QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 18:37)
Tikrai ne, tiesiog mano kitoks požiūris
Nu nelabai man patinka šeimos vertybių išniekinimas ir vis modernios visuomenės tapsmas, nes totalus toleravimas pereina į po...izmą
ir anarchiją. Na, tikrai, pradėjom toleruot homoseksualus, OK; dabar visus transvestitus, transeksualus ir Ono, OK; kieno toliau eilė? Manau sekantys eilėje visi kiti, nu negi jie labai nori likti nedatoleruotais?
O mano kaip normalios pakraipos žmogaus teisės pamintos, nes aš nenoriu tokioj visuomenėj su tokiom tolerancijom auginti vaikus, nu nėra man tai malonu matyti O kodėl netoleruojat homofobus? Mes juk irgi žmonės, tik kitokių pažiūrų
dalis tiesos tame yra, as galiu matyti , nesijuokti, priimti visus tokiais kokie yra, bet negaliu galvoti, kad tai i gera, o ne i bloga veda , nes VISA sirdimi jauciu, kas bus toliau. Sunkiausias brendimo laikotarpis tarp 10-16, sio amziaus vaikai, butent vaikai, (nors 16meciai jau taip negalvoja) tai irgi mato, kiek po to suklyde zudosi
suprate kad suklydo
Galvojate, kad dabar tai sumazes? Ar kad pasidarys visi kitaip galvojantys tolerantiski
Tai vienaip ar kitaip paveiks dauguma.
Man irgi seimos vertybes yra labai svarbios