Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Albe69 @ 2014 05 15, 12:00)
OI mergos, vakar siek tiek pabandziau pasportuot, tai s.... gavos doh.gif Visu pirma darant cardio per kojas, klubus toks idomus jausmas ejo, kaip ir skauda, kaip ir elektra kokia eitu. Nu nieko, nebedariau. Tada sakau presa pajudinsiu, tai siandien is ryto susilenkt negalejau, toks stuburo skausmas parejo doh.gif Vienu zodziu, dar jauciu anksti man rimtai kibt i sportus unsure.gif nors gyd. sake kad laisvai galesiu, bet se tau schmoll.gif

oi, baik tu, nebejuokauk, gal dar per anksti kruviams, pabandyk geriau ilgiau pasivaiksciot kol kas, nepersitemk 4u.gif

QUOTE(sandrixe @ 2014 05 16, 13:17)
sveikos,jungiuosi ir aš i jūsų burų,pradėjau siandien su Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
gal yra neseniai irgi pradėjusiu sportuot pagal sia programa 4u.gif  o gal jau ir baigusiu net smile.gif

as pagal ja sportuoju, jau kaip ir baigiau, bet man ji patinka, as kai pavargus esu 1 leveli darau arba antra, kai pailsejus ir pilna jegu, tada 3 leveli. Ir pabaigoj dar padarau 8 min. pilvo presui.
Atsakyti

Bulgarian squats - kiekvienai kojai 3x12
Sumo squats su 15kg-3x12
Pritupimai peciu plotyje su 15kg-3x12
8min buns
Vs ABS
Ir rankoms

Padidinau kojoms pakartojimus nuo 8 iki 12 ir oho kaip jauciasi bigsmile.gif
finišo tiesioji, iki vasaros nedaug,galvojau reikia padidinti biggrin.gif
rankoms irgi svorius nuo 2.5 iki 3.75 pakeliau,o bicepsams 5 kg buvo
Atsakyti
Šiandien už vakar: 3*15 pusinių pritūpimų su atrama, 3*15 atsispaudimų nuo sienos, 3*15 sulenktų kojų pakėlimų. Ir dar papildomas pratimas nugarai (skaudena nugaros apačią, reik gelbėt kol nevėlu). Nuo kitos savaitės pereinu prie sudėtingesnių kiekvieno pratimo variantų 😤
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Turiu pasiūlymą:

kad būtų daugiau motyvacijos,o ir įdomiau, mano nuomone, metas priimti naujų narių į fotoalbumą.Kažkaip bandėm anksčiau tą daryti, bet neišėjo.
Siūlau šias nares, nes jos jau mažiausiai mėnesį,dauguma daugiau šitoj temoje dalyvauja:
Dynka
Audryta
Tweety
Buzhiukas
Aukselis11
Macadamia
Matrisha

Tai jei niekas neužprieštaraus ir norite į albumą,rašykite, duosiu prisijungimo duomenis.Su sąlyga, kad bus ir jūsų foto jame 4u.gif
O iš narių,esančių albume,laukiu pritarimo/nepritarimo biggrin.gif

Atsiprašau,jei kažkurios nepaminėjau, kreipkitės,jei norite į albumą ir jau pakankamai ilgai bendraujate čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 17, 11:23)
Labas rytas smile.gif
Turiu pasiūlymą:

kad būtų daugiau motyvacijos,o ir įdomiau, mano nuomone, metas priimti naujų narių į fotoalbumą.Kažkaip bandėm anksčiau tą daryti, bet neišėjo.
Siūlau šias nares, nes jos jau mažiausiai mėnesį,dauguma daugiau šitoj temoje dalyvauja:
Dynka
Audryta
Tweety
Buzhiukas
Aukselis11
Macadamia
Matrisha

Tai jei niekas neužprieštaraus ir norite į albumą,rašykite, duosiu prisijungimo duomenis.Su sąlyga, kad bus ir jūsų foto jame 4u.gif
O iš narių,esančių albume,laukiu pritarimo/nepritarimo biggrin.gif
Atsiprašau,jei kažkurios nepaminėjau, kreipkitės,jei norite į albumą ir jau pakankamai ilgai bendraujate čia 4u.gif

as uz biggrin.gif
jau ruosiu foto biggrin.gif kaip tik nesenai palyginimui sau dariau pernai-siemet smile.gif
Atsakyti
Man tikrai negaila, bus daugiau motyvacijos, tad bendraujančias drąsiai galime leisti į albumiuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jei galima prisijungsiu blush2.gif

Ziuriu nemazai cia T25 daro, as irgi trecia savaite plusu, siandien matavimas trceciasis bus. Man ji patinka labai labai, pirma savaitele tai slapia budavau dabar kai kuriuos pratimus nebemodifuoju blush2.gif vyras mano insanity anksciau darydavo, bet laiko nera,o cia 25min pavarai ir toliau leki. Niekada nebuvau sporto klubu megeja, kelinti metai pilatesa lankau, bet pamacius kaip vyras T25 daro uzsikabinau thumbup.gif
tik vienas kvailas klausimas apimtys mazeja o kg auga g.gif vakar kai pasakiau draugei kiek sveriu tai liepe svarstykles pakeist,bet pas ja pasisverus ta pati rodo blush2.gif
Atsakyti
Laukiam daugiau nuomonių 4u.gif
jei neatsiras prieštaraujančių,vakare parašysiu naujoms narėms prisijungimo duomenis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 17, 12:05)
tik vienas kvailas klausimas apimtys mazeja o kg auga g.gif vakar kai pasakiau draugei kiek sveriu tai liepe svarstykles pakeist,bet pas ja pasisverus ta pati rodo blush2.gif

na raumenys sveria daugiau negu riebalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 05 17, 13:08)
na raumenys sveria daugiau negu riebalai ax.gif

tai tiek suprantu blush2.gif bet mano ugis 170 o svoris rodo 78 doh.gif rubu dydis UK 10-12 ir mano storiausiais laikais po gimdymo sveriau 80kg ir tada dydis 16-18 buvo doh.gif
Atsakyti
O kokios jūsų apimtys, jei ne paslaptis?
Pasikartosiu,man atrodo, išvis neverta svertis,tik apimtis matuoti.

Jūsų apimtys turėtų būti nedidelės, palyginus su svoriu,jei nešiojat 10 dydį.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 17, 13:23)
O kokios jūsų apimtys, jei ne paslaptis?
Pasikartosiu,man atrodo, išvis neverta svertis,tik apimtis matuoti.

Jūsų apimtys turėtų būti nedidelės, palyginus su svoriu,jei nešiojat 10 dydį.

liemuo 75cm, slaunis 60cm, rankos 29cm, krutine tobula 90 lotuliukas.gif
Atsakyti