Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(saintlina @ 2014 05 12, 10:50)
kaip gaila, anksčiau neapsižiūrėjau, kad kartojimas vyksta  doh.gif  Gal kur vaizdo įrašas finalo yra?

Man irgi Austrijos daina verta laimėjimo  wub.gif

del vaizdo įrašo nežinau, bet yuotubej eurvizijos psl visi pasirodymai yra..
Atsakyti
pas mane Gala ( Teo) visas laidas įrašinėja, kiek nori kartų gali peržiūrėti , labai smagus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 12, 10:59)
del vaizdo įrašo nežinau, bet yuotubej eurvizijos psl visi pasirodymai yra..

youtubėj mačiau smile.gif Bet kažkaip norisi vientiso geros kokybės viso renginio įrašo. Na, manau, kad kažkur atsiras.
Atsakyti
Žiūriu ir aš dabar pakartojimą, tikrai šiais metais Eurovizija labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 12, 11:49)
drinks_cheers.gif  ir be barzos taip pat būtų buvę. Ji, šiuo atveju, galėjo tik atgrasyti nuo dainos efekto, bet balsas ir jausmingumas buvo tie kabliukai, kurie ir užkabino Europą.

Pritariu. Juk bendrai imant, tai ne visi kapstosi apie kiekvieną šalį ir jos dainą iš anksto, ne visi žiūriu per didžia/plačiaekranius televizorius, ne visi taip atidžiai nagrinėja ir be barzdos Conchita galėjo daliai žmonių būti tiesiog Conchita, simpatiška moteris, gal šiek tiek vyriška, "armėniška" tokia biggrin.gif O dabar moteris buvo su barzda. Kur, kokia moteris??? Taigi vyras apsirengęs boba blink.gif Taip juk žmonės turėtų vertinti ax.gif Ir kaip tik tai turėtų atgrasyti, nes tai ne komedinė daina kaip pas Vierka.
Atsakyti
Eurovizijos kartojima galima paziureti lrt.lt puslapyje, nueje i mediateka, paieskoje irase eurovizija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 12 gegužės 2014 - 12:12
QUOTE(moocho @ 2014 05 12, 09:50)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 12, 10:02)
Beata Tiškevič Hasanova

Aš tai nesupratau Beatos minčių g.gif blush2.gif Ir iš viso nelabai supratau, kodėl kiekvieną Vilijos žodį visi analizuoja blush2.gif
Turi žmogus nuomonę, kuri skiriasi nuo kitų, gal nuo daugumos. Bet aš jos nuomonėje bei jos reiškimo būde jokių kriminalų neįžvelgiu. Nors gal blogai biggrin.gif doh.gif Gal būtinai reikia skaityti tarp eilučių ir bandyti kažką bloga įžvelgti g.gif blush2.gif
Man Vilija kaip patiko, taip ir tebepatinka. Niekas nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2014 05 12, 12:02)
Eurovizijos kartojima galima paziureti lrt.lt puslapyje, nueje i mediateka, paieskoje irase eurovizija  4u.gif

ačiū labai 4u.gif Radau smile.gif
Atsakyti
Man šių metų nugalėtoja(s) toks gana neutralus. biggrin.gif Daina graži, bet bent jau kol kas manęs neužkabina taip, kad nuolatos skambėtų galvoje. Nors iš kitos pusės gerbiu Končitą už įvaizdį, drąsą. Ir, manau, faktas, kad dėl barzdos daugelis atkreipė dėmesį į jį(ją), o tuo pačiu ir daina sudomino bei patiko. Kažkaip pagalvojau, jei pas mus kad ir į atranką būtų kas nors panašaus atėjęs, tai o jetau kaip užjuoktų... doh.gif
Man labiausiai patiko norvegas. Niekaip negaliu atsiklausyt jo dainos... wub.gif Manau, galėjo ir aukštesnę vietą užimt. smile.gif Dar labai patiko olandai, šveicarai, vokietės.
Dar patiko pats renginys, na, visi tie video, šmaikšti vedėjų daina ir tiesiog patys vedėjai.
Visumoj, nors maniau, kad bus silpna Eurovizija (ilgai neturėjau favoritų, niekas ,,nelipo"), bet buvo įdomus konkursas, su nemažai apylygių dainų ir, ko gero, svarbiausia, vos ne iki pat pabaigos išlikusia intriga, o kas laimės? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black_white: 12 gegužės 2014 - 14:25
Barzdos barzdos, dar barzdųųų biggrin.gif
http://www.balsas.lt...mpaign=naujiena
Atsakyti
Siandien paskaiciau laikrasty, kad kazkoks austru politikas irgi pasipiktines Koncitos laimejimu, i ka ji atsikirto "Mano oda stora. Nebuciau pagalvojusi, kad sitiek problemu gali sukelti plotelis plauku ant veido". Gal ne visai tiksliai pacitavau, bet esme tokia biggrin.gif
Atsakyti