Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Ūla @ 2014 05 11, 18:25)
drinks_cheers.gif ir finale nė vieno - armėnui  ban.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 18:26)
aš tuo žodžius supratau kaip "mes turim teisę egzistuoti ir grasinimais mūsų neužtildysite", o ne "mes ateisime, išardysime jūsų šeimas ir pavogsime jūsų vaikus" smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 11, 15:36)
Paskaičius komentarus čia, delfyje bei Fb, pasidaro tikrai šiurpu  doh.gif

Jokios pagarbos, jokio išprusimo, jokios tolerancijos, o tiek pykčio, neapykantos ir tiesiog paprasčiausio BUKUMO  doh.gif

Iš vienos pusės paskaitai - pasijuoki, iš kitos  - kai pagalvoji, kad tie žmonės visai šalia, pasidaro nejauku...

Nieko keisto, kad LT pirmauja pagal savižudybių skaičių, patyčias mokyklose ir t.t.

Tikrai labai liūdna...  schmoll.gif

Aš jau vakar kraupau. Mano septynmetei Končita jokio pasibaisėjimo nekėlė, atvirkščiai labai palaikė ją. Dukrai, kaip beje ir man šleikštulį sukėlė lenkės. Teisingas vaikas auga.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 11, 18:32)
Bet tai jūs kaip iš mėnulio iškritus, garbės žodis. Prie ko čia tas straipsnis apie pedofilus? Jums visi gėjai ar transvestitai = pedofilai? Apsišvieskit truputėlį, pasiskaitykit, kas yra kas, o tai trukt už vadžių ir vėl iš pradžių.

Ačiū biggrin.gif Ar aš sakau, kad jie visi vienodi? Tiesiog garbinimas man nepriimtinas, lygiai kaip ir vyrų macho tipo garbinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 11, 19:21)
viva viktroija man visai nepatiko, bet tai nepaneigia fakto, kad ji daug metu buvo hitas. kaip ir abbos pirmoji daina, kuri laimejo EV, man visai Abba nepatinka, bet pusei pasaulio ji topine.

Danos International"Diva" buvo Kirkorovo vos ne "vizitinė kortelė". Kaip manot,ar įtrauks į savo repertuarą Conchitos "Feniksą"? g.gif laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 19:02)
Italija susifeilino visiškai. Kas dėl Ispanijos, tai tikrai gražus pasirodymas buvo, ypač lietaus efektai nuostabūs, tačiau lyginant austrų ir ispanų dainą, tai pirmoji man vis tiek gražesnė. Pats pasirodymas buvo labai užtikrintas, išbaigtas, sustyguotas iki smulkmenų.

drinks_cheers.gif
Tik ispanes daina man nelabai... ax.gif Lietaus efektas wub.gif ,o daina,na neskamba man ji ausyse...

O va Koncita skamba,visa diena skamba...Na ne is gailescio skamba,kaip cia kai kam atrodo... lotuliukas.gif Tiesiog talentinga,stipru,NEREALU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 19:27)
Nu jo, ypac "gerbiu" Selo nuomone, kur jis praso putino bomba ant Europos numest. Galvojat pati ka snekat?

Beje, snukiaknygej turiu nemazai LT zymiu menininku drauguose. Rimtu, geru menininku, o ne pupyciu ir panasaus lygio "zvaigzdziu". Vienas is ju siandien komentavo vakarykste Eurovizija. Nu zinokit buvau sokiruota. swoon.gif Zodynas nesiskiria nuo Selo. Jau tiek vare ant Europos, kaip ten baisu, vieni iskrypeliai, issigimeliai ir t.t. Bet va kas idomu, visai neseniai jis manes klause ar negaleciau jo pasikviest, surengt koncertu. Ir as tikrai jau buvau pradejus planuot, galvot kaip ir kada pasikviest, kad gerose salese pakoncertuot galetu, tuo paciu ir pinigeliu gerai uzsidirbtu. Bet po siandieniniu jo postu supratau, kad tikrai nekviesiu. Kai taip, tai Europa ir siokia tokia, ir anokia, bet kai pinigu uzsidirbt tai niekur kitur, tik i Europa. Jeigu nekenti jos- tai nelysk ten.  As toleruoju daug ka, bet va tokiu isverstaskuriu tikrai ne.  schmoll.gif

