tik suknios nereik, ką?  biggrin.gif

Taigi džiaukas biggrin.gif . Mikutavičius, įtariu, už jokius pinigus jos neapsirengtų, nebent tam tikram humoro šou ax.gif . Bet ne Eurovizijai ax.gif
Atsakyti
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija. Mikutavičiaus dainos be prasmingų jo tekstų nepralįstų. O tekstai, kaip supratom iš Užkuraičio pristatinėjamų tekstų, EV tikrai ne pirmoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 05 13, 16:31)
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija.

Scenografija gal, bet pacios dainos jau tiek nugrotos, kad vemt vercia.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 05 13, 15:31)
Į EV siųsčau Mantą Jankavičių su "Čiuožki" arba "Stok" scenografija. Mikutavičiaus dainos be prasmingų jo tekstų nepralįstų. O tekstai, kaip supratom iš Užkuraičio pristatinėjamų tekstų, EV tikrai ne pirmoj vietoj biggrin.gif

neee, Mikutavičius geriau.. tuo labiau, kad pats sakė, jog už medalį atidirbt reiks biggrin.gif Parašytų tą tekstą, ar čia bėda talentingam vyrukui? Ir patirties jau turi - dalyvavo, ir tekstas tiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 05 13, 15:41)
Scenografija gal, bet pacios dainos jau tiek nugrotos, kad vemt vercia.

drinks_cheers.gif Be to, daina nauja turi būti.
Atsakyti
Gal jau aprimkim dėl tos nupieštos barzdos

smile.gif Zilnys kaip visada taikliai
Papildyta:
Mikutavičius gal ir galėtų pagelbėt su Eurovizija. iš kitos pusės, gal reiktų pabandyt pažiūrėt ramiau į tą konkursą, ne kaip į kokią olimpiadą biggrin.gif tiesiog atsipalaiduot, padalyvaut. nes dabar kuo labiau stengiamės, tuo nieko nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 gegužės 2014 - 16:53