Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 19:07)
Si daina, butent sio zmogaus atliekama, labai negera zinia siuncia  4u.gif Jei butu atlikes koks atlikejes pasveikes nuo vezio, atsikrates narkotiku priklausomybes ar kazkas panasaus  ax.gif

Dėl jūsų šių žodžių paskaičiau dainos žodžius ir nors esu gana priekabus žmogus, tuoj kažką randu, tai šioje kažko tokio labai jau neradau. Manote, kad neva Conchita siunčia atpildą, piktuolė? smile.gif
O kiek yra repo, hip hopo dainų kur tiek šūdo pripilama vieni ant kitų ir niekas niekas ax.gif Ir grammy laimi ir dar ką nors.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 19:12)
O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai  galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti  g.gif  doh.gif
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mano ausims šiemet nusidainavimu jinai gal visus pralenkė  biggrin.gif  blush2.gif

Batka pastarosiomis dienomis negrasina? Gal susitelkę prie Eurovizijos kažką praleidom? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 11, 19:21)
argumentai deti tuo, kad as balsavau uz Norvegija ir Vengrija, ir tikrai negalima butu pasakyti, kad jie blogai dainavo,

Gerai dainavo, bet 1 vieta tik viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 gegužės 2014 - 18:58
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 11, 16:33)
Nematau čia jokios tragedijos ax.gif Conchita sakė, kad jai laimės EV nusiskus barzdą, tai tas juokelis mano manymu tikrai nebuvo nevykęs mirksiukas.gif

pilnai suprantu pranesejo poksta ir visai nesipyktu, sakyciau, kaip tk labai subtiliai pranese apie pergale, nors musu salis ir neskyre jai/jam 12 balos
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 05 11, 19:43)
Danos International"Diva" buvo Kirkorovo vos ne "vizitinė kortelė". Kaip manot,ar įtrauks į savo repertuarą Conchitos "Feniksą"? g.gif  laugh.gif .

jauciu itrauktu, bet dabar jau Putino bijos

QUOTE(Jol @ 2014 05 11, 19:50)
Vilija pusfinalyje buvo 11 iš 15. Tai reiškia nedaug trūko.
O man Ispanijos daina irgi visai patiko.
Tuo tarpu iš italų klipo daina pasirodė gera, bet transliacijos metu viską sugadino.
O šiaip mano nuomone geriau būtų laimėje Nyderlandai. Pritariu, austrų daina graži, bet tas įvaizdis, na, nežinau...

taip, as italu daina is klipo pamegau, ir ivaizdis man klipe geresnis buvo

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 11, 20:33)
Taip gyvenime papų nematę biggrin.gif Nu jau maniškiai tai iš tolo šviečia, bet aš skalbdama jų neafišuoju balkone pasauliui ir baslio tarp jų netrinu biggrin.gif

Aš irgi nešvilpauju žmonėms viešai, bet nesakau, kad šveicarų švilpikas buvo blogas ir šlykštus mirksiukas.gif Jei kas vakar buvo šlykštesnis, tai italė, nes deja, ji nepasiruošė.
Atsakyti
Končita grįžo namo wub.gif

http://www.heute.at/.../sts31332,16032

user posted image
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=bY-VuaMinFc wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 20:53)
Končita grįžo namo  wub.gif

Kaip miela wub.gif wub.gif
Austrai tikrai gali dziaugtis,nes tai pirmasis ju Eurovizijos laimejimas 4u.gif
Ir vel noriu i Viena... bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 11 gegužės 2014 - 19:59
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 13:00)

šiaip tai būtų įdomi EV, jei kažkokiu tais būdu būtų įslaptinta, kokios šalies tai daina. ta prasme būtų tik dainos, nesakant šalies pavadinimo. aišku, čia iš fantazijų srities, bet manau rezultatai būtų tikrai kitokie nei dabar šitoj "kaimynovizijoj"  biggrin.gif

kokia gera ideja

QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 13:03)
Šou prasme šita eurovizija tikrai buvo pati geriausia, visi efektai, scena, kūrybiniai sumanymai - super. Galima drąsiai sakyti well done, Denmark 4u.gif Labai labai abejoju, ar Lietuva sugebėtų tokį lygį pasiekti (organizacine prasme) blush2.gif

tikrai super organizavimas. o vien ko verta bjauriojo anciuko interpretacija
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 20:53)
Končita grįžo namo  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif super.
Atsakyti
Atrašė mano austras. Jo nuomonė:

I had to read the head line twice this morning when I switched on my laptop, to believe what I read.

What should I say about it?

A pity the Eurosong turned into a freak show. Now we have the final proof. I agree in the opinion of many Austrians in the comments of the newspapers: “Without beard he/she/it would not win.”
I heard the song. No melody, no rhytm, no soul ... just loud moaning with noise. That was it.

Another funny aspect of the story. He/she/it told that his/her/its song stands for tolerance. Just interesting he/she/it declared that everybody who does not like him/her/it should burn in hell. Very funny, singing for tolerance but being not tolerant to those who don’t follow such crap. :-D
But that’s the understanding of those “tolerance guys”. Nothing new ... logic, where are you?
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 20:54)
Kaip miela wub.gif  wub.gif
Austrai tikrai gali dziaugtis,nes tai pirmasis ju Eurovizijos laimejimas 4u.gif
Ir vel noriu i Viena... bigsmile.gif  tongue.gif

Apsirinkat, pergale buvo viena, bet senokai

Date

Saturday 5 March 1966

Grand Auditorium de RTL, Villa Louvigny, Luxembourg, Luxembourg

Winner

Udo Jürgens from Austria
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 21:13)

doh.gif ,bet cia tik vieno austro nuomone... ax.gif Laaaabai jau panasus komentarai ir musu delfio ir FB viskuo nepatenkintu internautu... bigsmile.gif Visgi man gaila,kad ne kai kurie austrai nemoka deramai pasidziaugti salies laimejimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 21:13)
I had to read the head line twice this morning when I switched on my laptop, to believe what I read.
What should I say about it?
A pity the Eurosong turned into a freak show. Now we have the final proof. I agree in the opinion of many Austrians in the comments of the newspapers: “Without beard he/she/it would not win.”
I heard the song. No melody, no rhytm, no soul ... just loud moaning with noise. That was it.
Another funny aspect of the story. He/she/it told that his/her/its song stands for tolerance. Just interesting he/she/it declared that everybody who does not like him/her/it should burn in hell. Very funny, singing for tolerance but being not tolerant to those who don’t follow such crap. :-D
But that’s the understanding of those “tolerance guys”. Nothing new ... logic, where are you?

Su visa pagarba - tai tik vieno is daugelio zmogaus nuomone, tautybe ne esme. O del "burn in hell" butu idomu rasti saltini.
Atsakyti