QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:57)
Skiriu Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.
Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.
Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj
Kol vaikas jaunas, bet kokiu atveju tėvai turi domėtis jo draugais, jam daroma įtaka. Vaikas būtų užimtas jam patinkančia veikla ir bendrautų daugiausiai toje aplinkoje, plius giminės ir pan. Jei jau labai veržtųsi prie kažko vieno, aš privalėčiau tai įvertinti, susipažinti su tuo, nes tai mano vaikas. Tuomet toks Conchita turėtų pas mus daug lankytis, kad aš matyčiau kas jis, kokias idėjas bruka ir pan.