Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:57)
Skiriu  4u.gif Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai  rolleyes.gif
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.

Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj  biggrin.gif

Kol vaikas jaunas, bet kokiu atveju tėvai turi domėtis jo draugais, jam daroma įtaka. Vaikas būtų užimtas jam patinkančia veikla ir bendrautų daugiausiai toje aplinkoje, plius giminės ir pan. Jei jau labai veržtųsi prie kažko vieno, aš privalėčiau tai įvertinti, susipažinti su tuo, nes tai mano vaikas. Tuomet toks Conchita turėtų pas mus daug lankytis, kad aš matyčiau kas jis, kokias idėjas bruka ir pan.
Atsakyti
Na tai piktinkitės, baisėkitės Končitos įvaizdžiu, bet eurovizija yra dainų konkursas, koks skirtumas tą dainą dainuoja homo, hetero ar dar kas? Daina ir pasirodymas buvo verti nugalėti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 12:57)
kad jau į pievas, tai dar pakalbam  biggrin.gif
jei kaimynas atrodytų žydras, ar leistumėt bendraut su vaiku. pala, o jei kaimynas atrodytų tradicinis. tarkim vedęs 50 metų diedas. ir nė iš šio, nei iš to pradeda bendrauti su jūsų vaiku. va, Euroviziją vakar kartu žiūrėjo. čia tai nekiltų klausimas, kokio bieso jis su paaugliu bendrauja?  biggrin.gif gal apvogt butą nori, gal vaiką į narkotikus įtraukt, gal su boba jie abu iškrypėliai ir įtrauks vaiką į orgijas, gal kaip tik jumis susidomėjęs ir nori suviliot  lotuliukas.gif ir dar krūva "gal". bet ne, įtarimas kiltų tik dėl Končitos  biggrin.gif

Tai aš uždrausiu su tuo diedu bendraut, o jeigu uždrauščiau bendraut su gėjum,iškarto mane pasmerktų ir vadintų atsilikusia, kvaila homofobe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 10:56)
O man patiko Austrijos  butent daina,o neatlikejo/os  ivaizdis... smile.gif Siurpuliukai per kuna ejo klausantis dainos,o butent to as ir norejau is Eurovizijos... smile.gif

Man taip pat pirmoje vietoje buvo daina wub.gif
Labai keista, kad įvairiuose forumuose daug kas aiškina, kad laimėjo ne daina, o barzda. Man kaip tik atrodo, jeigu šitą dainą būtų dainavusi balsinga moteris(kad ir ispanė), tai būtų visiškai sausai kitus sutriuškinus(nebūtų net tekę su olandais varžytis). Daug kas kalbėjo, kad graži daina, bet užsimerkus reikia klausyt.
Tai jei daug kas aiškina, kad laimėjo barzda, tai įsivaizduokim - mūsų Vilija išeina barzdą prisiklijavus dainuot Lietuvos dainą, manot būtų nugalėjus visų tų dainų kontekste, kai Končitos dainą atliktų kokia nors balsinga moteris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 13:00)
šiaip tai būtų įdomi EV, jei kažkokiu tais būdu būtų įslaptinta, kokios šalies tai daina. ta prasme būtų tik dainos, nesakant šalies pavadinimo. aišku, čia iš fantazijų srities, bet manau rezultatai būtų tikrai kitokie nei dabar šitoj "kaimynovizijoj"  biggrin.gif

Idėja puiki wub.gif Bet... didelę dalį vistiek visi ir visada atpažintų mirksiukas.gif Ypač kokią Montenegro ir taip pat sovietikus biggrin.gif
Atsakyti
Tai aš uždrausiu su tuo diedu bendraut, o jeigu uždrauščiau bendraut su gėjum,iškarto mane pasmerktų ir vadintų atsilikusia, kvaila homofobe  lotuliukas.gif

o kodėl iš karto "uždrausiu"? g.gif gal tas žmogus pvz. koks mokslininkas, profesorius, kolekcininkas, ar šiaip labai įdomus žmogus, gali papasakoti vaikui daug įdomaus ar dar kažką g.gif

