Kokios įdomios temos variacijos- nuo Končitos per Čiučiūndrą iki Zizirskienės
Tikrai nemanau, kad laimėjimą lėmė įvaizdis (barzda ir t.t.), nenorėčiau tuo tikėti.
Kas čia būtų per dainų konkursas jei būtų balsuojama vien tik dėl įvaizdžio.
Tai dainos konkursas, ne barzdos, ne krūtinės ir pan.
Manau balsuojama yra už bendrą konteksto-visumos vaizdą,
kurį nulemia daina/vokalas/scenos apšvietimo žaismas/efektai/ ir t.t. ir pan.
Dėl Nyderlandų džiaugiuos, kad pasiekė aukštą vietą (patiko man jie),
o mano favoritams vokietukams ne itin pasisekė.
Vėl visus metus laukt, ech.
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 13:11)
Nepykstu visiškai Bet kurgi ta riba tarp pedofilų ir homoseksualų? 18 metų? 16? Dar kartą sakau, kad nesu prieš juos nusiteikus ir jų nesmerkiu, tegu jie gyvena, niekada nedeginsiu jiems durų Bet jų agresyvi politiką man nepriimtina. Kažin koks pasaulio gyventojų procentas priklauso mažumoms
turbūt ten, kur riba tarp vaiko ir suaugusio žmogaus.
dėl sumodeliuotos situacijos, aš domėčiausi, su kuo bendrauja vaikas bet kuriuo atveju, ar kaimynas būtų Končita, ar anot jūsų žydruolis, ar tas vadinamas normalus. normalus lygiai taip pat gali turėti ir piktų kėslų. jei kaimynka būtų Končita, aš pati norėčiau su ja pabendrauti jei kaimynas būtų jūsų įvardintas Ervydas, aš išsikraustyčiau kuo toliau nuo jo. net ir neturėdama vaikų.
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 13:16)
kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai "
ne nu tamsta duodat tipo senelis pažiūrėjo teliką ir užsimanė anūką patvirkint?
aš tikrai apšalus.....
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 11, 13:19)
Kokios įdomios temos variacijos- nuo Končitos per Čiučiūndrą iki Zizirskienės
nu čia gi universalus forumas kol moderatorė neįsisuko į temą, kodėl gi ne
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 11:57)
Skiriu Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.
O tai jeigu jusu seima butu nukentejusi nuo tradicines pakraipos vyro, tai nekestumet visu likusiu?
Jusu sumodeliuotoj situacijoj beda ta, kad nezinodama, jog salia gyvena jums netinkamos pakraipos zmogus, nesuktumet sau galvos ir gyventumet ramiai. Bet va, uztektu suzinot, o tada jau viskas, amen. Nors tas zmogus niekaip pasikeite, liko toks koks ir buvo. Taigi problema niekur kitur, tik jusu pacios galvoj.
O palyginimas geju su pedofilais mazu maziausiai kvailas. Beje, kaip nebutu keista, bet pedofilai dazniausiai buna is "normaliu" vyru tarpo. Ir netgi vede, bei auginantys vaikus.
Tai tiek ziniu.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 12:24)
ne nu tamsta duodat tipo senelis pažiūrėjo teliką ir užsimanė anūką patvirkint?
Na, pažiūrėkit kiek LT tokių įvykių
O kaip vertintumėt, jeigu vieną dieną paaiškėtų, kad Conchita (Thimas ar koks jo vardas yra gėjus) nėra visiškas gėjus, o turi potraukį gerokai jaunesniems už save Gal neatmetam tokios galimybės?
Kaip suprantu, kas ne su Konchita, tas kvailas, bukas sovietikas
Na, mylėkit jūs visus žydrus rožinius ir neapsisprendusius, man jų gana Einu geriau balsuot, tik gaila nelabai yra už ką
Žr. atsakymą aukščiau Ačiū Dievui nenukentėjau, bet nuo žalios jaunystės nuomonė apie juos keičiasi, ankščiau už žydruolius piestu stojausi ginti, dabar ja ne
as juos nei uzstoju nei ka. tiesiog pykdo per daug agresyvi nuomone ir tiek todel Cekanaviciaus netoleruociau, o Conchita gal pataptu gera padruske
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 11, 12:27)
O tai jeigu jusu seima butu nukentejusi nuo tradicines pakraipos vyro, tai nekestumet visu likusiu?
Jusu sumodeliuotoj situacijoj beda ta, kad nezinodama, jog salia gyvena jums netinkamos pakraipos zmogus, nesuktumet sau galvos ir gyventumet ramiai. Bet va, uztektu suzinot, o tada jau viskas, amen. Nors tas zmogus niekaip pasikeite, liko toks koks ir buvo. Taigi problema niekur kitur, tik jusu pacios galvoj.
O palyginimas geju su pedofilais mazu maziausiai kvailas. Beje, kaip nebutu keista, bet pedofilai dazniausiai buna is "normaliu" vyru tarpo. Ir netgi vede, bei auginantys vaikus.
Tai tiek ziniu.
Tai tiek ziniu.
taip, turbūt nekeščiau visų vyrų, bent kurį laiką. O kaip jums atrodo, ar išprievartautos moterys myli visus vyrus? Jos nepradeda jų nekest ir niekint? Kiek eina pas psichologus, kol sugeba prisileisti vyrą?
Na, gal ir mano galvoje baimės, bet šiuo metu aš tikrai labai bijau dėl savo mergaičių likimo
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 13:06)
Mano seima yra nukentejusi nuo tradicines orientacijos zmogieno...bet nepradedu svaistytis garsiomis frazemis,kokie visi niekadejai...Niekada nesukuoju zmoniu su tomis paciomis sukomis... Nieksu,deja,visokios spalvos buna...
