QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 08:25)
Tolerancijos smurtui,nusikaltimams,iskrypimams,patycioms negali buti.Juk ne apie tai kalbame...Kalbame apie protinga visuomene,laisva pasirinkima,tikruma,o ne apie apsimestines frazes ir sintetinius parabenus...Negi taip sunku susivokti,ar tas posovetinis mastymas jau uzkoduotas musu genuose...?
Juk visgi esame Europa
Papildyta:
Tik nereikia cia mokslo ir statistikos kaisioti...
Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...bet ...tikrai surasciau savy jegu juos paleisti,pateisinti ir priimti ju pasirinkima...
Dziaugiuos,kad si Eurovizija kiek supurte pasauli ir ,,siaura" kai kuriu sm forumieciu pasauleli...
Na, ta riba labai trapi, kur dar normalu, o kur jau iškrypimas? O jūs man paaiškinkit, ar ne mados ir propagavimo reikalas, kad prisigėrę kaimo dieda (nesiverčia liežuvis vyrais pavadint) išprievartauja jaunuolį oraliniu būdu? Kaip galvojate, jeigu nebūtų taip viešai propaguojama, ar jiem fantazijos užtektų taip pasityčioti iš silpno vaikinuko? Ir tai jau visiem darosi normalu
Manau, kad tie, kurie gimė su šiuo defektu mažai eskaluoja, gyvena savo pasaulyje, niekam netrukdo ir nedrąsko akių, o va tie, kurie dėl mados, tai šoka aukščiau bambos
Taip pat drįstu ginčytis dėl kažkieno primestų normų, nu gamta mus taip sukūrė, kad daugintųsi tik vyras+moteris, be to jau seniai seniai būtų žmonija išmirusi.
Na, prieš kokį 10 metų aš irgi labai palaikiau homofilius žmonės, bet dabar jau nebe
Per tą dešimtmetį jau išplito neregėtais mastais
Gal reiktų prisiminti, ką jie sakė? Kad jie yra jėga ir atkeršys mums per vaikus, argi ne to jie ir siekia, kuo labiau didinti savo populiaciją?
Tema visai nukrypo nuo Eurovizijos
Man vakar labai patiko ispanė, balsas daug gražesnis už barzdočio. O ir šiaip buvo tikrai labai labai gražių dainų, tik va kuriospo pirmo ir antro pusfinalių mannelabai patiko, išklausius antrą kartą finale labai