Papildyta:
„Eurovizijos“ scenoje pasibaigus transliacijai Conchita Wurst iš laimės buvo net kelis kartus praradusi nuovoką – apimta emocijų ji kelissyk suklupo, vargiai bepajėgė įkvėpti oro. Tiesa, konkurso užkulisiuose netruko pasipilti komentarai, kad ši reakcija gali būti suvaidinta.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...1#ixzz31P85bv90
Follow us: @15minlt on Twitter | 15min on Facebook

aš irgi tos nuomonės, kad tai buvo suvaidinta. laaabai jau teatrališkai atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gegužės 2014 - 13:11
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 13:16)
Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai  unsure.gif "Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?" Nemanot, kad tame tiesos yra? O vaikas jau, deja, būna nuskriaustas  verysad.gif 
Jūs atsakėt, kad kalbėtumėt su vaiku, bet jeigu jis nenorėtų leistis  į kalbas ir toliau lankytųsi pas kaimyną filmų žiūrėt  biggrin.gif

Tiesos irgi yra ir labai daug g.gif
Tiesiog kaip daugumoje atvejų, tiesa pastoviai slypi kažkur anapus ir neįmanoma atrasti visiems bendros ir tinkamos tiesos. Užgniaužimas vienaip neigiamai veikia, afišavimas vėlgi - kitaip neigiamai gali suveikti. Belieka tikėti savo Dievu ir savimi tiesiog, ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 14:07)
Labai keista, kad įvairiuose forumuose daug kas aiškina, kad laimėjo ne daina, o barzda.

laimėjo ne barzda, bet reikia pripažinti, kad barzda padėjo išsiskirti, labiau atkreipti dėmesį. juk visi nori išsiskirti. jau rašiau, kad vienos papus kaišiojo į kamerą, apatinius rodė, mūsų Vilija gi savaitę svarstė, kaip jai čia atrodyti, apsirengimus vis keitė ir šukuosenos niekaip nepasirinko. juk jei būtų nesvarbi išvaizda, tai išeini kaip Malta tiesiai nuo sofkės ar po darbo, ir dainuoji biggrin.gif

maltiečiai būtent taip man pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gegužės 2014 - 13:18
O man zinokit pati daina nebutu tiek uzkabinus, jei atliktu kokia moteris. Bet cia ne del barzdos as. Man tiesiog ta daina, zodziai tobulai tiko butent prie to ivaizdzio, ir pats pasirodymas su vidine energija, nzn viskas tobulai sulipo kartu, paziurejau kaip i kokia kino filmo scena smile.gif
Atsakyti
O man zinokit pati daina nebutu tiek uzkabinus, jei atliktu kokia moteris. Bet cia ne del barzdos as. Man tiesiog ta daina, zodziai tobulai tiko butent prie to ivaizdzio, ir pats pasirodymas su vidine energija, nzn viskas tobulai sulipo kartu, paziurejau kaip i kokia kino filmo scena smile.gif

aš irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif man Končita kaip Rybakas ar Loreen. viskas labai gerai suderinta ir sustyguota.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 11, 14:14)

Mane vistiek ganėtinai užkabintų, nes man labai gražus pats balsas, balso tipas. Aš tokius mėgstu ir man tada jau nesvarbu iš moters, ar vyro burnos toks balsas sklinda smile.gif Čia kaip ir su izrealiete panašiai. Kitiems gal vyriška, nepaėmė į finalą, o man super buvo ax.gif
Atsakyti
Man dabar būtų įdomu rast tą ištrauką iš rusų laidos po Eurovizijos laugh.gif Kažkas sakė, kad labai aistros ten pas juos virė. O dar ir Ukraina truputį aukščiau už Rusiją galutiniame rezultate, tai jei Žirinvskis toje laidoje figūravo, tai turbūt ugnim spjaudėsi hihihi.gif

Dar vienas dalykas, nesuprantu kam ta komisija Eurovizijoj. Kam tie 5 žmonės, kurie tiek daug lemia, kai tuo tarpu, balsuoja masė žmonių tarp kurių, tikiu ,nemažai tokių, kurie irgi ne blogiau nusimanantys nei tie penki. Suprasčiau dar, jei komisijose sėdėtų pasaulinio lygio ekspertai, o dabar... irnesakyk.gif
Atsakyti