Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:33)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Visų tolerastiškų pažiūrų moterų norėčiau paklausti kaip elgtųsi sumodeliuotoje situacijoje: vieną gražią dieną į šalia esantį butą atsikrausto Conchita arba Čekanavičius,

user posted image

tokį nusišnekėjimą ne kasdien išgirsi..
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 15:46)
Sako nuliudo...O as nuliudau del Vilijos...Tauta ja pasitikejo,issiunte i Eurovizija,o ji po pusfinalio desto,kad ateity atstovautu ne Lietuvai...Kad prisiliuobs...Nepraustaburnes pasisakymai...Nieko neturejau asmenisko  pries Vilija,bet po jos pasisakymu likau nusivylusi... verysad.gif

O aš priešingai- gerbiu už tiesą ir tai, kad žmogus neklijuoja sau kaukės, nekuria super teigiamo personažo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 05 11, 13:57)
Gaila, jog ne Nyderlandai laimėjo. Laimėjo visiškai neišskirtinė daina. Nyderlandai buvo per geri eurovizijai..

O man Nyderlandų daina pasirodė visai neišskirtinė. Tiesiog neeurovizinė. Tokia liūliavo liūliavo ir nuliūliavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:49)

Končitos-kaimynės nenorėčiau tik vienu atveju, jei 6 ryto pradėtų repetuoti "Rise Like a Phoenix"  biggrin.gif aš mėgstu pamiegot  lotuliukas.gif

Bet tai užtatai koks žadintuvas būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 12:03)
Šou prasme šita eurovizija tikrai buvo pati geriausia, visi efektai, scena, kūrybiniai sumanymai - super. Galima drąsiai sakyti well done, Denmark 4u.gif

Tikrai padarė įspūdį Danijos pasiruošimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 05 11, 12:11)

Beje, kodėl vaikai stebėjo Euroviziją? Jiems seniai buvo laikas čiūčia liūlia.

biggrin.gif Irgi yra tiesos lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 05 11, 15:53)
Labiausiai patiko svedai, ta daina vis skamba mintyse.

Va taip ir reikia rinktis Eurovizijos favoritus... drinks_cheers.gif kad skambetu mintyse visus metus...O ar svede,ar austre,ar vengra,ar norvega,ar su barzda,ar be barzdos,ar ilgaplauki,ar skusta...nesvarbu...cia jau tik detales bigsmile.gif .Man,jauciu,visus metus skambes Austrijos atstovo/es daina... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 05 11, 16:00)
O man Nyderlandų daina pasirodė visai neišskirtinė. Tiesiog neeurovizinė. Tokia liūliavo liūliavo ir nuliūliavo.  ax.gif

drinks_cheers.gif ,bet tai tik irgi tik mano asmenine nuomone,dziaugiuosi,kad kazkam ausyse ir mintyse dar ilgai skambes... 4u.gif
Atsakyti
O man Nyderlandų daina pasirodė visai neišskirtinė. Tiesiog neeurovizinė. Tokia liūliavo liūliavo ir nuliūliavo.  ax.gif

drinks_cheers.gif pirmą kartą išgirdus lyg ir buvo gaivesnis gūsis, bet kaip vėjas taip ir neprisikabino....

šiandien vėl peržiūrėjom koncertą, Končita thumbup.gif be abejonės, vakaro karalienė, tokią dramą tik dėl jausmingumo, ne dėl barzdos ant scenos sukūrė.

Ispanė vakar buvo užbūrusi balsu, bet šiandien supratau, kad pritrūko dainos melodijos.

Konkursas, sakyčiau , visiškai teisingas. Dažniausiai mano lūkesčiai nesutapdavo su rezultatu, o šį kartą viskas, atrodo, teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 11 gegužės 2014 - 15:40
QUOTE(Selga @ 2014 05 11, 15:57)
O aš priešingai- gerbiu už tiesą ir tai, kad žmogus neklijuoja sau kaukės, nekuria super teigiamo personažo thumbup.gif

O as manau,kad reikia zinoti ka,kada ir kur sakyti...Tiesiog kai kada geriau tiesiog patyleti....O kaukes mes turime visi--bendraujant su namiskiais,draugais,kaimynais,darbdaviais,kolegomis--ir tai yra visiskai normalu...Tiesiog tylint dar galime atrodyti protingi,o kalbant labai lengva nusisneketi... bigsmile.gif Ir nuo kada chamizmas tapo vertas pagarbos? mirksiukas.gif
Vilija man visad patiko,balsavau uz ja del kelialapio i Eurovizija,bet po pusfinalio ,,barmenes lygio pasisakymu"(gink Dieve,nieko nenoriu izeisti... mirksiukas.gif ) likau savotiskai ,,apdergta"...Na bet nieko,nusiprausiau po dusu ir linkiu jai ateity kurybines sekmes ir labiau galvoti su kokia auditorija sneka... bigsmile.gif
Kaip ir Ignas Krupavicius ...norejo pasirodyti smaikstus...o tik susigadino savo reputacija...Labai gaila... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 11 gegužės 2014 - 15:25
QUOTE(Selga @ 2014 05 11, 15:57)

Aš ir drinks_cheers.gif Tiesiog kartais žmonės labai viską sureikšmina smile.gif
Nu ir kas, kad prisiliuobs biggrin.gif Whatever kaip tai pavadinsi... O už Lietuvą aš išvis neatstovaučiau jos vietoje.... Jau vien paskaičius atsiliepimus apie krepšninkus, kai pralošia... Apie Tobias, kuomet buvo tik užsiminta, kad šoks su rusu... Ir dabar apie Viliją... Apie Končitą... smile.gif Spjaučiau ir aš į tokius įžulius lietuvius ir.... kur nors kitur padainuočiau smile.gif Aišku, niekur negali tikėtis, kad bus 100% palaikymas, bet kad šitoks dergimas - jau net įprasta Lietuvai tampa.

