Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 09:01)
drinks_cheers.gif  postsovietinės šalys sunkiai, bet matyti auklėjasi suprasti, kad žmonės, iš kurių gamta pasišaipė, irgi žmonės.

Oj, tik nereikia. Pasidomekit mokslinem isvadom/statistika, kiek tokiu yra 'is gamtos', kiek - mados reikalas.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 05 11, 08:58)
Na, pažiūrėčiau, kur būtų jūsų tolerancija, jeigu pedofilas niekintų jūsų vaikus  unsure.gif Jie juk irgi kitokie, nu negali susivaldyti nuo potraukio vaikams, juos lygiai taip patreikia užjausti ir suprasti, dar pageidautina pagailėti ir išaukštinti  doh.gif Galit mane vadinti homofobe, kuom tik norit, bet man jau irgi per daug jie su savo teisėm ir reikalavimais  doh.gif Geriau homofobe, negu homofile, zoofile, pedofile ir nekrofile  biggrin.gif

Tolerancijos smurtui,nusikaltimams,iskrypimams,patycioms negali buti.Juk ne apie tai kalbame...Kalbame apie protinga visuomene,laisva pasirinkima,tikruma,o ne apie apsimestines frazes ir sintetinius parabenus...Negi taip sunku susivokti,ar tas posovetinis mastymas jau uzkoduotas musu genuose...? mirksiukas.gif Juk visgi esame Europa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 05 11, 09:07)
Oj, tik nereikia. Pasidomekit mokslinem isvadom/statistika, kiek tokiu yra 'is gamtos', kiek - mados reikalas.

Tik nereikia cia mokslo ir statistikos kaisioti... mirksiukas.gif Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...bet ...tikrai surasciau savy jegu juos paleisti,pateisinti ir priimti ju pasirinkima...
Dziaugiuos,kad si Eurovizija kiek supurte pasauli ir ,,siaura" kai kuriu sm forumieciu pasauleli... tongue.gif
P.S.Koncita tikrai nepadare gedos Eurovizijai.SAUNUOLE thumbup.gif
P.P.S.Tik uz Lietuvos balsus Rusijai geda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 11 gegužės 2014 - 08:30
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 07:50)
užsidėjo parašiuką gražų, o gyvena atvirkščiai.

Tik gal nereikia apibendrinimų. Yra gausybė šeimų, kurios gyvena gražiai, bet gi atinkama propaganda to niekad nepamatys. Gaila, aišku, jei jums gvenim nepasisekė ir tokių pavyzdžių nesutikot. Visad parodys "netradicinius" kaip pavyzdį, o jau "tradiciniai" - tai jau tik smurtininkai, bomžai, melagiai ir pan., žodžiu nėt net ko žiūrėt. O jūs nežiūrėkit į prastus pavyzdžius, žiūrėkit į gerus (kai nori - matai). Bet gi ne - gražiai gyvent, anot tokios logikos tik homoseksulai , o va jau heteroseksualai, ypaę tie, kas "padėjo parašą" - "savaime aišku, kad ne", juos reikia būtinai sumaišyt su š ir parodyt vienoj šviesoj. Kuom ne propaganda.

O daina ką - prisidėsiu prie manančių, kad kokia bebūtų - be atitinkamo įvaizdžio ji laimėjus nebūtų. Ir dar klausimas, ar tai susiję su "tolerantiškėjančia" Europa ar dar ir su tam tikrų grupių pajėgom mest į tokius rezultatus atitinkamas lėšas. wink.gif Vis tik matau šitame ir šį tą gero - kai Europa pamatys savo abejingumo, kultūringai pervadinto tolerancija rezultatus, kai pačiai pasidarys bloga - ims nubusti. Viskas normaliai - kartais pirma tenka užmigt ir nubust vėmaluose ar privarytom kelnėm, kad suprastum, jog turi problemą... iki to gi irgi "viskas ok, ko čia prie manęs siaurapročiai kimba ir kas aiškina, kad turiu bėdą". Čia su alkoholizmu taip būna. Bet tendencija lengvai atpažįstama ir kituose "susirgimuose". Europa sunkiai serga.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 09:25)
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...

