Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (8)

http://www.15min.lt/...campaign=zmones

Zvonkus ir Lukoševičiūtė Austrijai skyrė daugiausiai balų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 11 gegužės 2014 - 02:15
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 01:37)
butent. jei ta daina butu dainavusi moteris, tai vistiek turbut butu laimejus, nes tikrai stipri daina, is pat pradziu sakiau, dar gerokai pries EV smile.gif

Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams unsure.gif Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 02:25)
Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams  unsure.gif Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...

Neblefuoju, pateikiau irodymu (kam reikejo) daugiau nei bet kas kitas per daugiau nei 2000 metu .
Zinau daugiau negu "reikia" ne savo valia.
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 03:25)
Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams  unsure.gif Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...

Gal nebenusišnekėkit doh.gif . Džiaugiuosi, kad Europa darosi vis labiau tolerantiška ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 03:25)

lotuliukas.gif man blogesnė žinia yra tokie žmonių tamsumai. rūpintojėliai-apsimetėliai, ignoruojantys sukrečiančius dalykus heteraseksualiose šeimose tarp sutuoktinių ar su vaikais. Rekordinės smurto šeimose statistikos jų neliūdina, Končitos daina juos liūdina biggrin.gif užsidėjo parašiuką gražų, o gyvena atvirkščiai.
Atsakyti
Man tai baisu nuo lietuvisku komentatoriu internete. doh.gif O Conchita saunuolis/e lotuliukas.gif nors man visgi labiau olandu daina patiko.
Atsakyti
Oi kaip džiugu dėl Austrijos thumbup.gif thumbup.gif Gaila, kad nemačiau vakar.
Merginos, ar yra kur pažiūrėti kartojimą, youtubėj neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 07:45)
Gal nebenusišnekėkit doh.gif . Džiaugiuosi, kad Europa darosi vis labiau tolerantiška ax.gif .

Na, pažiūrėčiau, kur būtų jūsų tolerancija, jeigu pedofilas niekintų jūsų vaikus unsure.gif Jie juk irgi kitokie, nu negali susivaldyti nuo potraukio vaikams, juos lygiai taip patreikia užjausti ir suprasti, dar pageidautina pagailėti ir išaukštinti doh.gif Galit mane vadinti homofobe, kuom tik norit, bet man jau irgi per daug jie su savo teisėm ir reikalavimais doh.gif Geriau homofobe, negu homofile, zoofile, pedofile ir nekrofile biggrin.gif Iš tiesų, nesu nusiteikusi prieš kitokius, bet tai plinta kaip maras, tegu jie gyvena, bet nesiafišuoja ir nerėkauja garsiau už normalius paprastus piliečius, nu nenoriu aš, kad mano vaikai matytų tokius dalykus doh.gif Kurgi garantija, kad užaugus nenorės to pabandyti? O žiūrėk pabandžius ir visai nieko, dar ir karjerą padaryti galima, žymus ant viso pasaulio patapsi doh.gif Vienais metais lesbietė, dabar transvestitas, tai gal nebereikia siųsti normalios pakraipos atlikėju, nes jiem ten absoliučiai nėra kas veikt doh.gif Conchita plastikinis, nenatūralus produktas, ir emocijos nenatūralios, daina gal ir nebloga, bet paprastamoteris dainuojanti tokią dainą tikrai nelaimėtų biggrin.gif Ir tikrai buvo daug vertingesnių pasirodymų bei dainų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 08:45)

drinks_cheers.gif postsovietinės šalys sunkiai, bet matyti auklėjasi suprasti, kad žmonės, iš kurių gamta pasišaipė, irgi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 08:50)
lotuliukas.gif  man blogesnė žinia yra tokie žmonių tamsumai. rūpintojėliai-apsimetėliai, ignoruojantys sukrečiančius dalykus heteraseksualiose šeimose tarp sutuoktinių ar su vaikais. Rekordinės smurto šeimose statistikos jų neliūdina, Končitos daina juos liūdina  biggrin.gif  užsidėjo parašiuką gražų, o gyvena atvirkščiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tamsuomenė, kokių reta, pas batiušką po sparneliu tik tokiems ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 04:35)
Neblefuoju, pateikiau irodymu (kam reikejo) daugiau nei bet kas kitas per  daugiau nei 2000 metu .
Zinau daugiau negu "reikia" ne savo valia.

Labai rekomenduoju jums pažiūrėti filmą-tikrą istoriją- Any day now (2012) gal bent kiek atsipeikėsit cool.gif
Atsakyti
Man patiko Delfi zurnalisto komentaras:,,59-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse dominavo ne geopolitiniai interesai. Conchitos pergalė šiame konkurse - ženklas, jog dainos gali padėti atkreipti dėmesį į žmonių teises ir pasirinkimą."
21 amz tikrai turetume buti turetume buti tolerantiskesni,baikim pagaliau sirgti homofobija.Leiskime pagaliau zmonems gyventi savo gyvenimus ir...deramai nugyvenkima savus... bigsmile.gif
O daina ir atlikeja/as buvo verti nugaletujos titulo 4u.gif 4u.gif
O siandien nepamirskime priimti teisinga sprendima prezidentiniuose rinkimuose.Tad jau traukiam prie balsadeziu... mirksiukas.gif
Atsakyti