QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:16)
Nepykstu visiškai
Bet kurgi ta riba tarp pedofilų ir homoseksualų? 18 metų? 16? Dar kartą sakau, kad nesu prieš juos nusiteikus ir jų nesmerkiu, tegu jie gyvena, niekada nedeginsiu jiems durų
Bet jų agresyvi politiką man nepriimtina. Kažin koks pasaulio gyventojų procentas priklauso mažumoms
Žr. atsakymą aukščiau
Ačiū Dievui nenukentėjau, bet nuo žalios jaunystės nuomonė apie juos keičiasi, ankščiau už žydruolius piestu stojausi ginti, dabar ja ne
Papildyta: Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai
"Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?"
O jūs manot, kad tarybiniais laikais nebuvo nei gėjų, nei pedofilų, nei aplamai žmonių su negalia? Ir sekso nebuvo, daug ko nebuvo.. Mjo, vat perskaičiau internete, kaip pedofilas tvirkino vaiką, hm, įdomu pasidarė, gal reik ir man pabandyt.. Nu nesamonių nesamonė. Jei jau nesveikas ****** turi potraukį vaikams, tai yra tos info ar nėra, jam tai jokios įtakos neturi, manau