Nedaug liko dziaugtis tradicine seima, nes visi nukrypimai nuo gamtos lb greit taps norma. Tik idomu, kokio bus pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 02:13)
tegu hetero nemėto savo vaikų patvorėse, tada homo nenorės jų įsivaikinti  cool.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Taiklus pastebejimas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ką praėjo eurovizija... gražus renginys buvo, vakar finalas išvis fantastiškas. Bežiūrėdama net pagalvojau, kad gal ir gerai, jog Lietuva nelaimi, nes labai abejoju, ar sugebėtų surengti TOKIO lygio šou. Tikrai įspūdingas renginys buvo: puikūs efektai, scenografija, scenarijus, pasirodę artistai, žodžiu - nuostabu wub.gif Dėl Austrijos pergalės taip pat džiaugiuosi. Įvaizdis, žinoma, ne kiekvienam skoniui, tačiau pati daina, pasirodymas - wow. Visas vaizdas toks išbaigtas iki pat detalių, net nėra ką lyginti su pernai laimėjusia dane, kuri, mano manymu, išvis buvo tik labai šiaip sau smile.gif Taip pat nenorėjau, kad olandai laimėtų - ta jų baladė, kad ir graži, bet migdanti, o švedė, ką dainavo jau net nepamenu doh.gif Šiek tiek apmaudu, kad Šveicarija ir Armėnija žemai liko. Pastarąjį būčiau į antrąją vietą stačius. Na, bet yra kaip yra. Lauksim kitų metų jubiliejinės eurovizijos. Manau, bus ne ką prastesnė 4u.gif 4u.gif
P.S. Dar dėl Austrijos... visgi galvojau, kad žmonės balsavo už nuostabią dainą ir nuostabų pasirodymų. Jeigu čia dainų konkursas, tai ir turi laimėti geriausia daina, nesvarbu ją dainuotų gėjus, hetero ar dar kažkas. Beje, skirtingai nuo kitų austras(ė), mano galva, parodė tikrą nuoširdumų, jokių dirbtinių šypsenų ir kitų falšyvo.
P.P.S. Dar labai gerąja prasme nustebino Ispanija bigsmile.gif Labai gražiai pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 11 gegužės 2014 - 08:45
Sveikos 4u.gif

Na ką - vakar nežiūrėjau, tai tik dabar pamačiau kas ir kaip smile.gif Sveikinimai Austrijai 4u.gif

Tiesą sakant, nemaniau, kad laimės, maniau, kad užims 2-3 vietą.

Gaila, kad Vilija liko antrame pusfinalyje 11 doh.gif

Truputį pažiūrėjau komentarus (facebooke) - tai o varge vargeli, kiek žmonės turi pykčio, neapykantos, vaje.... doh.gif schmoll.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 08:25)
Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...

taip būti "kitokiu" šiandien madinga,
tačiau jei jau gamta suklydo, tai turi pasirinkti kas esi,
o dabar Austrijos atstovas-ė labiau norėjo visus šokiruoti,
visi tik ir kalbėjo apie jį-ą - tai reklama
"Eurovizija" - tai šou ir aš nori matyti gražų vaizdelį,
o ne iš cirko pabėgsią barzdotą moterį
Igno vakarykštis juokelis liuksiškas
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 11, 08:25)
Tolerancijos smurtui,nusikaltimams,iskrypimams,patycioms negali buti.Juk ne apie tai kalbame...Kalbame apie protinga visuomene,laisva pasirinkima,tikruma,o ne apie apsimestines frazes ir sintetinius parabenus...Negi taip sunku susivokti,ar tas posovetinis mastymas jau uzkoduotas musu genuose...? mirksiukas.gif Juk visgi esame Europa biggrin.gif
Papildyta:

Tik nereikia cia mokslo ir statistikos kaisioti... mirksiukas.gif Gal kas ir is mados pabando,bet tie kurie is tiesu jaucia didziuli disonansa su savo lytimi , esti ziauriai nelaimingi ir pasimete...kol pagaliau neapsisprendzia...kol neisdrista pasipriesinti nusistovejusioms kazkieno primestomis normoms...
Esu uz tradicine seima,tokios seimos vertybes perteikiu vakams ir buciau labai nelaiminga mama,jeigu neduokdie mano vaikai ,,nesutartu su savo lytimi"...bet ...tikrai surasciau savy jegu juos paleisti,pateisinti ir priimti ju pasirinkima...
Dziaugiuos,kad si Eurovizija kiek supurte pasauli ir ,,siaura" kai kuriu sm forumieciu pasauleli... tongue.gif

