Nesupratau - čia komentarai pratrinami?
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 21:29)
Gerbėjos todėl, kad jis puikiai dainavo, padarė nuostabų šou. O kas jis hetero, homo ar tansvestitas man giliai dzin
Aš du, jei ką. Esam su vyru labai tolerantiški kitokiems (kitai rasei, tautybei, seksualinei orientacijai), net negalvoju, kad dėl to vaikai gali patapt kitokiais. Mano antrokui Končita labai patiko, šiandien dar 2 kartus peržiūrėjom. Paaiškinau, kad tai vyras, kuriam labai patinka rengtis moteriškais drabužiais. Sako, koks keistas , bet dainuoja labai gražiai, kaip mergina .
Aš du, jei ką. Esam su vyru labai tolerantiški kitokiems (kitai rasei, tautybei, seksualinei orientacijai), net negalvoju, kad dėl to vaikai gali patapt kitokiais. Mano antrokui Končita labai patiko, šiandien dar 2 kartus peržiūrėjom. Paaiškinau, kad tai vyras, kuriam labai patinka rengtis moteriškais drabužiais. Sako, koks keistas , bet dainuoja labai gražiai, kaip mergina .
Maniskis berniukas virstantis vyru labai tolerantiskas. Tikrai turiu kuo didziuotis. Jis i tai ziuri nebevaiko akimis.
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 22:24)
Taip
O kas kieno komentarus trina . Ir už ką .
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 22:35)
O kas kieno komentarus trina . Ir už ką .
Gal moderatoriams nepatinka, tai ir trina
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 22:30)
nežinau, mano bent buvo visiškai neutralus, be įžeidinėjimų ir pan.
QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 23:08)
nežinau, mano bent buvo visiškai neutralus, be įžeidinėjimų ir pan.
Mano istryme , kur parasiau, kad mes gimdome, kad motinoms nera tas pats, kokioje aplinkoje augs musu vaikai ir ka matys.
Pažiūrėjau, mano irgi pratrynė, gi ne į temą pradėjom šnekėt . Viskas čia normaliai, reikia kažkaip aistras nugėsint , tuo labiau, kad pradėjom ne apie dainą, o apie vaikų auklėjimą šnekėt. Tam tiek temų - bendrauk ir bendrauk ...
Ramybės visoms ir daugiau pakantumo tokiems kaip Končita
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 23:28)
Pažiūrėjau, mano irgi pratrynė, gi ne į temą pradėjom šnekėt . Viskas čia normaliai, reikia kažkaip aistras nugėsint , tuo labiau, kad pradėjom ne apie dainą, o apie vaikų auklėjimą šnekėt. Tam tiek temų - bendrauk ir bendrauk ...
Zinau, kad ne man vienai atrodo, kad kai kurie dalykai jau tiesiog brukami per stipriai, kad kai ko jau perdaug . Nuo to juk raminamu nepradesime gerti
QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 23:24)
Labas rytas,
Prieš jūsų buvęs postas jau buvo įžeidžiantis. Neprisimenu, kuri mergina rašė. Bet su deklaruojama tolerancija nieko bendro neturėjo.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 12, 05:35)
Labas rytas,
Prieš jūsų buvęs postas jau buvo įžeidžiantis. Neprisimenu, kuri mergina rašė. Bet su deklaruojama tolerancija nieko bendro neturėjo.
gal, bet tai maniškis prie ko? Aš tik Monmorensi atsakiau, kad važiuosim į Austriją kitais metais. Šiaip, aišku, nesvarbu, bet juokina tokie moderatorių "švarinimai".
i | Visos įžeidžiančios žinutės, kaip ir visi komentarai, neatitinkantys temos esmės, yra ištrintos. Tema skirta Eurovizijos aptarimui. Apie vaikus, naminius gyvūnus bei orientacijas galima kalbėti bendraminčiuose. Narių įžeidinėjimai nebus toleruojami. |