Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

argumentai deti tuo, kad as balsavau uz Norvegija ir Vengrija, ir tikrai negalima butu pasakyti, kad jie blogai dainavo, ir sakyti, tai va kodel Austrija nepatiko, nes patiko nusidainuojanti itale, tai cia jau faktu pritempimas gaunasi. o kad Austrija man baisu as nerasiau ,as rasiau ,akd eiline daina , neverta pirmos vietos, o laimejo butent del ivaizdzio, va kas man nepatiko sioj EV

na tai ir viskas tvarkoj 4u.gif aš irgi už vengrą balsavau. austras man ne tik dėl įvaizdžio patiko. už tai ir už jį balsavau. normalu, kad žmonėms patinka skirtingos dainos, skirtingi atlikėjai ar atlikimas. peace 4u.gif smile.gif

Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 18:12)

O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai  galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti  g.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif ir finale nė vieno - armėnui ban.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 19:14)
drinks_cheers.gif "mes nesustabdomi"  doh.gif

aš tuo žodžius supratau kaip "mes turim teisę egzistuoti ir grasinimais mūsų neužtildysite", o ne "mes ateisime, išardysime jūsų šeimas ir pavogsime jūsų vaikus" smile.gif

kaip žiūri, taip ir matai. aš tikrai nesityčioju ir nenoriu įžeisti, bet iš jūsų postų atrodo, kad kažkas iš seniau, kažkokia patirtis jums trukdo ramiai gyventi. manau, su tuo galima kažką padaryti. nes įžvelgti kiekviename dalyke grėsmes yra negerai pačiam sau, tai trukdo normaliai gyvent 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gegužės 2014 - 18:29
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 17:51)
nugis kodėl jūs tokios "peace" ir tolerantiškos smerkiat rusus, Sel ir visus kitaip mąstančius  g.gif Gal nebūtinai jūs pačios protingiausios ir jūsų nuomonė nėra pati teisingiausia  rolleyes.gif Gerbkit kito nuomone ir nevadinkit bukais, kvailais, marozais ir pan, nes su tokiais pasakymais jūs pačios lygiai taip pat elgiatės  4u.gif

Nu jo, ypac "gerbiu" Selo nuomone, kur jis praso putino bomba ant Europos numest. Galvojat pati ka snekat?

Beje, snukiaknygej turiu nemazai LT zymiu menininku drauguose. Rimtu, geru menininku, o ne pupyciu ir panasaus lygio "zvaigzdziu". Vienas is ju siandien komentavo vakarykste Eurovizija. Nu zinokit buvau sokiruota. swoon.gif Zodynas nesiskiria nuo Selo. Jau tiek vare ant Europos, kaip ten baisu, vieni iskrypeliai, issigimeliai ir t.t. Bet va kas idomu, visai neseniai jis manes klause ar negaleciau jo pasikviest, surengt koncertu. Ir as tikrai jau buvau pradejus planuot, galvot kaip ir kada pasikviest, kad gerose salese pakoncertuot galetu, tuo paciu ir pinigeliu gerai uzsidirbtu. Bet po siandieniniu jo postu supratau, kad tikrai nekviesiu. Kai taip, tai Europa ir siokia tokia, ir anokia, bet kai pinigu uzsidirbt tai niekur kitur, tik i Europa. Jeigu nekenti jos- tai nelysk ten. As toleruoju daug ka, bet va tokiu isverstaskuriu tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 13:37)
Dar kartą pagarba 4u.gif

Dekavoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 19:27)
As toleruoju daug ka, bet va tokiu isverstaskuriu tikrai ne.  schmoll.gif

thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 19:02)
Ne  visus rusus, o tik putinoidus. MB pagal kilmę pusiau rusas, problemų dėl to neturiu. Ir Lietuvą mylim ABU  smile.gif
O Selas ... jeigu jums normalu, tai ir kaip  jis parašė... Net nežinau, ką pasakyt...
Kažkam ir Hitleris normalus atrodė, tarp kitko.

Sutinku 100 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 18:14)
drinks_cheers.gif "mes nesustabdomi"  doh.gif
Jeigu tai visų conchitoidų nei kiek neglumina, tai pirmyn  doh.gif Nemanau, kad ties tuo sustos, pamatysite, po kelių dešimčių metų tai bus tokia stipri ir galinga jėga, kad normalios pakraipos žmonės pradės kelt bangas  unsure.gif
http://www.respublik...isinta/,print.1

Bet tai jūs kaip iš mėnulio iškritus, garbės žodis. Prie ko čia tas straipsnis apie pedofilus? Jums visi gėjai ar transvestitai = pedofilai? Apsišvieskit truputėlį, pasiskaitykit, kas yra kas, o tai trukt už vadžių ir vėl iš pradžių.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 18:26)
aš tuo žodžius supratau kaip "mes turim teisę egzistuoti ir grasinimais mūsų neužtildysite", o ne "mes ateisime, išardysime jūsų šeimas ir pavogsime jūsų vaikus" smile.gif

kaip žiūri, taip ir matai. aš tikrai nesityčioju ir nenoriu įžeisti, bet iš jūsų postų atrodo, kad kažkas iš seniau, kažkokia patirtis jums trukdo ramiai gyventi. manau, su tuo galima kažką padaryti. nes įžvelgti kiekviename dalyke grėsmes yra negerai pačiam sau, tai trukdo normaliai gyvent  4u.gif

