Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 14:52)
doh.gif  Tipo, kai kurios pasaulinio lygio dainos nepapuole i finala (cia turbut turejo omeny Lietuva)  lotuliukas.gif  Nepatiko, kad ruses mazai balsu gavo, o del Conchitos tai suskirste zmones i normalius ir nenormalius.  doh.gif  Tiek trumpai.

nenustebino biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 11, 14:35)
M. Tylai pritariu visu 100%:

Ojej,nepritariu nei vienam to pasiputelio teiginiui... ax.gif
Atsakyti
pritariu teisingai viska pasake smile.gif
Atsakyti
Oho merginos, kiek prikalbėję, pridiskutavę, nespėju visko skaityt biggrin.gif Smagiai čia laiką leidot wink.gif

Aš būsiu prie tų, kurioms nepatiko Conchitos daina. Nieko prieš neturiu prieš pačios atlikėjos savęs pateikimą, gyvenimo būdą ar pan., nes esu gan tolerantiška šiuo požiūriu, kol manęs tai neliečia asmeniškai smile.gif
Manęs neužkabino pati daina. Paklausiau kelis kartus. Nebloga daina, bet...Na ne mano skonio ir viskas.

Aš sirgau už Armėniją, Vengriją. Patiko, kad abiejų šalių dainos paliečia tam tikras temas, kurios yra opios. Man tada daina iškart įgauna svorio. Pagalvojau, kad laimėjusią dainą leis dažnai per radiją, o Armėnijos daina (įrašas) man labai patinka: pradžia taip gražiai kontrastuoja su pabaiga, tokia kulminacija ryški. Man patiko labiausiai gal. Vengro daina nebanali, su mintimi, emocijomis, patiko pateikimas šiuolaikiniu ritmu aukštesniam lygyje, nes tai buvo ne paprastas bumčikas (berods drum & bass). Įrašas taip pat gerai klausytūsi.

Sakyčiau, kad net švedų daina man labiau patiko, nors labai jau klišinė, bet man patiko atlikėjos balsas, melodija išraiškingesnė, aiškesnė. Kažkuo Celine Dion priminė. smile.gif

Šiais metais neturėjau vieno savo favorito, kaip tais metais, kai dalyvavo Loreen. Tada sirgau už švedus. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 01:24)
Oi Verka šneka wink.gif Juokingai ir labai teisingai :* Jei nebūtų dainos ir emocijos,jokia barzda nebūtų padėjus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Verka Serdučka man nei patinka, nei manęs domina, bet labai labai teisingai pasakė drinks_cheers.gif

QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 02:25)
Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams  unsure.gif Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...

Kažkaip visi vaikus čia mini. Nežinau, vaikai skirtingi, tėvai skirtingi...
Mano dešimtmetė absoliučiai normaliai reagavo, jokių didelių nustebimų. Jai net nelabai įdomu ta tema. Gal kai kurie tėvai perdaug dramatizuoja ir vaikai iš paskos nuo jų užsikrečia.
Vat lenkių pasirodymą paaugliams rodyti man mažiau norėtųsi (tas skalbėjėles ir sviesto mušėjėles). Ten tai tikrai vulgaru.
Atsakyti
Paskaičius komentarus čia, delfyje bei Fb, pasidaro tikrai šiurpu doh.gif

Jokios pagarbos, jokio išprusimo, jokios tolerancijos, o tiek pykčio, neapykantos ir tiesiog paprasčiausio BUKUMO doh.gif

Iš vienos pusės paskaitai - pasijuoki, iš kitos - kai pagalvoji, kad tie žmonės visai šalia, pasidaro nejauku...

Nieko keisto, kad LT pirmauja pagal savižudybių skaičių, patyčias mokyklose ir t.t.

