Labas, aš šnd be sporto dar bet reiks pabandyt rast laiko.... , nes balių maratonas prasideda - reikia dar tuos nelemtus 2kg numest
patinka man T25 svarbiausia, kad trumpai ir gerai ir jėgų užtenka, ne kaip su insanity ir vakar pagyrų kiek gavau - kad kokia sukūdus ir dar vieni pažįstami sakė, kad nepalyginsi kokia prieš metus buvau ir dabar - o tada paskutinėm dienom buvau
Laba diena
Seniai temoje besilankiau, bet vis paskaitinėdavau, smagu, kad T25 fanių pridaugėjo Aš jau visą T25 programą pabaigusi, pradėjau naujos paieškas Labai patinka iš youtube.com Fitness blender kanalas ir Fb visai smagiai juos "sekti" Pora kartų per savaitę pasirenku daryti 1000kcal sudeginančias treniruotes, patinka jų mankštos, tik vienintelis minusas, kad kartais nenurodo, kaip konkrečiai kai kuriuos pratimus daryti Bet pliusas tas, kad Shaun T labai išsamiai viską nurodydavo, tai jau kaip ir išmokus esu ir klaidų rimtesnių nedarau
Seniai temoje besilankiau, bet vis paskaitinėdavau, smagu, kad T25 fanių pridaugėjo Aš jau visą T25 programą pabaigusi, pradėjau naujos paieškas Labai patinka iš youtube.com Fitness blender kanalas ir Fb visai smagiai juos "sekti" Pora kartų per savaitę pasirenku daryti 1000kcal sudeginančias treniruotes, patinka jų mankštos, tik vienintelis minusas, kad kartais nenurodo, kaip konkrečiai kai kuriuos pratimus daryti Bet pliusas tas, kad Shaun T labai išsamiai viską nurodydavo, tai jau kaip ir išmokus esu ir klaidų rimtesnių nedarau
QUOTE(Ixora @ 2014 05 18, 15:52)
Laba diena
ir kaip rezultatai su T25?
QUOTE(aukselis11 @ 2014 05 18, 18:28)
ir kaip rezultatai su T25?
Svorio daug nenumečiau, bet apimtys padailėjo, užpakaliukas pakilo ir rankų raumenys bei presas neblogai išryškėjo Tik jau programos pabaigoj norėdavos didesnio fizinio krūvio, tai esu darius ir po tris mankštas iš eilės, jei būdavo laiko
QUOTE(Ixora @ 2014 05 18, 20:58)
Svorio daug nenumečiau, bet apimtys padailėjo, užpakaliukas pakilo ir rankų raumenys bei presas neblogai išryškėjo Tik jau programos pabaigoj norėdavos didesnio fizinio krūvio, tai esu darius ir po tris mankštas iš eilės, jei būdavo laiko
man irgi patiko, kad uzpakaliukas vel kaip 25 tapo bet man fizinio kruvio tikrai per akis
siandien turejau stretch daryti, bet jegu 0, vakar brolio gimtadienis, kad ir negeriau ir maisto atzvilgiu gera mergaite buvau, bet velai guliau ir jegu baba
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 18, 19:26)
man irgi patiko, kad uzpakaliukas vel kaip 25 tapo bet man fizinio kruvio tikrai per akis
Matyt nuo tų daugybės squats pakilo, nes Insanity jų visai nebūdavo, tai kažkaip niekas ten ir nekilo darant
Man tai smagu stretch padaryti, kai jėgų nebūna arba kokią lengvą jogą
QUOTE(Ixora @ 2014 05 18, 21:37)
Matyt nuo tų daugybės squats pakilo, nes Insanity jų visai nebūdavo, tai kažkaip niekas ten ir nekilo darant
na to gerio tai tikrai per akis bet man patinka rezultatai dar tik 3 savaites ir as modifuoju, bet -5cm nuo slaunu ir tiek pat nuo liemens, man tai labai daug,o tempimui as i pilatesa vaikstau, man patinka
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 18, 21:55)
na to gerio tai tikrai per akis bet man patinka rezultatai dar tik 3 savaites ir as modifuoju, bet -5cm nuo slaunu ir tiek pat nuo liemens, man tai labai daug,o tempimui as i pilatesa vaikstau, man patinka
OFO KOKIE REZULTATAI ŠAUNUOLĖ PAGAL KOKIA PROGRAMĄ SPORTUOJI?
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 18, 23:51)
OFO KOKIE REZULTATAI ŠAUNUOLĖ PAGAL KOKIA PROGRAMĄ SPORTUOJI?
T 25 focus dar tik alfa bet rezultatai ryskus ir man kaip ir daugumai dirbanciu mamu tik 25min sportui yra pats tas
Sveikos,
o kaip parsisiųsti T25? Pirmam puslapyje esanti nuoroda, man neatsidaro ir rašo, kad nerastas serveris. Bandžiau per googlą free download irgi neduoda:(
Galvoju, gal man irgi reiktų pabandyti T25, nors insanity man ir patiko ir tiko, bet gal geriau dabar pradėčiau nuo trumpiau.
o kaip parsisiųsti T25? Pirmam puslapyje esanti nuoroda, man neatsidaro ir rašo, kad nerastas serveris. Bandžiau per googlą free download irgi neduoda:(
Galvoju, gal man irgi reiktų pabandyti T25, nors insanity man ir patiko ir tiko, bet gal geriau dabar pradėčiau nuo trumpiau.
QUOTE(virmante @ 2014 05 19, 00:17)
Sveikos,
vyras parsiunte is torent.lt
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 18, 23:35)
vyras parsiunte is torent.lt
Nu va, aš turėjau prisijungimą prie torent.lt, bet ten kažką reikėjo daryti arba mokėti pinigus, tai gavau pranešimą kad kažko nesurinkau ar pan. ir apribojo naudojimąsi