4u.gif o jei juaciu gailesti, ar tai nenormalu ? irgi nesitycioju, bet butent jauciu gailesti, nes manau, kad Choncitos gyvenime buvo negraziu dalyku, deje tai ji ir nugalejo...dabar juo ir naudojamasi ..jauciu tai labai stipriai...
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 19:02)
Italija susifeilino visiškai. Kas dėl Ispanijos, tai tikrai gražus pasirodymas buvo, ypač lietaus efektai nuostabūs, tačiau lyginant austrų ir ispanų dainą, tai pirmoji man vis tiek gražesnė. Pats pasirodymas buvo labai užtikrintas, išbaigtas, sustyguotas iki smulkmenų.

drinks_cheers.gif
Tik ispanes daina man nelabai... ax.gif Lietaus efektas wub.gif ,o daina,na neskamba man ji ausyse...

O va Koncita skamba,visa diena skamba...Na ne is gailescio skamba,kaip cia kai kam atrodo... lotuliukas.gif Tiesiog talentinga,stipru,NEREALU 4u.gif
Atsakyti
Galvoju, kad kiekvienas, kuris balsavo, balsavo dėl savų priežasčių. Ir tai laisvas pasirinkimas. Kaip ir šiandien rinkimuose.

Netikiu, kad Europoje tiek daug gėjų ar transeksualus palaikančių ir daina VIEN dėl to iškilo. Asmeniškai man gėjai kelyje nesimaišo. Tikro gėjaus, kur garantuotai žinočiau, kad jis toks yra , net nesu sutikusi. Buvo įtarimų ant kelių žmonių, bet man jie gyvent netrukdo ir į asmeniškus jų reikalus aš nesikišu (o be to, gal dėl jų ir klydau). Nežinau, ar čia priežastis ta, kad auginu mergaitę, bet jos (nei mano ) gyvenimo ttfu tfu tfu gėjai netraumuoja (tiesiog mes prasilenkiam, po paradus nevaikštom tongue.gif ir jų nestebim ). O kad pramogų pasaulyje yra daug gėjų , niekam ne paslaptis. Ir labai talentingų gėjų. Tai ką dabar, viską , ką jie sukuria ignoruoti ir atmetinėti? Gal kartais tiesiog nebūtina taip knaisiotis ir ieškoti kur prie jų prisikabint ?
Kol man jie netrukdo, aš jiems irgi netrukdau. Kaip Mormorensi sakė, gėjų buvo visais laikais, visose epochose. Ir tarp labai skambių, kiekvienam žinomų ir daugelio gerbiamų vardų. Reikia daugiau istorija domėtis.
Atsakyti
o jei juaciu gailesti, ar tai nenormalu ?

tai jau jūsų problema, ką jus jaučiat. gailestis iš principo yra visiškai nereikalingas jausmas, iš jo jokios naudos.

be abejo, jausti gailestį, jūs turite teisę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 18:26)

kaip žiūri, taip ir matai. aš tikrai nesityčioju ir nenoriu įžeisti, bet iš jūsų postų atrodo, kad kažkas iš seniau, kažkokia patirtis jums trukdo ramiai gyventi. manau, su tuo galima kažką padaryti. nes įžvelgti kiekviename dalyke grėsmes yra negerai pačiam sau, tai trukdo normaliai gyvent  4u.gif

Tikrai ne, tiesiog mano kitoks požiūris biggrin.gif Nu nelabai man patinka šeimos vertybių išniekinimas ir vis modernios visuomenės tapsmas, nes totalus toleravimas pereina į po...izmą biggrin.gif ir anarchiją. Na, tikrai, pradėjom toleruot homoseksualus, OK; dabar visus transvestitus, transeksualus ir Ono, OK; kieno toliau eilė? Manau sekantys eilėje visi kiti, nu negi jie labai nori likti nedatoleruotais? rolleyes.gif O mano kaip normalios pakraipos žmogaus teisės pamintos, nes aš nenoriu tokioj visuomenėj su tokiom tolerancijom auginti vaikus, nu nėra man tai malonu matyti unsure.gif O kodėl netoleruojat homofobus? Mes juk irgi žmonės, tik kitokių pažiūrų biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ne, tiesiog mano kitoks požiūris biggrin.gif Nu nelabai man patinka šeimos vertybių išniekinimas ir vis modernios visuomenės tapsmas, nes totalus toleravimas pereina į po...izmą biggrin.gif ir anarchiją. Na, tikrai, pradėjom toleruot homoseksualus, OK; dabar visus transvestitus, transeksualus ir Ono, OK; kieno toliau eilė? Manau sekantys eilėje visi kiti, nu negi jie labai nori likti nedatoleruotais? rolleyes.gif O mano kaip normalios pakraipos žmogaus teisės pamintos, nes aš nenoriu tokioj visuomenėj su tokiom tolerancijom auginti vaikus, nu nėra man tai malonu matyti unsure.gif O kodėl netoleruojat homofobus? Mes juk irgi žmonės, tik kitokių pažiūrų biggrin.gif

jeigu ne, tai labai šaunu 4u.gif sprendžiu iš to, ką rašėte apie baimes.

fobija - ne pažiūros, tai fobija.
Atsakyti