Tikrai labai liūdna... schmoll.gif
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...111561398229994
vilijos interviu po rezultatu smile.gif
Atsakyti
Beje, tikrai labai nemaloniai "nustebino" LRT pranešėjas Ignas...
Dabar tapo įprasta, kad pajuokavimu galima pridengti pašaipą ar įžeidinėjimą. Jis tikrai galėjo labiau pamąstyti, ką sako ir kaip, humoras - slidus dalykas, vieni supras taip, kiti - kitaip, o kas svarbiausia - jis šiaip ar taip atstovauja mūsų visai šaliai, todėl asmeninę nuomonę ir "bajerius" reikėtų pasilaikyti sau... Gėda ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 11, 15:38)
vilijos interviu  po rezultatu smile.gif

Sako nuliudo...O as nuliudau del Vilijos...Tauta ja pasitikejo,issiunte i Eurovizija,o ji po pusfinalio desto,kad ateity atstovautu ne Lietuvai...Kad prisiliuobs...Nepraustaburnes pasisakymai...Nieko neturejau asmenisko pries Vilija,bet po jos pasisakymu likau nusivylusi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 09:04)
O aš dabar klausau Austrijos dainos ir net šiurpuliukai bėgioja. Nuostabi daina, įspūdingas pasirodymas. Daug geriau už euphoria, teardrops ir visa kita

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 09:11)
Keisti žmonės... kai laimėdavo kažkas nemuzikalaus, rėkdavo, kad eurovizijoj nėra gerų dainų, geros muzikos, laimi nesąmonės. Kai laimėjo įspūdinga daina su puikiu vokalu - vėl negerai. Pirmiausiai čia DAINŲ konkursas vis dėlto  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 09:56)
O man patiko Austrijos  butent daina,o neatlikejo/os  ivaizdis...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:21)
tai tegu šeima gyvena taip, kad vaikas pirmiausia paklaustų tėvų, o ne kažko kito. ir tegu tėvai normaliai paaškina, kas prie ko. o kai vaiką formuoja gatvė, tai taip ir gaunasi.

kaip sakė Čiučiundra sovietiniam multike "kai tėvai nesirūpina vaikų auklėjimu, jų mažyliai skęsta balose"  vaiką formuoja pirmiausia šeima, o ne Eurovizija

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:22)
dar apie seksualinę mano orientaciją ką nors paklauskite

lotuliukas.gif

QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 11:30)

Prie ko čia mada doh.gif . Ar jūs dėl mados permiegotumėt su moterim. Aš - jokiu būdu bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 11, 15:36)
Paskaičius komentarus čia, delfyje bei Fb, pasidaro tikrai šiurpu  doh.gif
Jokios pagarbos, jokio išprusimo, jokios tolerancijos, o tiek pykčio, neapykantos ir tiesiog paprasčiausio BUKUMO  doh.gif
Iš vienos pusės paskaitai - pasijuoki, iš kitos  - kai pagalvoji, kad tie žmonės visai šalia, pasidaro nejauku...
Nieko keisto, kad LT pirmauja pagal savižudybių skaičių, patyčias mokyklose ir t.t.
Tikrai labai liūdna...  schmoll.gif

Tai jau tikrai... Po komentarų lavinos APIE BETKĄ, Vilią, Končitą ir t.t. atrodo, kad kažkokioje banditų, nevispročių šalyje gyvenu. Tikrai labai liūdna ir gėda už daugumą lietuvių...
Bandau ir juos suprasti, kad gal šeimose didelės problemos, darbe ar moksle nesiseka gal, kad šitokiais žodžiais dergia vienas kitą... Bet man juos sunku suprasti schmoll.gif
Įdomu, ar tik pas mus taip, ar ir kitose šalyje tokiom atmatoms visus dergia...
Atsakyti
Labiausiai patiko svedai, ta daina vis skamba mintyse. Gal ir banali, svarbiausia, kad uzkabino. Undo my say... O vat Conchita nepatiko, yra ir balsas, ir atlikimas, ir emocijos, bet "ne mano" matyt. Pranesejas turbut galvojo, kad pasirodys samojingas, tik kad bajeris gavos nevykes bendram kontekste smile.gif

O kad kitais metais vyks Vienoj, super, noreciau nuvykt biggrin.gif
Atsakyti