Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 17:51)
nugis kodėl jūs tokios "peace" ir tolerantiškos smerkiat rusus, Sel ir visus kitaip mąstančius  g.gif

Ne visus rusus, o tik putinoidus. MB pagal kilmę pusiau rusas, problemų dėl to neturiu. Ir Lietuvą mylim ABU smile.gif
O Selas ... jeigu jums normalu, tai ir kaip jis parašė... Net nežinau, ką pasakyt...
Kažkam ir Hitleris normalus atrodė, tarp kitko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 gegužės 2014 - 18:03
Italija susifeilino visiškai. Kas dėl Ispanijos, tai tikrai gražus pasirodymas buvo, ypač lietaus efektai nuostabūs, tačiau lyginant austrų ir ispanų dainą, tai pirmoji man vis tiek gražesnė. Pats pasirodymas buvo labai užtikrintas, išbaigtas, sustyguotas iki smulkmenų.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 18:56)
tai nenuostabu, kad Austrija jums nepatiko. tokio baisaus dainavimo kaip italės dar paieškoti reikia  g.gif

o kiti man patike prastai dainavo?
cia stipriausias jusu argumentas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 11, 17:54)
Kaip išauklėsit, taip turėsit, ko pergyvenat? Aišku, motulė gamta irgi gali pasijuokti, nesame apsaugoti, tai geriau nesikoncentruokite ties tokiais kaip Conchita per ilgai. Žiūrėkit ir žavėkitės kokiais gražiais raumeningais sportininkais ir bus gerai 4u.gif

4u.gif man patinka muzika mirksiukas.gif Gyvenime esu ir sokusi , ir dainavusi. Vyras-protingas (nepasiklydes) reikalingas kiekvienai (vyrus mylinciai) moterei,o jeri zmogus sveikai sportuojantis, tai irgi pliusas mirksiukas.gif as nesu pries gejus, jie taipogi apsisprende ka jie myli 4u.gif kas jie 4u.gif
Si daina, butent sio zmogaus atliekama, labai negera zinia siuncia 4u.gif Jei butu atlikes koks atlikejes pasveikes nuo vezio, atsikrates narkotiku priklausomybes ar kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 11, 17:52)
man nepatinka kad Austija laimejo, todel, kad buvo balsuota uz atlikeja, ne uz daina, tik todel, kad jis toks. jei jau tokio tipo dainos veza, ispanu tikrai buvo geresne butent tokio skonio ziurovui.
----------

o ir tas atvejis, kai viva viktorija, viva ... kas ten dar , nugalejo transas, tai nieko pries, juk daina buvo hitas ir iki siol daug kam ausyse skamba.

---------
tas feniksas man neskamba, puse nakties visai kitas dainas sapnavau, ir baltarusius, ir svede, ir norvega, ir vengra...

Nesutinku schmoll.gif Man Austrijos DAINA ir balsas, atlikimas patiko. O Ispanijos daina labai jau šabloninė, iki skausmo euroviziška, ir netgi kažkur jau girdėta (reiškia, kažką primena). Visai kitokia šių dainų emocija ir pan.
Ir ką reiškia būtent tokio skonio? Iš esmės aš mėgstu roką, bet nėra tas mano skonis kažkoks susiaurintas.

----------

Vėlgi, skonio reikalas. Man ta viva viktorija nieko gero.

--------

Tai va kas už baltarusius prabalsavo biggrin.gif Nepykit tiktai biggrin.gif blush2.gif
O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti g.gif doh.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 17:56)
tai nenuostabu, kad Austrija jums nepatiko. tokio baisaus dainavimo kaip italės dar paieškoti reikia  g.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mano ausims šiemet nusidainavimu jinai gal visus pralenkė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 11, 19:04)
o kiti man patike prastai dainavo?
cia stipriausias jusu argumentas?

