Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(pumpica @ 2014 05 11, 14:14)
O man zinokit pati daina nebutu tiek uzkabinus, jei atliktu kokia moteris. Bet cia ne del barzdos as. Man tiesiog ta daina, zodziai tobulai tiko butent prie to ivaizdzio, ir pats pasirodymas su vidine energija, nzn viskas tobulai sulipo kartu, paziurejau kaip i kokia kino filmo scena smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:16)
Nepykstu visiškai  biggrin.gif Bet kurgi ta riba tarp pedofilų ir homoseksualų? 18 metų? 16? Dar kartą sakau, kad nesu prieš juos nusiteikus ir jų nesmerkiu, tegu jie gyvena, niekada nedeginsiu jiems durų  lotuliukas.gif Bet jų agresyvi politiką man nepriimtina. Kažin koks pasaulio gyventojų procentas priklauso mažumoms  g.gif
Žr. atsakymą aukščiau  biggrin.gif Ačiū Dievui nenukentėjau, bet nuo žalios jaunystės nuomonė apie juos keičiasi, ankščiau už žydruolius piestu stojausi ginti, dabar ja ne  biggrin.gif
Papildyta:

Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai  unsure.gif "Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?"

O jūs manot, kad tarybiniais laikais nebuvo nei gėjų, nei pedofilų, nei aplamai žmonių su negalia? Ir sekso nebuvo, daug ko nebuvo.. Mjo, vat perskaičiau internete, kaip pedofilas tvirkino vaiką, hm, įdomu pasidarė, gal reik ir man pabandyt.. Nu nesamonių nesamonė. Jei jau nesveikas ****** turi potraukį vaikams, tai yra tos info ar nėra, jam tai jokios įtakos neturi, manau
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 14:14)
laimėjo ne barzda, bet reikia pripažinti, kad barzda padėjo išsiskirti, labiau atkreipti dėmesį. juk visi nori išsiskirti.
--
Malta tiesiai nuo sofkės ar po darbo, ir dainuoji  biggrin.gif
maltiečiai būtent taip man pasirodė  biggrin.gif

na taip, šito nenuneigsi, kad padėjo išsiskirti ir išsireklamuoti. Bet ,pavyzdžiui, kai kurios šalys truputį ir pagailėjo balsų. Pvz Azerbaidžanas smile.gif Va dėl tų konservatyviųjų valstybių požiūrio, man atrodo, kad Austrija turėjo ilgokai galynėtis su Olandija g.gif Kaip ten bebūtų, vistiek daug kam Končita sukėlė ir labai neigiamą įspūdį (o gal tik taip garsiai kalba, iš tikrųjų patiko laugh.gif Man sunku patikėt,kaip gali nepatikti tokia efektinga daina biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 14:18)
Dar vienas dalykas, nesuprantu kam ta komisija Eurovizijoj. Kam tie 5 žmonės, kurie tiek daug lemia, kai tuo tarpu, balsuoja masė žmonių tarp kurių, tikiu ,nemažai tokių, kurie irgi ne blogiau nusimanantys nei tie penki. Suprasčiau dar, jei komisijose sėdėtų pasaulinio lygio ekspertai, o dabar... irnesakyk.gif

komisija gal bent kažkiek apriboja tą "kaimynoviziją". lietuviai antrą vietą norėjo Ukrainai skirti. nu ar vertas tas pasirodymas antros vietos? g.gif

rašau "bent kažkiek", nes kaip vakar matėm, balsavimas už kaimynus vis dar išlieka ir gan stipriai. mane labiausiai Malta šokiravo, duodama 12 balų Italijai. suprantu, kad artimiausi kaimynai ir pagrindinė jų "rinka". nu bet pasirodymas klaikus buvo, nusidainavo, galop užduso ir beliko tik apatinių rodymas. baisu smile.gif
Atsakyti
O aš tai labai džiaugiuosi, kad Eurovizija padovanojo dar vieną dainą į mano mp3 wub.gif Tai -Azerbaidžanas wub.gif Kuo toliau klausau, tuo man ji nuostabesnė. Neformatinė tokia baladė, bet labai labai faina. Jėgos kažkokios turi rolleyes.gif Nepamenu kelinti jie liko g.gif
http://www.youtube.c...h?v=ipQswujA5gw
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 11, 14:26)
Jei jau nesveikas ******

jau kaip smalsu pasidarė, kokį čia žodį pavartojot, kad žvaigždutes uždėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
M. Tylai pritariu visu 100%:
http://tv.lrytas.lt/...643121399383862
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 14:29)
komisija gal bent kažkiek apriboja tą "kaimynoviziją". lietuviai antrą vietą norėjo Ukrainai skirti. nu ar vertas tas pasirodymas antros vietos?  g.gif
--
rašau "bent kažkiek", nes kaip vakar matėm, balsavimas už kaimynus vis dar išlieka ir gan stipriai. mane labiausiai Malta šokiravo, duodama 12 balų Italijai. suprantu, kad artimiausi kaimynai ir pagrindinė jų "rinka". nu bet pasirodymas klaikus buvo, nusidainavo, galop užduso ir beliko tik apatinių rodymas. baisu smile.gif

na taip, turiu pripažint, kad Ukrainos daina man paašiam lygmeny kaip Rusijos buvo blush2.gif Ir labai keista, kad nesuveikė Ispanijos ir Portugalijos kaimynystė bigsmile.gif Reiks dar atidžiau panagrinėt balsų lenteles.
--

O taip doh.gif Italija man buvo didžiausias šios EV nusivylimas doh.gif O taip patiko ta daina prieš EV, kai tik klipus žiūrėjau. Net pagalvojau, kad tų lenkių vulgarumas nublanko prieš italės apatinius ir žiauriai prastą dainavimą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 11, 14:35)

parašykit trumpai, ką sako 4u.gif neturiu kaip pasiklausyt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 13:34)
jau kaip smalsu pasidarė, kokį čia žodį pavartojot, kad žvaigždutes uždėjo  lotuliukas.gif

Nu jo biggrin.gif p.edikas
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 13:39)
parašykit trumpai, ką sako  4u.gif  neturiu kaip pasiklausyt  doh.gif  blush2.gif

doh.gif Tipo, kai kurios pasaulinio lygio dainos nepapuole i finala (cia turbut turejo omeny Lietuva) lotuliukas.gif Nepatiko, kad ruses mazai balsu gavo, o del Conchitos tai suskirste zmones i normalius ir nenormalius. doh.gif Tiek trumpai.
Atsakyti
Gaila, jog ne Nyderlandai laimėjo. Laimėjo visiškai neišskirtinė daina. Nyderlandai buvo per geri eurovizijai..
Atsakyti