Oho merginos, kiek prikalbėję, pridiskutavę, nespėju visko skaityt
Smagiai čia laiką leidot
Aš būsiu prie tų, kurioms nepatiko Conchitos daina. Nieko prieš neturiu prieš pačios atlikėjos savęs pateikimą, gyvenimo būdą ar pan., nes esu gan tolerantiška šiuo požiūriu, kol manęs tai neliečia asmeniškai
Manęs neužkabino pati daina. Paklausiau kelis kartus. Nebloga daina, bet...Na ne mano skonio ir viskas.
Aš sirgau už
Armėniją, Vengriją. Patiko, kad abiejų šalių dainos paliečia tam tikras temas, kurios yra opios. Man tada daina iškart įgauna svorio. Pagalvojau, kad laimėjusią dainą leis dažnai per radiją, o Armėnijos daina
(įrašas) man labai patinka: pradžia taip gražiai kontrastuoja su pabaiga, tokia kulminacija ryški. Man patiko labiausiai gal. Vengro daina nebanali, su mintimi, emocijomis, patiko pateikimas šiuolaikiniu ritmu aukštesniam lygyje, nes tai buvo ne paprastas bumčikas (berods drum & bass). Įrašas taip pat gerai klausytūsi.
Sakyčiau, kad net švedų daina man labiau patiko, nors labai jau klišinė, bet man patiko atlikėjos balsas, melodija išraiškingesnė, aiškesnė. Kažkuo Celine Dion priminė.
Šiais metais neturėjau vieno savo favorito, kaip tais metais, kai dalyvavo Loreen. Tada sirgau už švedus.