Sutinku su hi (:. Kai net kava ryte bus nebeskani pamacius toki barzdota hibrida ir noresis kartu su visa tolerancija ispilt i klozeta, atsibusim. Uz daina gal ir galima butu atiduot balsa, bet uz issidirbinejima tai jau... Sumaise gamta genus, ka padarysi. Tampi arba ja, arba juo. Sekmes. Ir niekas tam galutiniam rezultatui netrukdo eiti parduotuve ar dainuoti. Gyvenk sau. O as nenoriu matyti , ir kad vaikai matytu, ziurke su povo uodega . Kazkur skaiciau , kad tas ar ta , nebesuprasi, nepateko savo salyje per atranka, liko antroj vietoj .Anksteniais metais. Uzsiaugino barzda ir ..... Aiskiau nebuna.. Tebunie mano mastymas posovietinis, sovietinis ar net marsietiskas. Slykstu ir tiek.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:44)
nedavė nei vieno
1 Danija
2 Šveicarija
3 Baltarusija
4 Ispanija
5 Ukraina
6 Rusija
7 Švedija
8 Norvegija
10 Austria
12 Olandija
jei gerai įskaitau savo užsirašymą
1 Danija
2 Šveicarija
3 Baltarusija
4 Ispanija
5 Ukraina
6 Rusija
7 Švedija
8 Norvegija
10 Austria
12 Olandija
jei gerai įskaitau savo užsirašymą
Labai keisti balai Šveicarijai tik du, Baltarusija, Ukraina, Rusija yra, o Lenkijos nėra, kai šalyje tikrai daug lenkų mylėtojų Ta Danija taip ne į temą
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2014 05 11, 01:53)
beje, nors normaliai padainavo pabaigoj, kaip ne kurie kažkada, Azerbaidžanas, berods, vos išlemeno kažką
Aha Aš jau maniau, kad nusiverks Conchita, negalės sudainuot, sakys - užeikit rytoj paskutinei dainai
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:54)
ačiū visoms už kompaniją
manau rytoj dar paplepėsim vakare galim susitikti prezidento rinkimų temoje, bet jaučiu, nebus taip smagu
manau rytoj dar paplepėsim vakare galim susitikti prezidento rinkimų temoje, bet jaučiu, nebus taip smagu
Taikliai. Būsim pagaidinti vištos
QUOTE(Tanite @ 2014 05 11, 01:56)
Bet kodėl visa tai taip aukštinti reikėtų, nesuprantu.
Kaip ten bebūtų, manyčiau aukštintas balsas buvo, po to tvarkingumas ant scenos: apšvietimas, efektai, apranga. Ta barzda tik šiaip, kaip papildomas daiktas. Juk jei išleistum ką su baisiu balsu, tai nieko ir nebūtų. Nušvilptų kategoriškai.
Papildyta:
QUOTE(Wellona @ 2014 05 11, 02:02)
Vilija pusfinalyje buvo 11 ir balais gerokai atsiliko nuo slovenes 10 vietoje.
Gerai nors tiek
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2014 05 11, 02:28)
labai idomu paziureti, is ko susidejo balsai pvz. Baltarusijoj zmones vistik skyre austrui 4 vieta tik del komisijos jis negavo bendroj sumoj tasku
http://www.eurovisio...ults?event=1893
http://www.eurovisio...ults?event=1893
U oi, verkia Batka kamputy, oi verkia
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 09:42)
Na, ta riba labai trapi, kur dar normalu, o kur jau iškrypimas? O jūs man paaiškinkit, ar ne mados ir propagavimo reikalas, kad prisigėrę kaimo dieda (nesiverčia liežuvis vyrais pavadint) išprievartauja jaunuolį oraliniu būdu? Kaip galvojate, jeigu nebūtų taip viešai propaguojama, ar jiem fantazijos užtektų taip pasityčioti iš silpno vaikinuko? Ir tai jau visiem darosi normalu
Manau, kad tie, kurie gimė su šiuo defektu mažai eskaluoja, gyvena savo pasaulyje, niekam netrukdo ir nedrąsko akių, o va tie, kurie dėl mados, tai šoka aukščiau bambos
Taip pat drįstu ginčytis dėl kažkieno primestų normų, nu gamta mus taip sukūrė, kad daugintųsi tik vyras+moteris, be to jau seniai seniai būtų žmonija išmirusi.
Manau, kad tie, kurie gimė su šiuo defektu mažai eskaluoja, gyvena savo pasaulyje, niekam netrukdo ir nedrąsko akių, o va tie, kurie dėl mados, tai šoka aukščiau bambos
Taip pat drįstu ginčytis dėl kažkieno primestų normų, nu gamta mus taip sukūrė, kad daugintųsi tik vyras+moteris, be to jau seniai seniai būtų žmonija išmirusi.