Na, ta riba labai trapi, kur dar normalu, o kur jau iškrypimas? O jūs man paaiškinkit, ar ne mados ir propagavimo reikalas, kad prisigėrę kaimo dieda (nesiverčia liežuvis vyrais pavadint) išprievartauja jaunuolį oraliniu būdu? Kaip galvojate, jeigu nebūtų taip viešai propaguojama, ar jiem fantazijos užtektų taip pasityčioti iš silpno vaikinuko? Ir tai jau visiem darosi normalu doh.gif
Manau, kad tie, kurie gimė su šiuo defektu mažai eskaluoja, gyvena savo pasaulyje, niekam netrukdo ir nedrąsko akių, o va tie, kurie dėl mados, tai šoka aukščiau bambos biggrin.gif
Taip pat drįstu ginčytis dėl kažkieno primestų normų, nu gamta mus taip sukūrė, kad daugintųsi tik vyras+moteris, be to jau seniai seniai būtų žmonija išmirusi.
Na, prieš kokį 10 metų aš irgi labai palaikiau homofilius žmonės, bet dabar jau nebe schmoll.gif Per tą dešimtmetį jau išplito neregėtais mastais doh.gif Gal reiktų prisiminti, ką jie sakė? Kad jie yra jėga ir atkeršys mums per vaikus, argi ne to jie ir siekia, kuo labiau didinti savo populiaciją?
Tema visai nukrypo nuo Eurovizijos biggrin.gif Man vakar labai patiko ispanė, balsas daug gražesnis už barzdočio. O ir šiaip buvo tikrai labai labai gražių dainų, tik va kuriospo pirmo ir antro pusfinalių mannelabai patiko, išklausius antrą kartą finale labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 01:19)
time to shave.. mjo, bajeris savotiškas

Man tai juokinga buvo biggrin.gif nereikia taip priimti kaip už rimtą biggrin.gif
Paskaičiau lietuvių komentarus apie šitą juokelį, tai atrodo kaip pasaulio pabaiga atėjo biggrin.gif Nesuprantu lietuvių... Užsieniečiai smagiai pasijuokė užtat, tuo pačiu ir aš biggrin.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 01:19)
prancūzai  doh.gif  nu juk smagus numeris buvo  doh.gif

Mhm, man tai labai netikėta, kad jie gale... Nors pasirodymas jų buvo toks šiaip sau... Panašiai ir Islandai pasirodė, tik gal stipriau... Ir Danijos panašaus stiliaus dainuška buvo... Tai taip ir pasiliko gale. Gaila man jų smile.gif

Aš iš to galutinio penketuko labiausiai norėjau, kad Švedija laimėtų... 4u.gif Švelni ir graži daina. Arba Vengrija. Na bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 05 11, 10:32)
Europa sunkiai serga.

ojei, siaubas ir košmaras wacko.gif
tema jau darosi peštynių lauku, gal dar ir Mergaites prisiminsit, pirmyn, supermamytės, varykit, tik durų neužmirškit užsirakint, nes ten jau tyko baubai.

Kaip ir kasmet, dėkui ištikimoms narėms už paplepėjimus (Monte, vagilka, linkėjimai, kitąmet atsiimsiu mirksiukas.gif )
Iki kitų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 11, 01:33)
Lenkų komentatorius kaip tik pasakė, kad džiugina juos 14 vieta. Po dviejų metų pertraukos sugrįžus į konkursą.

Na taip, jie nors dideli, bet jiems blogiau sekėsi, išskyrus tuos tris kur kažkada atstovavo, bet mes savo vyrukus šaunuolius juk irgi turime.
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 11, 01:34)
As patenkinta pirmomis dvejomis vietomis  biggrin.gif

Man tai keista dėl Nyderlandų, nes visgi buvo labai stipri Eurovizija ir atrodo, kad ir kokia miela baladė, bet turėjo būti max. 4 kokia ax.gif
Atsakyti