Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas rytas, sportininkės smile.gif
Aš T25 jau gama fazę pradėjusi, šiandien ketvirta treniruotė, gal ir penktą padarysiu, nes vakar praleidau. Man labai patinka thumbup.gif, ypač dėl to, kad šitoj fazėj daug jėgos pratimų, beveik viską padarau thumbup.gif Bet jau dabar pradedu galvot, ką reiks daryt pabaigus, kažkaip smagiau sportuot pagal programą.
Ixora, pasidalink, jei ką rasi įdomaus smile.gif
T25 siunčiausi iš čia http://thepiratebay_se/
Atsakyti
OO, kaip smagu, kai tokie ryškūs rezultatai - man reikia dar nors 2kg pamest ir daug cm ir busiu pati gražiausia tongue.gif nors ir dabar nebloga biggrin.gif
einu pasportuot - vakar tempimus praleidau, gal šnd 2 treniruotes padarysiu ax.gif
Atsakyti
Laba ryta merginos.

Na nzn..... bandysiu siandiena gryzti i sportus, nes jauciuosi tokia issiputusi kaip erke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virmante @ 2014 05 18, 23:17)
Sveikos,

o kaip parsisiųsti T25? Pirmam puslapyje esanti nuoroda, man neatsidaro ir rašo, kad nerastas serveris. Bandžiau per googlą free download irgi neduoda:(
Galvoju, gal man irgi reiktų pabandyti T25, nors insanity man ir patiko ir tiko, bet gal geriau dabar pradėčiau nuo trumpiau.

va radau, bet reikia registruotis
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 05 19, 11:22)
va radau, bet reikia registruotis

Ačiū audryta 4u.gif
Torrent.lt tos programos nerandu verysad.gif visaip išbandžiau paiešką, gal ten nėra g.gif
jei jau nerasiu, reiks pas rusus registruotis
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 05 19, 07:23)
Ixora, pasidalink, jei ką rasi įdomaus smile.gif

Žinok ieškau ieškau, bet niekaip nerandu kažko užkabinančio, kažkaip vyrai treneriai labiau prie širdies bet tokių kažkaip mažoka, tai dabar ko gero ties fitness blender apsistosiu, patinka, kad ten naujesnėse mankštose rodo apytikslį sudegintų kalorijų skaičių smile.gif
Bet šiaip jei kažką rasiu įdomaus, atbėgsiu į šitą temą būtinai papasakoti mirksiukas.gif

Šiandienos užduotis 1000 kcal workout http://www.fitnessbl...00-Calories/j9/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virmante @ 2014 05 18, 23:17)
Sveikos,

o kaip parsisiųsti T25? Pirmam puslapyje esanti nuoroda, man neatsidaro ir rašo, kad nerastas serveris. Bandžiau per googlą free download irgi neduoda:(
Galvoju, gal man irgi reiktų pabandyti T25, nors insanity man ir patiko ir tiko, bet gal geriau dabar pradėčiau nuo trumpiau.

cia nereikia registruotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 05 19, 13:10)
cia nereikia registruotis mirksiukas.gif

nu va kaip faina thumbup.gif
nu man tas : Shaun T kazkaip uzvedanciai atrodo. gal net labiau patinka nei JM rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Po vakarykscios iseigines taip gera buvo padaryti cardio thumbup.gif dar vakare pilatese prasitampysiu thumbup.gif

Nezinau ar kas raset, bet per FB Shaun T antra savaite imeta 5 min extra workout ax.gif kiekviena diena bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Truputi siandien pajudejau, lengvai... ax.gif 10 min standings abs, 8 min legs ir 43 atsispaudimai ax.gif bet vos tik pradejau sportuot iskart slapia visa, nes karsta namie labai doh.gif kaip reiks vasara sportuot unsure.gif
Atsakyti
Man irgi jaučiasi atšilus orams,kad iškart prakaitas pila ir žymiai daugiau vandens geriu.
Vakar nieko nesportavau,nes labai durna diena buvo...
Šiandien kojos, nugara, presas smile.gif
Atsakyti
kaip jus apskiciuojt kiek sudeginat kaloriju sportuodamos? ax.gif
Atsakyti