Pritariu cool.gif Man truputį buvo keista, jog ji taaaaip aukštai cool.gif
Bet kaip ir anksčiau minėjau, mano muzikos skonis dažnai Eurovizijoje skiriasi nuo daugumos cool.gif
Atsakyti
Nu to tai nesitikėjau doh.gif kur ritasi pasaulis, kad tranvestitus garbina doh.gif

Pažiūrėčiau kaip reaguotų Končitos fanės kai jų vaikai tokie būtų ar bus- ono doh.gif

Ir tikrai ne vien už dainą balsuota. Barzda ir moteriškumas kartu buvo tai, dėl ko Austrija nugalėjo.

Kaip liūdna, kad nyksta moralinės vertybės verysad.gif ateityje bus tikra katastrofa, tuoksis vienos lyties, vaikus augins iš mėgintuvėlių, bus belyčiai- ono doh.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:59)
gal vaistukų kokių pagerkit... būna tokie, raminantys  biggrin.gif
bet tai ir gerai. nėr čia ko gailesčiu vadovautis. už dainavimą reik balsuot.
ne nu, gal tikrai pagerkit
mokslas iki šiol nepriėjo vieningos išvados, ar orientacija įgimta, ar įgyta. bet prie ko čia Conchita apskritai?
ne nu rimtai  lotuliukas.gif kur jūs tuos neregėtus mastus matot? Kaune šimtais gėjų laksto? bandom? ryte išėjus iš namų praeit neduoda? vaikus grasinasi atimti?
ne nu sorius, gyvenu Vilniuj 10 metų, kaip ne kaip sostinė, žmonių daugiausiai ant LT ir sakyčiau įvairiausiai. vaikštau po miestą, einu į renginius, dirbu įstaigoj, kur šimtai žmonių. nu nematau aš tų anot jūsų iškrypėlių niekur, tikrai  nei jie lenda, nei grasina, nei kėsinasi. gal nustokit delfio komentarais gyventi, išlįskit iš kiauto ir bus ok viskas
prie ko čia genai ir užsiaugino barzda  barzda netikra ir išvaizda - tik persirengimas.
thumbup.gif va būtent. tada pasaulio pabaiga neatėjo, dabar jau ateis

Gal pati ir pagerkit doh.gif ir nekiškit čia sovietizmo ar ko tik norit. Dievas nesukūrė belyčio ar dvilytį žmogų, o žmonija išsidirbinėja kaip netingi unsure.gif

dar svarstot ar orientacija įgyta ar įgimta? doh.gif o mokslas tai visko prigalvoja, antraip neturėtų ką veikti doh.gif

Atsimerkit ir pamatykit kiek šiais laikais vyksta eitynių, skandavimųsi, reklamavimosi. Seniau to nebūdavo ar bent jau ne tiek.

Išsišokimai kuo toliau, tuo labiau toleruojami doh.gif tuomet kodėl kai kažkoks estas norėjo pasveikinti Končitą, buvo nuvytas nuo scenos? Ankstesniais metais irgi buvo pora išsišokėlių per dalyvių pasirodymus. Kodėl negalima? Kur tolerancija dingo, kad galima viską daryti? doh.gif

QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 14:00)
Jei moteris su barzda yra normalu ir tai negali šokiruoti, nuo šiandien, supermamkos, pradedam auginti barzdas. Kam neauga - klijuotis.
Parašysiu draugui austrijokui, kaip jis pats vertina jų Končitą.
O Ignas šaunuolis. Nematau kuo čia reikėtų piktintis. Juk visos moterys depiliuojam pažastis ir kitas intymias vieteles. Jei su metais pradeda ūsai augti, irgi moterys prisižiūri save.

drinks_cheers.gif

Šaunuolis Krupavičius thumbup.gif reikia į vietą išsišokėlius pastatyti.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...liau-skusiu.htm

Ech, Vilija, Vilija... Nusivyliau Tavim, atrodei brandesnė...

Atsakyti
Kad Vilija apsiramino po pralaimėjimo kartėlio ir visai kitaip dabar kalba apie ateities eurovizijas:

http://www.lrytas.lt...liau-skusiu.htm

Man tas interviu patiko. Ypač dėl raginimo susitelkti, kažką daryti kartu, kurti dainas.

Va jos nuomonei dėl Končitos nepritariu. Bet tai čia kiekvienas turi savo nuomonę ir tiek.
Atsakyti
Saunuole Vilija, sypsena veide is pat ryto thumbup.gif As irgi skusiuosi barzda thumbup.gif
Atsakyti