parašykit kas toks. Turim teisę žinoti.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 19:40)
Ačiū  biggrin.gif Ar aš sakau, kad jie visi vienodi? Tiesiog garbinimas man nepriimtinas, lygiai kaip ir vyrų macho tipo garbinimas  biggrin.gif

jūs tikrai kažkokia pasimetusi biggrin.gif plakat į vieną krūvą pedofilus, zoofilus, transvestitus, gėjus, paskui teisinatės, kad ne, paskui vėl plakat. dabar dar mačo į tą patį katilą. kažkaip sunku diskutuot biggrin.gif
Atsakyti
Vilija pusfinalyje buvo 11 iš 15. Tai reiškia nedaug trūko.
O man Ispanijos daina irgi visai patiko.
Tuo tarpu iš italų klipo daina pasirodė gera, bet transliacijos metu viską sugadino.
O šiaip mano nuomone geriau būtų laimėje Nyderlandai. Pritariu, austrų daina graži, bet tas įvaizdis, na, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 11, 18:39)
Aš jau vakar kraupau. Mano septynmetei Končita jokio pasibaisėjimo nekėlė, atvirkščiai labai palaikė ją. Dukrai, kaip beje ir man šleikštulį sukėlė lenkės. Teisingas vaikas auga.

Nu va, o maniškei lenkės labiausia patiko doh.gif O jei konkrečiau, jai patiko lenkių apranga
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 11, 19:39)
Mano septynmetei Končita jokio pasibaisėjimo nekėlė, atvirkščiai labai palaikė ją. Dukrai, kaip beje ir man šleikštulį sukėlė lenkės. Teisingas vaikas auga.

thumbup.gif
Mano penkiametei ir astuonmeciui irgi patiko,tik va paauglio vyresnelio nesuzavejo ivaizdis,bet vistiek tolerantiskai klausosi,kaip as puse dienos non stopu pasijungusii Austrijos atlikejos/o daina... lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, dar diskutuojat biggrin.gif .

Žiūriu išaiškėjo faktų apie Viliją, na ir gerai, kad nepateko su savo tokiu požiūriu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 18:37)
Tikrai ne, tiesiog mano kitoks požiūris  biggrin.gif Nu nelabai man patinka šeimos vertybių išniekinimas ir vis modernios visuomenės tapsmas, nes totalus toleravimas pereina į po...izmą  biggrin.gif ir anarchiją. Na, tikrai, pradėjom toleruot homoseksualus, OK; dabar visus transvestitus, transeksualus ir Ono, OK; kieno toliau eilė? Manau sekantys eilėje visi kiti, nu negi jie labai nori likti nedatoleruotais?  rolleyes.gif O mano kaip normalios pakraipos žmogaus teisės pamintos, nes aš nenoriu tokioj visuomenėj su tokiom tolerancijom auginti vaikus, nu nėra man tai malonu matyti  unsure.gif O kodėl netoleruojat homofobus? Mes juk irgi žmonės, tik kitokių pažiūrų  biggrin.gif

dalis tiesos tame yra, as galiu matyti , nesijuokti, priimti visus tokiais kokie yra, bet negaliu galvoti, kad tai i gera, o ne i bloga veda , nes VISA sirdimi jauciu, kas bus toliau. Sunkiausias brendimo laikotarpis tarp 10-16, sio amziaus vaikai, butent vaikai, (nors 16meciai jau taip negalvoja) tai irgi mato, kiek po to suklyde zudosi ax.gif suprate kad suklydo 4u.gif Galvojate, kad dabar tai sumazes? Ar kad pasidarys visi kitaip galvojantys tolerantiski g.gif Tai vienaip ar kitaip paveiks dauguma.
Man irgi seimos vertybes yra labai svarbios wub.gif
Atsakyti