Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 12, 19:14)

Viena iš palikusių giliausią įspūdį man armėno Aramo daina. Ta jos antroji pusė  wub.gif  wub.gif , balsas su smėliuku  wub.gif  wub.gif Reiks pasiklausyt dar studijinio įrašo. Bet į jo koncertą mielai nueičiau. Noriu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif neklauset iraso? Butinai butinai klausykit, pas mane vis dar non-stop sukasi ax.gif i koncerta irgi nueiciau.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 12, 18:46)
Raulio nepažįstu, bet va pirma pasitaikiusi nuoroda - Transvestitai ir transseksualai biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif Raulis https://www.youtube....h?v=6oTrY_n42nQ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 12, 11:03)
drinks_cheers.gif Bet manęs darbe šiandien vos neprimušė, kai pasakiau kad už ją balsavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Jusu darbe vos neprimuse,o manes tai vos nesuvalge viename rusiskame soc.tinkle
Cia tik keli skirtingu asmenu komentarai mano adresu.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

ты кто вообще мне здесь что то говорить а скройся и не лезь со своим диалогом в россию

Знаете, европейская барышня, посмотрите сколько у нас наций живет и мы то как раз и есть толерантный народ!!!! А Ваша толерантность куплена пидорами!!!!

тогда жлаю вам что бы ваш сынок привел домой жениха ну а может и двоих ведь есть свобода выбора

это мировозрение противоречит законам природы,а закон природы это святое,Славяне всегда старались поддерживать всё правильное,не надо гнать своё дерьмо сюда

россия для русских людей и не хер каверкать наш язык

Детка-запомни и передай свое европейской прибалтике!Крым-Россия 90% ЗА Россию Украина не хочет вашей хунты

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 12, 20:06)
Tai kurių galų sudaromos nacionalinės komisijos? Tegul balsuoja žiūrovai kaip jiems patinka.

tai kad žliumbė juk visi, jog už kaimynus tik balsuojama biggrin.gif manrods dėl to ir atsirado komisijos...
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 12, 20:33)

žinoti tai žinau aš jį. turėjau minty, jog nežinau, kas ten jis po rūbais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2014 05 12, 20:43)
Cia tik keli skirtingu asmenu komentarai mano adresu.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

kažkoks praplautų smegenų forumas ten lotuliukas.gif
Atsakyti

man įdomus pasirodė italės vokalas, o dar italiano melodinga kalba,
va kokia graži daina Emmos Marrone user posted image

http://www.youtube.c...h?v=QSrfnxMGqeQ
Atsakyti
Omg Varinija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 12, 20:52)
Omg Varinija doh.gif  lotuliukas.gif

Dar va toki eilerastuka parase

Родила Европа в ночь
Не то сына, не то дочь;
Не мышонка, не лягушку,
А неведому зверушку..
То ли баба, то ль мужик,
То ли немец, то ль таджик
Сиськи, попа, борода
В общем вышла ерунда..
Разукрашена, небрита
Странный образ трансвистита
Серьги, кольца, каблуки
И страшней Бабы Яги...
Голосом мужским вещает
Видом всем своим смущает
В общем стала фаворитом
Мужичок-мадам Кончита.
"Царь велит своим боярам,
Времени не тратя даром,
И Европу и приплод
Тайно бросить в бездну вод"
ВОТ!

Na zinokite,man is tiesu baisu pasidare,isiskaitykite i paskutinius sakinius...Taigi jie tikrai ten po isiverzimo i Ukraina pajaute kraujo skoni...Bijau,kad dzinas jau paleistas is butelio... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 12, 20:49)
kažkoks praplautų smegenų forumas ten  lotuliukas.gif

Net baugoka kaip praplautos smegenys ... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 12 gegužės 2014 - 20:01
QUOTE(Varinija @ 2014 05 12, 21:03)
Net baugoka kaip praplautos smegenys ... verysad.gif

Kokie vejai jus ten nupute? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 12, 19:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif neklauset iraso? Butinai butinai klausykit, pas mane vis dar non-stop sukasi ax.gif i koncerta irgi nueiciau.

Armėną aš pastebėjau dar gerokai prieš visus pusfinalius. Jis jau buvo tarp mano favoritų. Iš studijinio video netgi mąsčiau, kad vienas iš pretendentų į laimėtojus. Tačiau ta antrąja emocionaliąja dainos dalimi susižavėjau galutinai tik per pusfinalį. Dabar jis man niekaip neišeina iš galvos biggrin.gif Labai norėjau, kad būtų pirmame trejetuke.

Nors tą studijinį video klausiau jau senokai. Tai va galvoju, gal dar labiau įsimylėsiu smile.gif

Papildyta:

--------------
Va dabar paklausiau. Mėgstu aš miuziklus (kaip Končitos daina). Mėgstu tokias subtilias kaip olandų (šiuo atveju man labai patiko ramybė ir ideliai derantys susiliejantys balso tembrai bei skoningas pateikimas bei labai subtilus ir mielas klipas). Be turbūt labiausiai mano skonio iš visos EV ir yra armėno dainos antroji emocionalioji dalis. Va tokią muziką aš ir mėgstu.
Atsakyti
rusams tik paduok progą paniekinti kitus ir pašaudyt doh.gif
jų pačių Šūros orientyrai nejaudina

user posted image

user posted image

o garsusis zverevas kokią lytį demonstruoja doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 12, 21:13)

Tą patį norėjau paklaust. Man į darbą tai eit reikia. Bet nesitikėjau tokios reakcijos doh.gif . Kaip tu galėjai, čia gi išdavystė, vien gėjai balsuoja už tokius padarus ir t.t ir t.t doh.gif .
Armėnas ir man kuo toliau tuo labiau pradėjo patikt ax.gif .
mjforever thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 12, 21:13)

Ai,daug kur manes yr... lotuliukas.gif Vejai kazkada laaaabai toli buvo nupute... bigsmile.gif
Tik FB ,Twitteryje,Delfyje ner... tongue.gif hihihi.gif
O jeigu rimtai,tai turejau savu intenciju... smile.gif
Atsakyti