http://www.15min.lt/...campaign=zmones
Zvonkus ir Lukoševičiūtė Austrijai skyrė daugiausiai balų
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 11, 01:37)
butent. jei ta daina butu dainavusi moteris, tai vistiek turbut butu laimejus, nes tikrai stipri daina, is pat pradziu sakiau, dar gerokai pries EV
Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 02:25)
Nebutu. Labai nenoriu rasyti negraziai, deja cia labai liudna zinia Europai ... Vaikams Lietuva pries kelis metus buvo sukresta kai kuriu ivykiu, cia buvo tik pradzia...liudna pradzia...
Neblefuoju, pateikiau irodymu (kam reikejo) daugiau nei bet kas kitas per daugiau nei 2000 metu .
Zinau daugiau negu "reikia" ne savo valia.
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 03:25)
Gal nebenusišnekėkit . Džiaugiuosi, kad Europa darosi vis labiau tolerantiška .
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 03:25)
man blogesnė žinia yra tokie žmonių tamsumai. rūpintojėliai-apsimetėliai, ignoruojantys sukrečiančius dalykus heteraseksualiose šeimose tarp sutuoktinių ar su vaikais. Rekordinės smurto šeimose statistikos jų neliūdina, Končitos daina juos liūdina užsidėjo parašiuką gražų, o gyvena atvirkščiai.
Oi kaip džiugu dėl Austrijos Gaila, kad nemačiau vakar.
Merginos, ar yra kur pažiūrėti kartojimą, youtubėj neradau
Merginos, ar yra kur pažiūrėti kartojimą, youtubėj neradau
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 07:45)
Na, pažiūrėčiau, kur būtų jūsų tolerancija, jeigu pedofilas niekintų jūsų vaikus Jie juk irgi kitokie, nu negali susivaldyti nuo potraukio vaikams, juos lygiai taip patreikia užjausti ir suprasti, dar pageidautina pagailėti ir išaukštinti Galit mane vadinti homofobe, kuom tik norit, bet man jau irgi per daug jie su savo teisėm ir reikalavimais Geriau homofobe, negu homofile, zoofile, pedofile ir nekrofile Iš tiesų, nesu nusiteikusi prieš kitokius, bet tai plinta kaip maras, tegu jie gyvena, bet nesiafišuoja ir nerėkauja garsiau už normalius paprastus piliečius, nu nenoriu aš, kad mano vaikai matytų tokius dalykus Kurgi garantija, kad užaugus nenorės to pabandyti? O žiūrėk pabandžius ir visai nieko, dar ir karjerą padaryti galima, žymus ant viso pasaulio patapsi Vienais metais lesbietė, dabar transvestitas, tai gal nebereikia siųsti normalios pakraipos atlikėju, nes jiem ten absoliučiai nėra kas veikt Conchita plastikinis, nenatūralus produktas, ir emocijos nenatūralios, daina gal ir nebloga, bet paprastamoteris dainuojanti tokią dainą tikrai nelaimėtų Ir tikrai buvo daug vertingesnių pasirodymų bei dainų.
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 08:45)
postsovietinės šalys sunkiai, bet matyti auklėjasi suprasti, kad žmonės, iš kurių gamta pasišaipė, irgi žmonės.
QUOTE(mjforever @ 2014 05 11, 08:50)
man blogesnė žinia yra tokie žmonių tamsumai. rūpintojėliai-apsimetėliai, ignoruojantys sukrečiančius dalykus heteraseksualiose šeimose tarp sutuoktinių ar su vaikais. Rekordinės smurto šeimose statistikos jų neliūdina, Končitos daina juos liūdina užsidėjo parašiuką gražų, o gyvena atvirkščiai.
Tamsuomenė, kokių reta, pas batiušką po sparneliu tik tokiems .
QUOTE(Febrez @ 2014 05 11, 04:35)
Neblefuoju, pateikiau irodymu (kam reikejo) daugiau nei bet kas kitas per daugiau nei 2000 metu .
Labai rekomenduoju jums pažiūrėti filmą-tikrą istoriją- Any day now (2012) gal bent kiek atsipeikėsit
Man patiko Delfi zurnalisto komentaras:,,59-ajame Eurovizijos dainų konkurse dominavo ne geopolitiniai interesai. Conchitos pergalė šiame konkurse - ženklas, jog dainos gali padėti atkreipti dėmesį į žmonių teises ir pasirinkimą."
21 amz tikrai turetume buti turetume buti tolerantiskesni,baikim pagaliau sirgti homofobija.Leiskime pagaliau zmonems gyventi savo gyvenimus ir...deramai nugyvenkima savus...
O daina ir atlikeja/as buvo verti nugaletujos titulo
O siandien nepamirskime priimti teisinga sprendima prezidentiniuose rinkimuose.Tad jau traukiam prie balsadeziu...
21 amz tikrai turetume buti turetume buti tolerantiskesni,baikim pagaliau sirgti homofobija.Leiskime pagaliau zmonems gyventi savo gyvenimus ir...deramai nugyvenkima savus...
O daina ir atlikeja/as buvo verti nugaletujos titulo
O siandien nepamirskime priimti teisinga sprendima prezidentiniuose rinkimuose.Tad jau traukiam prie balsadeziu...