O i Jusu sumodeliota situacija rodos atsakiau anksciau...
Papildyta:
Dekoju
O i Jusu sumodeliota situacija rodos atsakiau anksciau...
Papildyta:
Dekoju
Dar kartą pagarba
Nepykstu visiškai Bet kurgi ta riba tarp pedofilų ir homoseksualų? 18 metų? 16? Dar kartą sakau, kad nesu prieš juos nusiteikus ir jų nesmerkiu, tegu jie gyvena, niekada nedeginsiu jiems durų Bet jų agresyvi politiką man nepriimtina. Kažin koks pasaulio gyventojų procentas priklauso mažumoms
Žr. atsakymą aukščiau Ačiū Dievui nenukentėjau, bet nuo žalios jaunystės nuomonė apie juos keičiasi, ankščiau už žydruolius piestu stojausi ginti, dabar ja ne
Papildyta:
Na, labai gaila, kad jūsų šeima nukentėjo Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai "Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?" Nemanot, kad tame tiesos yra? O vaikas jau, deja, būna nuskriaustas
Jūs atsakėt, kad kalbėtumėt su vaiku, bet jeigu jis nenorėtų leistis į kalbas ir toliau lankytųsi pas kaimyną filmų žiūrėt
Papildyta:
Na, labai gaila, kad jūsų šeima nukentėjo Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai "Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?" Nemanot, kad tame tiesos yra? O vaikas jau, deja, būna nuskriaustas
Jūs atsakėt, kad kalbėtumėt su vaiku, bet jeigu jis nenorėtų leistis į kalbas ir toliau lankytųsi pas kaimyną filmų žiūrėt
Ir ką su tokiom šnekėt . Gal pirmiau atsiverskit žodyną ir pasisakitykit kas yra homoseksualas ir kas pedofilas . Pedofilai, beje, dažniausiai hetero .
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:34)
taip, turbūt nekeščiau visų vyrų, bent kurį laiką. O kaip jums atrodo, ar išprievartautos moterys myli visus vyrus? Jos nepradeda jų nekest ir niekint? Kiek eina pas psichologus, kol sugeba prisileisti vyrą?
Na, gal ir mano galvoje baimės, bet šiuo metu aš tikrai labai bijau dėl savo mergaičių likimo
Sunku jums gyvent su tokiom baimem. Beje, jeigu jusu kaimynas butu gejus, tai baimes del jusu mergaiciu butu visiskai nepagrystos. O del pedofilu kalba atskira, nesuplakit visko i viena kruva.
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 13:30)
Na, pažiūrėkit kiek LT tokių įvykių
O kaip vertintumėt, jeigu vieną dieną paaiškėtų, kad Conchita (Thimas ar koks jo vardas yra gėjus) nėra visiškas gėjus, o turi potraukį gerokai jaunesniems už save Gal neatmetam tokios galimybės?
kai taip bus, tada ir pakalbėsim. jei kurią nors šalį atstovautų kažkada nuteistas pedofilas, už tokį aš tikrai nebalsuočiau. bet juk kalbam tik apie vaikinuką, kuris susikūręs tam tikrą įvaizdį uždirba iš to pinigus ir tuo pačiu skleidžia tolerancijos idėją. juk jis nekviečia nusikaltėlių garbinti o persirenginėti moterimi tikrai nėra nusikaltimas net ir Rusijoj turbūt
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 13:34)
Na, gal ir mano galvoje baimės,
iš jūsų postų taip ir atrodo. niekas neneigia, kad vaikams yra grėsmių daug kur. bet ten kur jų nėra, tai nereiktų įžvelgti.
Papildyta:
kad jau į pievas, tai dar pakalbam
jei kaimynas atrodytų žydras, ar leistumėt bendraut su vaiku. pala, o jei kaimynas atrodytų tradicinis. tarkim vedęs 50 metų diedas. ir nė iš šio, nei iš to pradeda bendrauti su jūsų vaiku. va, Euroviziją vakar kartu žiūrėjo. čia tai nekiltų klausimas, kokio bieso jis su paaugliu bendrauja? gal apvogt butą nori, gal vaiką į narkotikus įtraukt, gal su boba jie abu iškrypėliai ir įtrauks vaiką į orgijas, gal kaip tik jumis susidomėjęs ir nori suviliot ir dar krūva "gal". bet ne, įtarimas kiltų tik dėl Končitos
Jei moteris su barzda yra normalu ir tai negali šokiruoti, nuo šiandien, supermamkos, pradedam auginti barzdas. Kam neauga - klijuotis.
Parašysiu draugui austrijokui, kaip jis pats vertina jų Končitą.
O Ignas šaunuolis. Nematau kuo čia reikėtų piktintis. Juk visos moterys depiliuojam pažastis ir kitas intymias vieteles. Jei su metais pradeda ūsai augti, irgi moterys prisižiūri save.
Parašysiu draugui austrijokui, kaip jis pats vertina jų Končitą.
O Ignas šaunuolis. Nematau kuo čia reikėtų piktintis. Juk visos moterys depiliuojam pažastis ir kitas intymias vieteles. Jei su metais pradeda ūsai augti, irgi moterys prisižiūri save.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 14:00)
Jei moteris su barzda yra normalu ir tai negali šokiruoti, nuo šiandien, supermamkos, pradedam auginti barzdas. Kam neauga - klijuotis.
jei norit, tai prašom kas gi draudžia svarbiausia šiam gyvenime jaustis normaliu
o pažastis ir kojas tikrai ne visos depiliuojasi, apsidairykit vasarą atidžiau aplink