Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 17:25)
„Mes tolerantiškai leidome dalyvauti moteriai su barzda, tolerantiškai išsiųskime ją į finalą, tolerantiškai parodykime, kad Europa palaiko teisę mylėti.

Tolerantiškai pakelkime į penketuką, gal ir į trejetuką. Bet pirma vieta... Ar čia tikrai buvo geriausias variantas, kokį šįmet turėjom Europoje? Nežinau. Ar čia tikrai Europa balsavo?".

o koks skirtumas, 3 ar 1 vieta?  g.gif

pamanyk, ji leido doh.gif dvasios ubagystė. O mes taip sveikinom jos originalumą, jos buvimą savimi, o ji mat leidimus dalina doh.gif Gailiuosi, kad už šitą menkystą balsavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 11 gegužės 2014 - 16:30
Ech... o tokia faina tema buvo...

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:21)

thumbup.gif nuostabi šalis, o šou kasmet vis fainesnis darosi. varom visos gyvai žiūrėt?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif praeitą vasarą keliavom po Europą, kelias paras Austrijoj praleidom - išties labai graži, tvarkinga šalis. Varom smile.gif

QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:30)
Na, pažiūrėkit kiek LT tokių įvykių  verysad.gif
O kaip vertintumėt, jeigu vieną dieną paaiškėtų, kad Conchita (Thimas ar koks jo vardas yra gėjus) nėra visiškas gėjus, o turi potraukį gerokai jaunesniems už save  rolleyes.gif Gal neatmetam tokios galimybės?

o jei paaiškėtų, kad jūsų kaimynas ne šiaip heteroseksualus, bet mėgsta jaunas mergaites?
Atsakyti
Ech... o tokia faina tema buvo...

dabar dar fainesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 17:27)
gaila, negaliu pažiūrėt. pamiro garsas kompe...

džiaukitės, ten krykštauja kaip naciai, radę pretekstą savo imperializmui pateisinti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 17:29)
pamanyk, ji leido  doh.gif  dvasios ubagystė.

Ne, nu ji vista konkreti, man jau nervai nebelaiko. Kuo ji manosi esanti? Kokia teise turi kalbeti daugiskaita? Atrodo, kad dar nepraputusi po duzgiu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 11, 17:36)
Ne, nu ji vista konkreti, man jau nervai nebelaiko. Kuo ji manosi esanti? Kokia teise turi kalbeti daugiskaita? Atrodo, kad dar nepraputusi po duzgiu.

gal mergaitė skaudžiai išgyvena, kad Europa Končitą suprato, o vat jos ne g.gif
Atsakyti

O gal tiesiog tai jos nuomonė mirksiukas.gif Gal aš neobjektyvi, bet nieko blogo tame aš neįskaičiau smile.gif Nors Končita bei jos laimėjimas manęs nepiktina.
Ir Vilija nepiktina smile.gif Ir balsuoti buvau smile.gif Ir net ne pilnatis man šiandien biggrin.gif

Kažko net juokinga, kaip viskas kartais sureikšminama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 05 11, 15:57)
Gaila, jog ne Nyderlandai laimėjo. Laimėjo visiškai neišskirtinė daina. Nyderlandai buvo per geri eurovizijai..

Balsavau ir už olandus, bet man jų daina nepasirodė per gera eurovizijai. Sakyčiau, gal kiek neįprasta eurovizijai. Balsavau, nes patiko, kad tai paprastutė nuoširdi dainelė be jokių eurovizijai priklausančių dramų, komiško linksmumo ir visokių pribumbasų. Gerai atrodė olandų įvaizdis (kokia suknelė...), apšvietimas. Pati supratau, kad tai subjektyvus požiūris, tiesiog austrų daina buvo geriausia, o olandų labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pasiklausykite dar karta Koncitos balso, ar tikrai vertas nugaletojo? Man jis(ji) tik gailesti sukelia, nes nu neapsisprendes zmogus, pasiklydes, o juo dar taip pasinauojo Eurovizijoje ax.gif TAIP, PASINAUDOJO 4u.gif
Balsavo is gailescio gal zmones ax.gif nes talento jame tikrai nera 4u.gif
Atsakyti
klausiausi. balsas geras. vertas. gailesčio nekelia. balsavau ne iš gailesčio. talentas yra.
biggrin.gif

o savo gailestį geriau finansine išraiška Končitai perveskite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 16:55)
Na pasiklausykite dar karta Koncitos balso, ar tikrai vertas nugaletojo?

Man vertas. Ranką prie širdies pridėjus - man jo balso tembras įdomus ir balsas stiprus.

Betgi natūralu, kad ne visiems patinka vienodi balsai. Pvz. man labai nepatiko belgo balsas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 11, 17:52)
O gal tiesiog tai jos nuomonė  mirksiukas.gif  Gal aš neobjektyvi, bet nieko blogo tame aš neįskaičiau  smile.gif  Nors Končita bei jos laimėjimas manęs nepiktina.
Ir Vilija nepiktina  smile.gif  Ir balsuoti buvau  smile.gif  Ir net ne pilnatis man šiandien  biggrin.gif

Kažko net juokinga, kaip viskas kartais sureikšminama  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kiekvienas žmogus turi teisę pasakyti savo nuomonę, kuri nebūtinai turi sutapti su kitomis nuomonėmis ax.gif ir tikrai nereikia daryti iš musės dramblio 4u.gif
Atsakyti