kuo čia dėti argumentai lotuliukas.gif skonis neturi argumentų. jums patiko Italija, man tai buvo baisu. man Austrija patiko, jums baisu. viskas čiki biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 18:07)
4u.gif  man patinka muzika  mirksiukas.gif Gyvenime esu ir sokusi , ir dainavusi. Vyras-protingas (nepasiklydes) reikalingas kiekvienai (vyrus mylinciai) moterei,o jeri zmogus sveikai sportuojantis, tai irgi pliusas  mirksiukas.gif  as nesu pries gejus, jie taipogi apsisprende ka jie myli  4u.gif kas jie  4u.gif
Si daina, butent sio zmogaus atliekama, labai negera zinia siuncia  4u.gif Jei butu atlikes koks atlikejes pasveikes nuo vezio, atsikrates narkotiku priklausomybes ar kazkas panasaus  ax.gif

drinks_cheers.gif "mes nesustabdomi" doh.gif
Jeigu tai visų conchitoidų nei kiek neglumina, tai pirmyn doh.gif Nemanau, kad ties tuo sustos, pamatysite, po kelių dešimčių metų tai bus tokia stipri ir galinga jėga, kad normalios pakraipos žmonės pradės kelt bangas unsure.gif
http://www.respublik...isinta/,print.1
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 18:51)
nugis kodėl jūs tokios "peace" ir tolerantiškos smerkiat rusus, Sel ir visus kitaip mąstančius  g.gif Gal nebūtinai jūs pačios protingiausios ir jūsų nuomonė nėra pati teisingiausia  rolleyes.gif Gerbkit kito nuomone ir nevadinkit bukais, kvailais, marozais ir pan, nes su tokiais pasakymais jūs pačios lygiai taip pat elgiatės 

homofobijos ir diskriminacijos nesitikėkit, netoleruosiu.

Chorų karuose tipo kažko laukia , gal Končitos ? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad ties tuo sustos, pamatysite, po kelių dešimčių metų tai bus tokia stipri ir galinga jėga, kad normalios pakraipos žmonės pradės kelt bangas unsure.gif

vajetus biggrin.gif tokių žmonių buvo visais laikais, visose epochose, visose tautose. na, tik Sovietų sąjungoj nebuvo lotuliukas.gif ir kaip jie iki šiol to pasaulio neužkariavo, ką? smile.gif

ai, tik dabar pamačiau straipsnį apie pedofilus, jūsų įdėtą. ir vėl jūs su jais. ne vietoj ir ne į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gegužės 2014 - 18:20
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 18:12)

O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai  galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti  g.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mistika ir man.
Atsakyti
Šiandien klausausi pernykštę norvegų eurovizinę daina wub.gif šiųmetinė irgi nereali, vyrukas toks grynai rokeris blogas berniukas labai labai įspūdingai padainavo, ir armėnų daina thumbup.gif Tikrai gražesnių už feniksus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 19:12)
Nesutinku  schmoll.gif  Man Austrijos DAINA ir balsas, atlikimas patiko. O Ispanijos daina labai jau šabloninė, iki skausmo euroviziška, ir netgi kažkur jau girdėta (reiškia, kažką primena). Visai kitokia šių dainų emocija ir pan.
Ir ką reiškia būtent tokio skonio? Iš esmės aš mėgstu roką, bet nėra tas mano skonis kažkoks susiaurintas.

----------
Vėlgi, skonio reikalas. Man ta viva viktorija nieko gero.

--------

Tai va kas už baltarusius prabalsavo  biggrin.gif  Nepykit tiktai  biggrin.gif  blush2.gif
O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai  galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti  g.gif  doh.gif
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mano ausims šiemet nusidainavimu jinai gal visus pralenkė  biggrin.gif  blush2.gif

viva viktroija man visai nepatiko, bet tai nepaneigia fakto, kad ji daug metu buvo hitas. kaip ir abbos pirmoji daina, kuri laimejo EV, man visai Abba nepatinka, bet pusei pasaulio ji topine.
uz baltarujija nebalsavau, balsavau uz ispanija norvegija ir vengrija
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 19:14)
kuo čia dėti argumentai  lotuliukas.gif skonis neturi argumentų. jums patiko Italija, man tai buvo baisu. man Austrija patiko, jums baisu. viskas čiki  biggrin.gif  4u.gif

argumentai deti tuo, kad as balsavau uz Norvegija ir Vengrija, ir tikrai negalima butu pasakyti, kad jie blogai dainavo, ir sakyti, tai va kodel Austrija nepatiko, nes patiko nusidainuojanti itale, tai cia jau faktu pritempimas gaunasi. o kad Austrija man baisu as nerasiau ,as rasiau ,akd eiline daina , neverta pirmos vietos, o laimejo butent del ivaizdzio, va kas man nepatiko sioj EV
Atsakyti