Jusu paminetas pavyzdys,tai jau akivaizdus smurtas...Ir tai jokiu budu negali visiems atrodyti normalu. Graudu,kad zmones ,,nuzmoneja".Bet nevisai sutinku,kad tai ziniasklaidos ,nuopelnas".Tai jau vertybiu nusidevejimas.Tevu,mokyklos,visuomenes problema,kad nebeugdome doro visuomenes piliecio.O ar jis hetero,ar homo,ar meldziasi vienam ar kitam dievui,ar baltaodis ar juodaodis,svarbiausiai,kad nepamirstu vertybiu,visuomenes normu....Cia galima labai issiplesti...
O del zmonijos isnykimo...Taip ,graziausias vyro+ moters kurinys=vaikas/ai.Ir aisku,kad tai yra norma,ir niekieno neprimesta norma,otiesiog suriedyta gamtos... Ir niekas cia nesako,kad turetu buti kitaip...Tik as vistiek manau,kad laisvoje,protingoje visuomeneje,zmogus turi buti laisvas rinktis...Ar pradeti vaika kaip motina gamta uzprogramavo,ar megintuvely...Beja,tyrimai rodo,kad vyru spermos kokybe gerokai prasteja,o dar plinta visuomenes grupe,gyvenanti be sekso(ypac industriniu saliu darboholikai),taip kad nenuostabu,kad ateity zmones dauginsis alternatyviais budais... Tik mes jau to nepamatysime...
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 09:25)
Tolerancijos smurtui,nusikaltimams,iskrypimams,patycioms negali buti.Juk ne apie tai kalbame...Kalbame apie protinga visuomene,laisva pasirinkima,tikruma,o ne apie apsimestines frazes ir sintetinius parabenus...Negi taip sunku susivokti,ar tas posovetinis mastymas jau uzkoduotas musu genuose...? Juk visgi esame Europa
Papildyta:
Tik nereikia cia mokslo ir statistikos kaisioti... Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...bet ...tikrai surasciau savy jegu juos paleisti,pateisinti ir priimti ju pasirinkima...
Dziaugiuos,kad si Eurovizija kiek supurte pasauli ir ,,siaura" kai kuriu sm forumieciu pasauleli...
P.S.Koncita tikrai nepadare gedos Eurovizijai.SAUNUOLE
P.P.S.Tik uz Lietuvos balsus Rusijai geda
Papildyta:
Tik nereikia cia mokslo ir statistikos kaisioti... Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...bet ...tikrai surasciau savy jegu juos paleisti,pateisinti ir priimti ju pasirinkima...
Dziaugiuos,kad si Eurovizija kiek supurte pasauli ir ,,siaura" kai kuriu sm forumieciu pasauleli...
P.S.Koncita tikrai nepadare gedos Eurovizijai.SAUNUOLE
P.P.S.Tik uz Lietuvos balsus Rusijai geda
O čia jau jūs tada gale neteisi. Kodėl tada gėda už Rusiją? Ar tos mielos Shine mergaitės nusikaltėlės?
QUOTE(eglegle @ 2014 05 11, 09:59)
Kaip ir kasmet, dėkui ištikimoms narėms už paplepėjimus (Monte, vagilka, linkėjimai, kitąmet atsiimsiu )
Iki kitų metų
Iki kitų metų
Bus matyt
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 11, 10:26)
O čia jau jūs tada gale neteisi. Kodėl tada gėda už Rusiją? Ar tos mielos Shine mergaitės nusikaltėlės?
Cia mano asmenine nuomone...Simpatiskos mergaites,su neisskirtine daina... Prie ko cia nusikalteles... Ir dar siudienu kontekste...
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2014 05 11, 10:11)
Keisti žmonės... kai laimėdavo kažkas nemuzikalaus, rėkdavo, kad eurovizijoj nėra gerų dainų, geros muzikos, laimi nesąmonės. Kai laimėjo įspūdinga daina su puikiu vokalu - vėl negerai. Pirmiausiai čia DAINŲ konkursas vis dėlto
Susinervinau vakar baisiai ir isjungiau telika nebeziuredama dainos nugaletojos atlikimo. Man atrodo daugelis ne uz daina, o uz asmeni balsavo. Taip norejau, kad Nyderlandai laimetu... dziaugiuosi bent tuo, kad visos 3 Baltijos salys jiems skyre maksimuma balu. Dar patiko lietuvio kur tsskus sake bajeris su skustuku. Norvegu komentatorius irgi is to nusijuoke. Nebeziuresiu daugiau tos eurovizijos, kuo labiau nuciuoses esi, tuo didesne tikimybe laimeti. Nesamone, esu labai nusivylusi.
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 10:41)
Cia mano asmenine nuomone...Simpatiskos mergaites,su neisskirtine daina... Prie ko cia nusikalteles... Ir dar siudienu kontekste...
tai juk ne pirmoje ar antroje vietoje tos mielos mergaitės, tai kam čia tada tą Rusiją kaišiot, kad gėda ar dar kažkas? Jei lietuviai tolerantiški, tai neišskyrė ir mielų rusių