Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:33)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Visų tolerastiškų pažiūrų moterų norėčiau paklausti kaip elgtųsi sumodeliuotoje situacijoje: vieną gražią dieną į šalia esantį butą atsikrausto Conchita arba Čekanavičius, o jūs turit paauglį sūnų, kuriam prasideda brendimas arba koks 15-16 vaikinukas, na ir štai sūnelis pradeda bendraut su nauju kaimynu, sakosi vakare eina žiūėti filmų, klausytis muzikos pas kaimyną. Kaip jūs tokioje situacijoje parodytumėte toleranciją? Ar mes sugebam būti tolerantiški tik tol, kol neliečia asmeniškai? Daugelis žmonių sutinka, kad buvusius kalinius ar narkomanus reikia integruoti atgali į visuomenę, bei duoti jiems šansą pasitaisyti, bet nei vienas nenori, kad jo kaiminystėje būtų toks socializacijos centras  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

O man klausimas jei jau ta daina tokia uz sirdies griebianti (man ji nebloga tikrai bet jau ne ta kad siurpas begtu) tai kokio galo ejo su ta barzda??? smile.gif galejo gi eiti normaliai ir jei daina super ir balsas super tai but laimejus/es smile.gif Cia taip pat kaip su grupe, sukure po metu isiro ir tada uzkariavo sali uzsiaugines barzda ir persivertes moterim. LT irgi yra Zizirskiene biggrin.gif ir nieko bet savo apatiniu turinio nedemonstruoja.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 11:41)
Bet kokia jūs buka, nuskaltėlį lygindama su dainininku doh.gif ir dar savo bukumą mamų forume rodot doh.gif  .  Man didžiulė garbė būtų turėt tokį kaimyną kaip Končita ax.gif . Bet ką čia kalbėt doh.gif . Tikrai mums dar 100 metų iki laisvos šalies, vergaujam homosovietikui doh.gif

O kur jūsų tolerancija kitaip mąstantiems unsure.gif
Atsakyti
O man klausimas jei jau ta daina tokia uz sirdies griebianti (man ji nebloga tikrai bet jau ne ta kad siurpas begtu) tai kokio galo ejo su ta barzda??? smile.gif

turbūt dėl to paties, dėl ko lenkės papais mojavo, italė trusikus rodė, mūsų Vilytė savaitę svarstė kaip susišukuot, Ukraina berniuką žiurkėnu pavertė, Rusės plaukais susirišo viena su kita, rumunai triukus ant scenos rodė ir t.t., ir pan. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 11, 12:49)
LT irgi yra Zizirskiene biggrin.gif ir nieko bet savo apatiniu turinio nedemonstruoja.

o Končita demonstravo? bigsmile.gif *****, pražioplinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekaip neiškenčiu neparašius savo pastebėjimų mirksiukas.gif
Šou, scena buvo gražiausi per visą eurovizijos istoriją.
Šiais metais, kaip niekad, buvo daug stiprių ar bent vežančių pasirodymų. Bėda, kad net man, apsiribojančiai vos kelių atlikėjų klausymu, daugelis motyvų buvo girdėti.
Austrija laimėjo pelnytai, reikia būti visai kurčiam, kad tai paneigtum. Žinoma, be komisijos vertinimų greičiausiai dar nebūtų laimėjęs - Europoje dar daug homofobų. Atvirai pasakius, nelabai ir prisimenu tokį stiprų pasirodymą, bent jau per pastarųjų metų laimėtojų (gal išskyrus Euforiją) g.gif Beje, prisipažinsiu, balsavau ir už olandus, tiesiog jų pasirodymas, nors nebuvo toks stiprus, bet man labai patiko.
Šaukštas deguto buvo Krupavičiaus pristatymas. Jaučiu, jis pats dabar nagus graužia, bet po laiko. Buvo neskanu, negražu ir gėda. Gal ne pasaulio pabaiga, bet kai nepritardama suošė salė, net prie televizoriaus buvo nejauku.
Kalbant apie balsavimų ,,politiką", man ji nepatinka. Balsuoti reikėtų už pasirodymą, o ne už politinę situaciją, kaimynystę ar seksualinę orientaciją. Ir tų rusių mergaičių buvo gaila ir tų poprasčių atlikėjų, kuriems ne iš šio ne iš to nukrenta didelis balas.Tokie vaikiški žaidimai.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 11:49)
nepykit, bet jūs tikrai neskiriat skirtingų dalykų 4u.gif o kai neskiriat, tai sunku ir diskutuoti.

gal tas žydruolis jau 10 metų gyvena šalia jūsų, tik jūs to nežinot wink.gif
Papildyta:
Končitos-kaimynės nenorėčiau tik vienu atveju, jei 6 ryto pradėtų repetuoti "Rise Like a Phoenix"  biggrin.gif aš mėgstu pamiegot  lotuliukas.gif

Skiriu 4u.gif Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai rolleyes.gif
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.

Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj biggrin.gif
Atsakyti
Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj biggrin.gif

kai neskiriami pedofilai nuo homoseksualų ar transvestitų, tai diskusija atrodo beprasmė, nepykite 4u.gif

šiaip tai būtų įdomi EV, jei kažkokiu tais būdu būtų įslaptinta, kokios šalies tai daina. ta prasme būtų tik dainos, nesakant šalies pavadinimo. aišku, čia iš fantazijų srities, bet manau rezultatai būtų tikrai kitokie nei dabar šitoj "kaimynovizijoj" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 05 11, 12:54)
Niekaip neiškenčiu neparašius savo pastebėjimų  mirksiukas.gif

Saunu,Jus labai graziai viska sudeliojote 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:57)
Skiriu  4u.gif Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai  rolleyes.gif
Beje pažįstu ne vieną ir ne du žydruolius, nėra mano draugai, bet jie to neafišuoja ir nesidaro reklamos, bent už tai juos gerbiu.

Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj  biggrin.gif

o jus nukentejot todel ir nekenciat? bigsmile.gif Cekanaviciaus netoleruociau, o Conchita taip.
Atsakyti
Šou prasme šita eurovizija tikrai buvo pati geriausia, visi efektai, scena, kūrybiniai sumanymai - super. Galima drąsiai sakyti well done, Denmark 4u.gif Labai labai abejoju, ar Lietuva sugebėtų tokį lygį pasiekti (organizacine prasme) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 12:57)
Bet jeigu jūsų šeima būtų nukentėjusi nuo mažumų, kažin ar taip šiltai apie juos kalbėtumėt, ir tada nesvarbu, ar transvestitas, transeksualas ar gėjus, visi jums būtų iškrypeliai  rolleyes.gif

Bet taip ir nedrįsta niekas atsakyti ką darytų konkrečioj sumodeliuotoj situacijoj  biggrin.gif

Mano seima yra nukentejusi nuo tradicines orientacijos zmogieno...bet nepradedu svaistytis garsiomis frazemis,kokie visi niekadejai...Niekada nesukuoju zmoniu su tomis paciomis sukomis... mirksiukas.gif Nieksu,deja,visokios spalvos buna... tongue.gif
O i Jusu sumodeliota situacija rodos atsakiau anksciau... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 12:30)
Varinija, kaip viską gražiai parašėt 4u.gif . Pagarba.

Dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 11 gegužės 2014 - 12:11
Nugalėtojo daina gera, įvaizdis pritrenkiantis. first.gif

Pasipiktinusioms noriu priminti, kad Coco Chanel taip pat buvo smarkiai kritikuojama ir smerkiama už tai, kad pradėjo dėvėti kelnes. biggrin.gif Dabar visos dėvime, net ūsus ir barzdą klijuojamės, jei to reikalauja, tarkim, vakarėlio "dres kodas".

Beje, kodėl vaikai stebėjo Euroviziją? Jiems seniai buvo laikas čiūčia liūlia.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 12:00)
kai neskiriami pedofilai nuo homoseksualų ar transvestitų, tai diskusija atrodo beprasmė, nepykite  4u.gif

Nepykstu visiškai biggrin.gif Bet kurgi ta riba tarp pedofilų ir homoseksualų? 18 metų? 16? Dar kartą sakau, kad nesu prieš juos nusiteikus ir jų nesmerkiu, tegu jie gyvena, niekada nedeginsiu jiems durų lotuliukas.gif Bet jų agresyvi politiką man nepriimtina. Kažin koks pasaulio gyventojų procentas priklauso mažumoms g.gif

QUOTE(audryta @ 2014 05 11, 12:03)
o jus nukentejot todel ir nekenciat? bigsmile.gif Cekanaviciaus netoleruociau, o Conchita taip.

Žr. atsakymą aukščiau biggrin.gif Ačiū Dievui nenukentėjau, bet nuo žalios jaunystės nuomonė apie juos keičiasi, ankščiau už žydruolius piestu stojausi ginti, dabar ja ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 12:06)
Mano seima yra nukentejusi nuo tradicines orientacijos zmogieno...bet nepradedu svaistytis garsiomis frazemis,kokie visi niekadejai...Niekada nesukuoju zmoniu su tomis paciomis sukomis... mirksiukas.gif Nieksu,deja,visokios spalvos buna... tongue.gif
O i Jusu sumodeliota situacija rodos atsakiau anksciau... mirksiukas.gif
Papildyta:

Dekoju 4u.gif  4u.gif

Na, labai gaila, kad jūsų šeima nukentėjo unsure.gif Tiesiog esu giliai įsitikinusi, kad toks absoliučiai visko toleravimas prie gero nepriveda, kažin ar būtų dabar vaikai taip tvirkinami dėdžių, senelių ir kaimynų, jeigu nebūtų tiek daug informacijos apie tai unsure.gif "Juk smalsu paragaut uždrausto vaisiaus, visi taip apie tai kalba, gal reikia ir man?" Nemanot, kad tame tiesos yra? O vaikas jau, deja, būna nuskriaustas verysad.gif
Jūs atsakėt, kad kalbėtumėt su vaiku, bet jeigu jis nenorėtų leistis į kalbas ir toliau lankytųsi pas kaimyną filmų žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti