Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 17, 10:23)
Labas rytas smile.gif
Turiu pasiūlymą:

kad būtų daugiau motyvacijos,o ir įdomiau, mano nuomone, metas priimti naujų narių į fotoalbumą.Kažkaip bandėm anksčiau tą daryti, bet neišėjo.
Siūlau šias nares, nes jos jau mažiausiai mėnesį,dauguma daugiau šitoj temoje dalyvauja:
Dynka
Audryta
Tweety
Buzhiukas
Aukselis11
Macadamia
Matrisha

Tai jei niekas neužprieštaraus ir norite į albumą,rašykite, duosiu prisijungimo duomenis.Su sąlyga, kad bus ir jūsų foto jame 4u.gif
O iš narių,esančių albume,laukiu pritarimo/nepritarimo biggrin.gif
Atsiprašau,jei kažkurios nepaminėjau, kreipkitės,jei norite į albumą ir jau pakankamai ilgai bendraujate čia 4u.gif

Aš už 4u.gif reiks paieškoti nuotraukos visam pilnume mano biggrin.gif
Atsakyti
na o man dar reiks palaukt savo dieneles blush2.gif
Atsakyti
Šiandien nubėgau 5km bigsmile.gif
jaučiu kaip kojas skauda, ryt matyt dar sunkiau bus:)
jau po vakar jaučiau kojas,bet labai norėjosi prasibėgti bigsmile.gif
ir kaip po pusės metų pertraukos neblogai-pirmą km per 6min nubėgau,5km per 32min.
Parke treniruoklius turime,tai rankoms padariau dar smile.gif
Atsakyti
Prisijungimo duomenis daviau Tweety ir Buzhiukui , laukiam pasirodant! bigsmile.gif
Atsakyti
As nieko pries neturiu irgi smile.gif
Vis dar be sporto as doh.gif jau nebegaliu i save ziuret, pms, sporto nebuvimas, dar ir maisto neiseina normalaus pavalgyt, tai jauciuos tokia issiputus, visur tik lasinius ir tematau. Va ka daro psichika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 17, 12:23)
Labas rytas smile.gif
Turiu pasiūlymą:

kad būtų daugiau motyvacijos,o ir įdomiau, mano nuomone, metas priimti naujų narių į fotoalbumą.Kažkaip bandėm anksčiau tą daryti, bet neišėjo.
Siūlau šias nares, nes jos jau mažiausiai mėnesį,dauguma daugiau šitoj temoje dalyvauja:
Dynka
Audryta
Tweety
Buzhiukas
Aukselis11
Macadamia
Matrisha

Tai jei niekas neužprieštaraus ir norite į albumą,rašykite, duosiu prisijungimo duomenis.Su sąlyga, kad bus ir jūsų foto jame 4u.gif
Atsiprašau,jei kažkurios nepaminėjau, kreipkitės,jei norite į albumą ir jau pakankamai ilgai bendraujate čia 4u.gif

Aš norėčiau 4u.gif galiu parodyt, kad turiu ką numest biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Prisiduodu-nieko nesportavau, baisu!!! Tokia depresine savaite buvo, kad baisu, galvoje kazkokia sumaistis..
Del albumo as nieko pries.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 17, 21:27)
Sveikos merginos.
Prisiduodu-nieko nesportavau, baisu!!! Tokia depresine savaite buvo, kad baisu, galvoje kazkokia sumaistis..

Nu va kaip unsure.gif
Tikiuosi ta depresine savaite baigesi ir dabar prasides geresne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 17, 20:51)
As nieko pries neturiu irgi smile.gif
Vis dar be sporto as doh.gif jau nebegaliu i save ziuret, pms, sporto nebuvimas, dar ir maisto neiseina normalaus pavalgyt, tai jauciuos tokia issiputus, visur tik lasinius ir tematau. Va ka daro psichika blush2.gif

As kai sirgau gripu, nesportavau daugiau nei savaite ir irgi atrode, kad dingsta visi mano pasiekimai, pleciuosi ir pan biggrin.gif
Bet manau cia daugiau saviitaiga, nes grizus i normalu rezima, vel jauciausi grazi biggrin.gif
Vistiek, sveikata svarbiausia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Macadamia @ 2014 05 17, 21:23)
Aš norėčiau  4u.gif  galiu parodyt, kad turiu ką numest  biggrin.gif

Laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 17, 22:27)
Sveikos merginos.

Sveikos,
Man irgi si savaite be sporto, kazkaip po sveikatos sustreikavimo bijojau pradeti... Gaila, kazkaip jau turejau insanity 2-a men.pradet, o dabar net nezinau ka cia bedaryti. Ryt fotografuosius (kas 3 savaites ziuriu pokycius), bet jauciu, kad nebus tokio dziaugsmo, koks buvo po pirmu 3 savaiciu:(
siandien darze labokai padirbejau, tai esu nusikalus, kaip po didziausio sporto...
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 17, 11:23)
Labas rytas smile.gif
Turiu pasiūlymą:

Dynka
Audryta
Tweety
Buzhiukas
Aukselis11
Macadamia
Matrisha

aš irgi už mirksiukas.gif pati jau kurį vėl be sporto, o dar šią savaitę sloga užpuolė schmoll.gif Tikiuosi greitai pasveikti ir vėl kibti į darbus ax.gif
Atsakyti
Prisijungiau ir aš prie albumo smile.gif išvada viena: yra į ką pažiūrėti, šaunuolės visos 4u.gif įkėliau ir aš savo pirmas foto, visos darytos šiais metais kovo mėn. Kaip jau anksčiau minėjau gaila, kad netyčiom išsitryniau savo pirmąsias foto prieš pradedant sportu užsiimti. čia dabar 5 kg mažiau nei prieš gerus metus laiko, bet kai mažo ūgio esu, tai kiekvienas papildomas kg man jau jaučiasi ir matosi. aj tiesa einu dar surašysiu savo duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliau is as kelias foto ax.gif
ir einu shredintis lotuliukas.gif
Papildyta:
albume vien gazeles. nekitaip biggrin.gif
Atsakyti