QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 19:12)
Nesutinku
Man Austrijos DAINA ir balsas, atlikimas patiko. O Ispanijos daina labai jau šabloninė, iki skausmo euroviziška, ir netgi kažkur jau girdėta (reiškia, kažką primena). Visai kitokia šių dainų emocija ir pan.
Ir ką reiškia būtent tokio skonio? Iš esmės aš mėgstu roką, bet nėra tas mano skonis kažkoks susiaurintas.
----------
Vėlgi, skonio reikalas. Man ta viva viktorija nieko gero.
--------
Tai va kas už baltarusius prabalsavo
Nepykit tiktai
O aš suku šiandien galvą ir negaliu suprasti to fenomeno, nu KAIP lietuvaičiai galėjo baltarusiui pusfinalyje 12 balų skirti
Mano ausims šiemet nusidainavimu jinai gal visus pralenkė
viva viktroija man visai nepatiko, bet tai nepaneigia fakto, kad ji daug metu buvo hitas. kaip ir abbos pirmoji daina, kuri laimejo EV, man visai Abba nepatinka, bet pusei pasaulio ji topine.
uz baltarujija nebalsavau, balsavau uz ispanija norvegija ir vengrija
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 19:14)
kuo čia dėti argumentai
skonis neturi argumentų. jums patiko Italija, man tai buvo baisu. man Austrija patiko, jums baisu. viskas čiki
argumentai deti tuo, kad as balsavau uz Norvegija ir Vengrija, ir tikrai negalima butu pasakyti, kad jie blogai dainavo, ir sakyti, tai va kodel Austrija nepatiko, nes patiko nusidainuojanti itale, tai cia jau faktu pritempimas gaunasi. o kad Austrija man baisu as nerasiau ,as rasiau ,akd eiline daina , neverta pirmos vietos, o laimejo butent del ivaizdzio, va kas man nepatiko sioj EV