Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

Žiūriu, kad čia irgi prasideda panašiai kaip Delfyje ir Fb.
Gosh... doh.gif

Žmonės, gyvenam juk vieną kartą.
Kodėl turi būti visi kaip viena pilka masė...

Einu lauk iš šitos temos.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 16:20)

Kaip ir Ignas Krupavicius ...norejo pasirodyti smaikstus...o tik susigadino savo reputacija...Labai gaila... rolleyes.gif

Nematau čia jokios tragedijos ax.gif Conchita sakė, kad jai laimės EV nusiskus barzdą, tai tas juokelis mano manymu tikrai nebuvo nevykęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia aš gal ne visai į temą, bet netikiu, kad lietuviai tokie netolerantiški blink.gif Gal tik interneto erdvėj plūsta Conchita visai kaip išmano, realybėj kažin kaip elgtųsi. Iš tiesų šitoj dainoj daug emocijų. Kaip ir buvo paminėta viename interviu, kad dainuodama ji išreiškia savo emocijas ir tai tikrai jaučiasi, man ir šiurpuliai laksto, jos klausant. Senai Eurovizijoj nebuvo laimėjus tokia emocinga daina wub.gif Džiugu, kad nors supermamos tolerantiškos ir dauguma džiaugiasi Austrijos pergale thumbup.gif
Beje tarkim šią dainą vienoj laidoj dainavo Ruslanas su Andžela ir manyčiau ją ten lietuviai įvertino gan tolerantiškai. Čia tos laidos ištrauka ir žmonių pasisakymai jei kam įdomu:)
https://www.youtube....h?v=lFI8J3Qt89w
Atsakyti
Va šaunuolė Vilytė, viską puikiai pasakė apie Austriją thumbup.gif uf, bent jau ji protinga mergina
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 05 11, 16:25)
Šaunuolis Krupavičius  thumbup.gif reikia į vietą išsišokėlius pastatyti.

Hitleris irgi statė į vietą.. atsirado žmonių statytojai į vietas, kažin, kas tokie gyvenime esat, kad nurodinėt, kur kam ir kuo būti. Popiežius ir tas sakė, kad yra niekas, kad teistų kitą.
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 05 11, 15:25)
Pažiūrėčiau kaip reaguotų Končitos fanės kai jų vaikai tokie būtų ar bus- ono  doh.gif

Dievas nesukūrė belyčio ar dvilytį žmogų, o žmonija išsidirbinėja kaip netingi  unsure.gif

Pvz aš sureaguočiau normaliai. Tai būtų jo pasirinkimas ir ne man jį teisti. O jūs ką, pasiūlytumėt savo vaikui apsilankyt pas psichiatrą?

O kaip su tais, kurie apskritai netikintys?
Atsakyti

Pažiūrėčiau kaip reaguotų Končitos fanės kai jų vaikai tokie būtų ar bus- ono  doh.gif

jūs tai, akivaizdu, į eketę įkištumėt.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 11, 16:48)
Pvz aš sureaguočiau normaliai. Tai būtų jo pasirinkimas ir ne man jį teisti. O jūs ką, pasiūlytumėt savo vaikui apsilankyt pas psichiatrą?

nusautu turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 11, 15:38)

Gerbiu Viliją. Turi nuomonę ir jos nesigėdija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 14:18)
Man dabar būtų įdomu rast tą ištrauką iš rusų laidos po Eurovizijos laugh.gif Kažkas sakė, kad labai aistros ten pas juos virė. O dar ir Ukraina truputį aukščiau už Rusiją galutiniame rezultate, tai jei Žirinvskis toje laidoje figūravo, tai turbūt ugnim spjaudėsi hihihi.gif

Va jų turgus, atrodo kaip po katastrofos kokios, o ne dainų konkurso:

http://www.youtube.c...h?v=qo6T4f_VPgI
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2014 05 11, 17:08)
Va jų turgus, atrodo kaip po katastrofos kokios, o ne dainų konkurso:

http://www.youtube.c...h?v=qo6T4f_VPgI

doh.gif doh.gif laugh.gif hah.gif psichiatrinės palata
Atsakyti
Gal pati ir pagerkit  doh.gif ir nekiškit čia sovietizmo ar ko tik norit. Dievas nesukūrė belyčio ar dvilytį žmogų, o žmonija išsidirbinėja kaip netingi  unsure.gif

tai aišku, kad nesukūrė. žmogus iš beždžionės atsirado. o gyvūnai ir su abiejų lyčių organais gimsta, ir homo būna. žmogus ne išimtis cool.gif

ar ir šitą neigsite lotuliukas.gif

dar svarstot ar orientacija įgyta ar įgimta?  doh.gif o mokslas tai visko prigalvoja, antraip neturėtų ką veikti  doh.gif

nepykit, bet jūs tiesiog juokinga lotuliukas.gif mokslininkai tyrimus metų metais daro, ginčijasi, ir viena pusė, ir kita turi įrodymų. o čia ateina bobela iš supermamos ir prisistato pranašu. nafik tie tyrimai, jinai teisybę žino lotuliukas.gif ne nu negaliu ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 11, 16:33)
Nematau čia jokios tragedijos ax.gif Conchita sakė, kad jai laimės EV nusiskus barzdą, tai tas juokelis mano manymu tikrai nebuvo nevykęs mirksiukas.gif

a, na jei taip, tada bajeris visai nieko. aš kai nežinojau, tai toks "ne v temu" atrodė tas pokštas smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 16:49)
jūs tai, akivaizdu, į eketę įkištumėt.

lotuliukas.gif juokinga, bet iš kitos pusės turbūt realu...
Papildyta:
Vilytė tai įdomi g.gif
„Mes tolerantiškai leidome dalyvauti moteriai su barzda, tolerantiškai išsiųskime ją į finalą, tolerantiškai parodykime, kad Europa palaiko teisę mylėti.

Tolerantiškai pakelkime į penketuką, gal ir į trejetuką. Bet pirma vieta... Ar čia tikrai buvo geriausias variantas, kokį šįmet turėjom Europoje? Nežinau. Ar čia tikrai Europa balsavo?".

o koks skirtumas, 3 ar 1 vieta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 17:15)
doh.gif  doh.gif  laugh.gif  hah.gif  psichiatrinės palata

gaila, negaliu pažiūrėt. pamiro garsas kompe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gegužės 2014 - 16:24