Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(pumpica @ 2014 05 11, 15:38)

Jai depresija pasireiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 17:55)
Balsavo is gailescio gal zmones  ax.gif nes talento jame tikrai nera  4u.gif

Aš manau, kad Conchita vienas iš talentingiausių šių metų EV dalyvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 16:20)
Kaip ir Ignas Krupavicius ...norejo pasirodyti smaikstus...o tik susigadino savo reputacija...Labai gaila... rolleyes.gif

Dieve, aš net jau nieko neprisiminiau, bajeris ir tiek, o kiti čia dar knaisiojasi biggrin.gif
Atsakyti
Dieve, aš net jau nieko neprisiminiau, bajeris ir tiek, o kiti čia dar knaisiojasi  biggrin.gif

tik vakar buvo, o ji jau neatsimena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 11, 17:07)
Jai depresija pasireiškia g.gif

Bet kokiu atveju yra ir šviesioji to interviu pusė smile.gif Ji juk siūlo susiburti galbūt bendram projektui. Jeigu tie kiti nebūtų/nebus skeptiški, mažu kas ir išeitų.

Nors gal ir bus skeptiški smile.gif Nes čia Lietuva, čia lietūs lyja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 16:27)
Vilytė tai įdomi  g.gif
„Mes tolerantiškai leidome dalyvauti moteriai su barzda, tolerantiškai išsiųskime ją į finalą, tolerantiškai parodykime, kad Europa palaiko teisę mylėti..."

gaila, negaliu pažiūrėt. pamiro garsas kompe...

jeigu aš į Vilytę iki Eurovizijos žiūrėjau tolerantiškai, tai dabar ji man į visišką kvaišą neša blink.gif Pasisakymai vienas už kitą geresni doh.gif

aš net nenoriu žiūrėt.. jau po anos transliacijos, po pusfinalio, kai žiūrėjau, labai nemalonus jausmas buvo. Tokiu fanatizmu nešė, kad net nejauku buvo. O dabar.. dar kai vienas poliktikas pasakė, kad veltui po karo rusai Austriją grąžino, reikėjo ten ir likti, tai ką aš žinau.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 17:29)
pamanyk, ji leido  doh.gif  dvasios ubagystė. O mes taip sveikinom jos originalumą, jos buvimą savimi, o ji mat leidimus dalina  doh.gif  Gailiuosi, kad už šitą menkystą balsavau.

Nu baikit, gal taip nereikia. O kur jūsų tolerancija dabar? g.gif Pažiūrėkit koks jos monologas, neužsičiaupia, ji vis dar labai nervinasi, depresuoja giliai širdyje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 17:52)
Kažko net juokinga, kaip viskas kartais sureikšminama  smile.gif

drinks_cheers.gif

Baisiausia, kai dainininkas už pažiūras smerkiamas, o juk turi patikti muzika. Suprantu, kai Jazzu jau perdaug purvo supylė, tai galima nusisukti nuo jos, bet Vilija labai gražiai savo nuomonę išsakė, tai kodėl jos nuomonė turi būti kaip visų, o ne savita, jos vienos? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 17:55)
Na pasiklausykite dar karta Koncitos balso, ar tikrai vertas nugaletojo? Man jis(ji) tik gailesti sukelia, nes nu neapsisprendes zmogus, pasiklydes, o juo dar taip pasinauojo Eurovizijoje  ax.gif TAIP, PASINAUDOJO  4u.gif
Balsavo is gailescio gal zmones  ax.gif nes talento jame tikrai nera  4u.gif

Gal jūs padainuokite, įrašykite į youtube ir mes įvertinsim? Aš tai geriau už Conchitą nemoku, tai tyliu, žaviuos, o jūs? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 18:13)
tik vakar buvo, o ji jau neatsimena  biggrin.gif

Nes nesureikšminu. Aš tiesiog išgirdau apie skųstuką, šyptelėjau ir pamiršau skųstuką. paprasta smile.gif
Kas gi žino kokiu kontekstu jis tai sakė? Gal šiaip meiliai, kad būtų dar gražesnė mergaitė ax.gif
Atsakyti
Kaip jum Selo komentaras? doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien paklausiau dainą, kurią Conchita jau dainavo kaip nugalėtoja tai viskas dar emocingiau ir įspūdingiau. Jokio jaudulio ar neaiškaus dainavimo kaip būna pas EV nugalėtojus. Kaip tik dar atrodo, kad garsiau dainuoja. Ji visa tiesiog šviečia ir viskas scenoj atrodo dar ĮSPŪDINGIAU wub.gif
https://www.youtube....h?v=gIcFJhPZWxI
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 18:27)

gal suicidinės nuotaikos buvo apėmusios. juk pats Europoj gyvena biggrin.gif

aš jį seniai priimu kaip personažą, tai man dzin... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 17:27)

user posted image

O va tokie komentarai ir juos laikinantys žmonės tai nepraeina jokių mano tolerancijos ribų...
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 17:27)

Yra toks žodis marozas, tai man sel-as puikiai atitinka jo apibūdinimą. Negana to, totalus beraštis.
Atsakyti